samochody w berlinie są ostro wyselekcjonowane te dobre trafiają na rynek niemiecki a te zajechane na place eksportowe jak szukałem sobie samochodu byłem na tych placach i to co tam stało to same skarbonki na kołach a stany niektórych były istnym nieporozumieniem o wskazaniach liczników nie wspominając
gwarancji zero reklamacji zero prawa do zwrotu zero pewności legalności aut i sprzedawcy - brak
odradzam tracenia czasu na szukanie szczęścia na tych placach
auta uszkodzone są na mobilach trzeba kliknąć zakładkę
Beschädigte Fahrzeuge
pozatym ceny tych szrotów są mocno przesadzone, dlatego powoli dochodzę do wniosku że najlepiej kupić auto młode powypadkowe, z małym przebiegiem, nie zajechane...blachy zawsze można wymienić czy wyprostować i polakierować, i ma się dobre auto w dobrej cenie,
ludzie potrzebuje pomocy szukam auto placy jestem poczatkujacym laweciarzem a te adresy z przed 2 lat moga byc nie aktualne czesto bede jezdził bo berlina hamburga bremen jesli ktos zna adresy w tych tez miastach to był bym bardzo mocno wdzieczny
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum