Rowery uzywane na flomarkach-prosba o pomoc
| Autor |
Wiadomość |
marekst
Nowy

|
Wysłany: 2010-06-28, 07:32 Rowery uzywane na flomarkach-prosba o pomoc
|

|
|
Witam.Bardzo prosze o pomoc,na jakim flomarku w berlinie jest najwiekszy wybor rowerow uzywanych i jakie ceny ,chcialbym jakies adresy,poniewaz nie znam berlina Z gory dziekuje za pomoc. |
|
|
|
 |
pavliq
Poczatkujacy

|
Wysłany: 2010-06-28, 23:12
|

|
|
Rower szybciej chyba kupisz na ebay.de albo w Polsce na wyprzedazy z paki forda transita, ktory wlasnie wrocil z niemiec.. Tak to jest, ze entrumplownicy dopadaja w tym miescie wszelkie rowery szybciej i uwoza w sobie tylko znanym kierunku..
W Blinie na flohu znajdziesz tylko zakurzone abazury, ciuchexy z ostatnich 20-u lat, plytoteki (na winylach), piraty kompaktow, chinska armature lazienkowa, elektronike tania bo popsuta albo droga pamietajaca czasy Honekera (na czesci zamienne), albo tez powyginane srebrne widelce ze skarbca rzeszy za miliony..;)
Powaznie: najuczciwsze ceny chyba tylko na www.zweitehand.de (albo wydanie papierowe, np. z Lidla), albo ebay.de...
Powodzenia w poszukiwaniach! |
|
|
|
 |
Portowiec
Staly bywalec forum Krzysztof Jarzyna ze Szczecina

|
Wysłany: 2010-06-29, 07:44
|

|
|
| Chcesz kupic rower który obojetnie z kad pochodzi? to kupisz napewno. Dla pewnosci zawsze mozesz spisac umowe ze sprzedawca z numerem ramy. Na S-Bahn Wittenau na parkingu od Bauhaus & Reichelt, i na Marktstr. na Reinickendorf, tez na parkingu od Reichelt (market), oprócz tego mozesz tutaj popatrzec: http://kleinanzeigen.ebay.de/anzeigen do zweitehand juz malo kto patrzy moim zdaniem |
|
|
|
 |
marekst
Nowy

|
Wysłany: 2010-06-29, 08:14 rowery uzywane
|

|
|
Dzieki za odpowiedz.chcialbym sie jeszcze zapytac czy jest wybor tzn damskie meskie i na ktorym flohmarku jest najwiecej,poniewaz chce sie wybrac w ten wekend.Z gory dziekuje.Pozdr. |
|
|
|
 |
escada1987
Bardzo czesto tu bywa

|
Wysłany: 2010-06-29, 08:30
|

|
|
| najlepiej spisac umowe lub miec jakies rachunek na ten rower,jesli chcesz nim jezdzic po terenie niemiec ,jak zglaszalem kradziez mojego rowera policjant wytlumaczyl mi ze w czasie kontroli jesli ktos nie potrawi wskazac skad ma ten rower, rekwiruja go i uznaja jako ukradziony, nie wiem jak to jest na terenie polski, chcociaz znam przypadek gdzie facet kupil na flohmarku uzywane opony i jak wracal z nimi do pl mial kontrole no i wlasnie mu je zabrali bo nie mial zaddnej umowy czy rachunku , i uznali ze sa kradzione |
|
|
|
 |
Kobieta pracujaca
Super Dyskutant

Pomogła: 35 razy Posty: 749 Skąd: Berlin
|
Wysłany: 2010-06-29, 21:30
|

|
|
| pavliq napisał/a: | | entrumplownicy dopadaja w tym miescie wszelkie rowery szybciej i uwoza w sobie tylko znanym kierunku.. |
Ja ich nazywam zlodziejami! I zycze im jak najgorzej! |
|
|
|
 |
kochanie_moje
Dyskutant

Pomogła: 9 razy Posty: 540 Skąd: Berlin / Charlottenburg
|
Wysłany: 2010-06-29, 23:03
|

|
|
| Dokladnie... 2 calkiem nowe rowery niedawno mi "zniknely"... |
_________________ "if you dont treat her right, dont be upset when someone else does..." |
|
|
|
 |
|
|