|
| Autor |
Wiadomość |
Serduszko
Uzytkownik

|
Wysłany: 2010-05-15, 13:20 Panie kosmetyczki!
|

|
|
| Witam, mam do Pan pytanie. W kazdym salonie kosmetycznym uzywa sie takie nieduze urzadzenie ze szklana koncowka przez ktora przechodzi chyba prad. Uzywa sie to zazwyczaj po oczyszczeniu twarzy aby nie wdala sie zadna infekcja. Chcialabym kupic to urzadzenie, ale...1. nie mam pojecia jak sie to nazywa. 2. Czy moge to kupic do wlasnego uzytku? 3. Gdzie to moge kupic? 4. Czy jest to drogie? tak do 100e?. Bylabym wdzieczna za odpowiedzi. Pozdrawiam |
|
|
|
 |
Zofija1
Bardzo Aktywny

Pomogła: 19 razy Posty: 347 Skąd: zza krzaka
|
|
|
|
 |
Serduszko
Uzytkownik

|
Wysłany: 2010-05-15, 16:41
|

|
|
Dzieki bardzo, a wiesz moze gdzie to moge kupic w Berlinie?
[ Dodano: 2010-05-16, 23:49 ]
http://allegro.pl/item104...zwieki_2w1.html Mysla Panie, ze jest sens kupować cos takiego? Tanie jakies...hmmm...??? |
|
|
|
 |
Kami86
Uzytkownik

|
Wysłany: 2010-05-26, 13:19 Re: Panie kosmetyczki!
|

|
|
| Serduszko napisał/a: | | Witam, mam do Pan pytanie. W kazdym salonie kosmetycznym uzywa sie takie nieduze urzadzenie ze szklana koncowka przez ktora przechodzi chyba prad. Uzywa sie to zazwyczaj po oczyszczeniu twarzy aby nie wdala sie zadna infekcja. Chcialabym kupic to urzadzenie, ale...1. nie mam pojecia jak sie to nazywa. 2. Czy moge to kupic do wlasnego uzytku? 3. Gdzie to moge kupic? 4. Czy jest to drogie? tak do 100e?. Bylabym wdzieczna za odpowiedzi. Pozdrawiam |
Ten zabieg to Darsonwalizacja- wykorzystywany jest tu prąd D'Arsonwala wielkiej częstotliwości. Elektrody( ta szklana końcówka) zbudowane są ze szkła próżniowego wypełnionego gazem szlachetnym. Aparat włącza się dopiero po zetknięciu elektrody ze skórą. Skóra musi byc sucha. Nie wiem czy wiesz, ale jest wiele przeciwwskazań do tego zabiegu, jak: trądzik różowaty, stany zapalne skóry, nadciśnienie, choroby serca, migrena, ciąża, zapalenie zatok itd itd.
Jeśli chcesz zakupic taki aparat, zapoznaj się dokładnie jak on działa, jakie są przeciwwskazania i jak go się używa. Żeby nie było potem niespodzianek
Pozdrawiam |
|
|
|
 |
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
- manga • phpBB & Przemo © 2000-2011 poloniaberlin.de • polskojezyczne forum dyskusyjne z Berlina |
|
|
|