Samochody w Berlinie??? Szroty kazdego pochodzenia duze plac
| Autor |
Wiadomość |
waliking
Nowy

|
Wysłany: 2007-01-29, 12:31 Samochody w Berlinie??? Szroty kazdego pochodzenia duze plac
|

|
|
| Witam mam pytanie bardzo czesto jestem w Berlinie i chcialbym dowiedziec na jakich ulicach ewendualnie dokladne miejsca w ktorych znajduja sie duze skupiska z szrotow komisow jestem poczatkujacym laweciazem i podejrzewam ze nie znam nawet 1/4 tego co jest w Berlinie prosze o pomoc bo juz pare razy wracalem na golasa( bez auta) z gory dzieki wszystkim. Auta moga byc od turkow i innych mi to nie przeszkadza....... jesli zna ktos jeszcze jakies place poza Berlinem a nie daleko od Berlina to prosze tez o podanie nazw |
|
|
|
 |
Marcin
Administrator

|
Wysłany: 2007-01-30, 20:40
|

|
|
| A sprawdzales juz adresy podane wczesniej na forum ? Jezeli nie to zobacz tutaj pod haslem: auta |
|
|
|
 |
waliking
Nowy

|
Wysłany: 2007-01-30, 21:31
|

|
|
| tak sprawdzalem mam te adresy zapisane i jutro tam jade podobno duzo samochodow jest jeszcze na rainikendorfie moze wiesz gdzie??? |
|
|
|
 |
OLSZAK
Bardzo czesto tu bywa

|
Wysłany: 2007-07-03, 09:16
|

|
|
jestem tu od niedawna ale moge ci polecic yorckstrasse i teilestrasse
POZDRAWIAM i zycze DOBRYCH INTERESOW |
|
|
|
 |
xiho
Nowy

|
Wysłany: 2007-08-09, 20:18
|

|
|
Yorckstrasse... tam są w większej części auta targane z włoskich wypożyczalni , samochody są w stanie opłakanym .
Teilestrasse ... tam znajdziesz auta w lepszym stanie ale uważaj byłem ostatnio świadkiem jak niemiec z policją przyjechał po skradziony mu wcześniej samochód...auto skradziono z kompletem dokumentów po czym trafiło na plac |
|
|
|
 |
tomekpoznan
Nowy

|
Wysłany: 2007-09-24, 17:40
|

|
|
| a czy podane tutaj miejsca sa czynne w niedziele? |
|
|
|
 |
polly
Nowy

Pomogła: 1 raz Posty: 4 Skąd: berlin
|
Wysłany: 2007-11-02, 21:46
|

|
|
| mieszkam przy Teilestraße i nawet kupilam na tych arabskich placach tez auto. Lekka mina ,ale po paru poprawkach jezdzi...w niedziele jest zamkniete. |
|
|
|
 |
wiktor
Nowy

|
Wysłany: 2007-11-21, 12:02
|

|
|
szukam arabskiego placu z samochodami gdzies obok lotniska tempelhof.moze ktos sie orientuje??? |
|
|
|
 |
Tomek0774
Super Dyskutant

|
Wysłany: 2007-11-21, 18:59
|

|
|
| Wiktor wszystkie ulice wyzej podane sa kolo lotniska Tempelhof. Czyli Yorckstr , Teilestr , Oberlandstr , Bergholzstr. |
_________________ "Zauważyliście, że każdy jadący wolniej od nas to palant, a szybciej - szaleniec." |
|
|
|
 |
NALACH
Nowy

|
Wysłany: 2007-11-24, 00:15 AUTA W BERLINIE
|

|
|
WITAM.WŁAŚNIE WRÓCIŁAM Z BERLINA I KLAPA ŻADNEGO AUTA NIE KUPIŁAM,BYŁAM NA TEILE I YORCK STR.CORAZ GORSZE AUTA A O CENACH NIE WSPOMNE NIEDŁUGO BĘDĄ TAKIE JAK W POLSCE PRZEREJESTROWANE JUŻ,ARABI SIĘ WYCWANILI Z CENAMI TEŻ NIE CHCĄ SPECJALNIE ZJEŻDZAĆ.ALE DOŚĆ NARZEKAŃ,MAM PYTANKO CZY KTOŚ WIE CZY NA BORHOLMER STR.SĄ PLACE Z AUTAMI BO DOSTAŁAM NAMIAR OD KUMPLA ALE NIE MOGŁAM ZNAJEŹĆ I CZY MOŻECIE PODAĆ DOKŁADNIE NA JAKIEJ ULICY SĄ PLACE NA WEDDINGU I W REINICKENDORFIE
Z GÓRY DZIĘKI |
|
|
|
 |
Tomek0774
Super Dyskutant

|
Wysłany: 2007-11-24, 08:22
|

|
|
| Na tych placach to sie kupuje samochod na handel a nie dla siebie. Poza tym jesli chcesz kupic samochod dla siebie ktory bedzie mial malo kilometrow , ladnie wygladal, bedzie serwisowany i od prywatnego wlasciciela to na 100 % za taki samochod musisz zaplacic wiecej jak za taki sam samochod w Polsce. Nie ma okazji i zaden Niemiec nie odda niczego co jest dobre za darmo. Powiedz mi jak to mozliwe ze samochod sprowadzony w Polsce jest tanszy od samochodu w Niemczech i prawie kazdy ma kilometrow nie wiecej jak 160 tys i jest bezwypadkowy ? Po prostu sa to samochody po przejsciach czyli albo powypadkowe albo takie ktore mialy na licznikach po 400 tys km i liczniki sa cofane do tylu . Taka jest po prostu prawda ale coz jak ktos chce okazje to niech kupuje te bezwypadkowe cuda sprzedawane w Polsce. |
_________________ "Zauważyliście, że każdy jadący wolniej od nas to palant, a szybciej - szaleniec." |
|
|
|
 |
NALACH
Nowy

|
Wysłany: 2007-11-24, 10:47
|

|
|
| Tomek0774 napisał/a: | | Na tych placach to sie kupuje samochod na handel a nie dla siebie. Poza tym jesli chcesz kupic samochod dla siebie ktory bedzie mial malo kilometrow , ladnie wygladal, bedzie serwisowany i od prywatnego wlasciciela to na 100 % za taki samochod musisz zaplacic wiecej jak za taki sam samochod w Polsce. Nie ma okazji i zaden Niemiec nie odda niczego co jest dobre za darmo. Powiedz mi jak to mozliwe ze samochod sprowadzony w Polsce jest tanszy od samochodu w Niemczech i prawie kazdy ma kilometrow nie wiecej jak 160 tys i jest bezwypadkowy ? Po prostu sa to samochody po przejsciach czyli albo powypadkowe albo takie ktore mialy na licznikach po 400 tys km i liczniki sa cofane do tylu . Taka jest po prostu prawda ale coz jak ktos chce okazje to niech kupuje te bezwypadkowe cuda sprzedawane w Polsce. |
ALE JA NIE MÓWIŁAM ŻE CHCE DLA SIEBIE AUTO,PATRZĄC NA CENY AUT W BERLINIE SĄ MASAKRA,ZDAJE SOBIE SPRAWE Z PRZEKRĘCONYCH LICZNIKÓW ,ALE ŻEBY TE AUTA JAKOŚĆ WYGLĄDAŁY A CENY NIE SĄ ADEKWATNE DO WYGLĄDU I STANU AUTA |
|
|
|
 |
uko
Super Dyskutant /..-/-.-/---/

|
Wysłany: 2007-11-24, 11:52
|

|
|
| NALACH napisał/a: |
ALE JA NIE MÓWIŁAM ŻE CHCE DLA SIEBIE AUTO,PATRZĄC NA CENY AUT W BERLINIE SĄ MASAKRA,ZDAJE SOBIE SPRAWE Z PRZEKRĘCONYCH LICZNIKÓW ,ALE ŻEBY TE AUTA JAKOŚĆ WYGLĄDAŁY A CENY NIE SĄ ADEKWATNE DO WYGLĄDU I STANU AUTA |
Zdejmij nokie z shift`a ok?:)
pozdr
uko |
_________________ uko |
|
|
|
 |
ztomeek
Nowy

|
Wysłany: 2009-01-19, 01:01
|

|
|
| xiho napisał/a: | Yorckstrasse... tam są w większej części auta targane z włoskich wypożyczalni , samochody są w stanie opłakanym .
Teilestrasse ... tam znajdziesz auta w lepszym stanie ale uważaj byłem ostatnio świadkiem jak niemiec z policją przyjechał po skradziony mu wcześniej samochód...auto skradziono z kompletem dokumentów po czym trafiło na plac |
Mam pytanko czy jadąc na Teilestrasse obowiązuje już Umweltzone jadąc od Ringu drogą nr 96 ??? Bo na Yorckstrasse to mi się wydaje, ze na pewno. |
_________________ Gott lass mich nicht in den Himmel gehen, in dem keine Pferde wären |
|
|
|
 |
sebasss81
Nowy

|
Wysłany: 2009-02-15, 21:01
|

|
|
| ztomeek napisał/a: | | xiho napisał/a: | Yorckstrasse... tam są w większej części auta targane z włoskich wypożyczalni , samochody są w stanie opłakanym .
Mam pytanko czy jadąc na Teilestrasse obowiązuje już Umweltzone jadąc od Ringu drogą nr 96 ??? Bo na Yorckstrasse to mi się wydaje, ze na pewno. |
Na Teilestrasse nie musisz mieć Umweltzone a na York jak jedziesz to juz musisz mieć |
|
|
|
 |
TOMAS
Nowy

|
Wysłany: 2009-02-15, 21:09 Re: Samochody w Berlinie??? Szroty kazdego pochodzenia duze
|

|
|
| Ullsteinstr też jest sporo aut! |
|
|
|
 |
Anastasia
Poczatkujacy

|
Wysłany: 2009-05-21, 15:28
|

|
|
| Sa galerie samochodowe w Berlinie na Schnellerstr.141/145 to jest na Treptow.W kontenerze nr.7 mozna sie takze z tymi handlarzami dogadac w jezyku polskim. |
|
|
|
 |
dorota_p82
Bardzo Aktywny

|
Wysłany: 2010-03-24, 11:26
|

|
|
| a wiecie w jakich godzinach te place sa czynne?? w piatki i soboty???? |
|
|
|
 |
paul86ck
Poczatkujacy

|
Wysłany: 2010-05-04, 19:14
|

|
|
| szukam placu gdzie wejdę z własnymi kluczami i podejdę do jakichś aut i będę wykręcał co mi się podoba a potem za to płacił... gdzie takie szroty są? bo dzisiaj byłem w trzech miejscach i nic tam nie było poza jakimś złomowiskiem nad jakimś kanałem czy rzeką... ludzie pomóżcie... podajcie jakieś konkretne namiary żebym znowu nie jeździł na darmo... normalnie flaszkę przywiozę z PL bo w sobotę jadę w ramach pomocy:D |
_________________ forum.vw-passat.pl
vag-kielce.pl
vwgolf.pl
BRh+ |
|
|
|
 |
ventyl2.0
Uzytkownik

|
Wysłany: 2010-06-02, 19:05
|

|
|
a może ktoś zna adres takiego komisu w okolicy ul. oranienburgerstr. bo zapomniałem tej ulicy, jedzie się taką kostką brukową i mają tylko same auta powypadkowe, i w dodatku młode
[ Dodano: 2010-06-02, 20:05 ]
zna ktoś jakiś komi z autami młodymi i powypadkowymi? |
|
|
|
 |
|
|