| Autor |
Wiadomość |
Magdzia
Staly bywalec forum

Pomogła: 5 razy Posty: 295 Skąd: Berlin Marienfelde
|
Wysłany: 2011-09-17, 19:55 Sklep OSCO opinie???
|

|
|
Upatrzyłam sobie buty w tym sklepie OSCO i zastanawiam się nad kupnem, a nie chcę wywalić 20 Euro w błoto.
W innych sklepach nie mogę znaleźć podobnego fasonu.
Tani sklep (chińszczyzna)i ładne buty ale czy to idzie w parze z jakością?
Pytanie raczej do dziewczyn
Czy kupowałyście buty w tym sklepie?
Jesteście zadowolone?
Jak się je nosi i czy te buty nie śmierdzą?? |
|
|
|
 |
lamorata
Aktywny uzytkownik ☮ Peace & Love ♥

Pomogła: 1 raz Posty: 79 Skąd: z za rogu
|
Wysłany: 2011-09-17, 21:56
|

|
|
uwazam ze cena möwi juz za siebie.... te buty sa zrobione z tanich tworzyw sztucznych.pewnie ponosisz je miesiac i kupisz nowe.... to nie lepiej kupic sobie fajne i porzadne buty za 50 euro??? bedziesz je miala na dlugo a tak to wyrzucisz 20euro w bloto bo przeciez potem i tak muisisz nowe kupic
moje motto : "lepiej miec 3 pary porzadnych i superranckich butkow jak 7 scheisowatych"
pozdr |
|
 |
Teufelchen
Uzytkownik

|
Wysłany: 2011-09-17, 22:43
|

|
|
a ja jestem zadowolona z Osco kupiłam już nie jedne buty i do dziś je noszę, więc nie jest powiedziane że jak tanie to do d**y
Pozdrawiam |
_________________ Nie przejmuj się rolą i tak Cię op*****ą |
|
|
|
 |
Magdzia
Staly bywalec forum

|
Wysłany: 2011-09-17, 23:13
|

|
|
| lamorata napisał/a: | uwazam ze cena möwi juz za siebie.... te buty sa zrobione z tanich tworzyw sztucznych.pewnie ponosisz je miesiac i kupisz nowe.... to nie lepiej kupic sobie fajne i porzadne buty za 50 euro??? bedziesz je miala na dlugo a tak to wyrzucisz 20euro w bloto bo przeciez potem i tak muisisz nowe kupic
moje motto : "lepiej miec 3 pary porzadnych i superranckich butkow jak 7 scheisowatych"
pozdr |
a kupowałaś tam buty że masz takie zdanie o nich?
ja nie pytałam się o poradę czy mam kupić tańsze czy droższe buty
bo mnie nie interesuje zdanie innej osoby w tej kwestii
bo stać mnie wydać dużo więcej na buty niż 20 euro, a uwierz mi, że te >porządne> buty za 50 euro też czasem zniszczą się w 1 miesiąc, a poza tym za 50 euro to kupisz normalne buty bez żadnej rewelacji, na takie porządne musisz wydać więcej
a pytam się o poradę w sprawie tego sklepu bo tylko tam znalazłam butki które mi się bardzo spodobały i jak pisałam wcześniej w innych sklepach nie znalazłam podobnych,
więc twój komentarz jest tutaj zbędny |
|
|
|
 |
Magdzia
Staly bywalec forum

|
Wysłany: 2011-09-17, 23:16
|

|
|
| Teufelchen napisał/a: | | a ja jestem zadowolona z Osco kupiłam już nie jedne buty i do dziś je noszę, |
miło że się odezwałaś
a powiedz mi czy one nie śmierdzą?
bo są klejone bardzo śmierdzącym klejem i czy to wywietrzeje ??
nie chcę zatruwać życia innym i sobie |
|
|
|
 |
lamorata

|
Wysłany: 2011-09-18, 08:43
|

|
|
kupowalam tam buty tylko raz i dlatego mam takie zdanie. Noga sie pocila od tego tworzywa wiec przyjemne to nie bylo...byly twarde i dla mnie niewygodne....
a jesli chodzi o buty za 50 euro to lupisz juz markowe skörki w TKMAXXX´ie |
|
 |
Teufelchen
Uzytkownik

|
Wysłany: 2011-09-18, 11:16
|

|
|
nie moje nie śmierdzą a mam 4 pary i są bardzo wygodne
Pozdrawiam |
_________________ Nie przejmuj się rolą i tak Cię op*****ą |
|
|
|
 |
Malgorzata
Super Dyskutant

Pomogła: 74 razy Posty: 2160 Skąd: Berlin-Steglitz
|
Wysłany: 2011-09-18, 11:45
|

|
|
moja corka kupuje czesto w OSCO sobie jakies cichobiegi i tez nie narzeka ,jak na swoja cene akurat sezon wytrzymuja |
|
|
|
 |
lamorata

|
Wysłany: 2011-09-18, 12:22
|

|
|
moze ja mialam jakies felerne moze warto dac im jeszcze jedna szanse |
|
 |
niki
Dyskutant

Pomogła: 19 razy Posty: 646 Skąd: Niemcy
|
Wysłany: 2011-09-18, 14:17
|

|
|
a jakie buty za 20 euro nie sa felerne?
 |
|
|
|
 |
bibi00
Bardzo czesto tu bywa

Pomogła: 5 razy Posty: 144 Skąd: Berlin Hohenschönhausen
|
Wysłany: 2011-09-19, 11:49
|

|
|
| Buty z OCSO sa butami na raz...no może dwa. Czasami i dobrze wygladają ale są "plastikowe"a noga nie oddycha i się poci. |
_________________ MartheWorld |
|
|
|
 |
Magdzia
Staly bywalec forum

|
Wysłany: 2011-09-19, 16:05
|

|
|
więc wybrałam się dzisiaj do OSCO obejrzeć te i inne buty,
jednak wolę kupić coś bardziej naturalnego i nawet udało mi się znaleźć fajne w TAMARIS
ale dzięki dziewczyny za komentarze |
|
|
|
 |
niki
Dyskutant

Pomogła: 19 razy Posty: 646 Skąd: Niemcy
|
Wysłany: 2011-09-19, 22:55
|

|
|
he he
chyba nie te same co ja dzis kupilam
smieja sie zemnie ze to sa buty do Tanzschule,.. podeszwa taka jakby z drewna twarda:))ale chcialam do pracy cos na płaskim
w takich chodzilam majac chyba 15 lat,,,teraz moda powrocila |
|
|
|
 |
Magdzia
Staly bywalec forum

|
Wysłany: 2011-09-20, 15:37
|

|
|
moje wyglądają trochę jak terpy wojskowe
a takie jak teraz w sklepach są to też miałam naście lat temu |
|
|
|
 |
bunnything
Dyskutant

Pomogła: 8 razy Posty: 552 Skąd: Waidmannslust
|
Wysłany: 2011-09-20, 19:47
|

|
|
U mnie buty z Osco , ktore zakupilam do pracy caly sezon przezyly..za to mniej szczescia mialam z torebka z tej firmy :/ osobiscie sama nie wiem czy buty drozsze oznaczaja ,ze sa lepsze i odwrotnie...sama mialam i z takimi i z takimi rozne przygody ;p niektore markowe buty okazywaly sie okropnym bublem a niektore tanie perelkami ,wiec to moze kwestia szczescia bardziej |
_________________ Wenn das Leben dir eine Zitrone gibt, frag nach Salz und Tequila;p |
|
|
|
 |
Malgoska-Goska
Aktywny uzytkownik

|
Wysłany: 2011-09-25, 12:41
|

|
|
| A ja tak korzystając z tematu ,zapytam co sadzicie o sklepie Jumex właśnie go otworzyli na Wilmersdorfer Arcaden . |
|
|
|
 |
SoNja
Super Dyskutant Advocatus Diaboli

Pomogła: 40 razy Posty: 2287 Skąd: White Lake City
|
Wysłany: 2011-09-25, 18:37
|

|
|
| Malgoska-Goska napisał/a: | | A ja tak korzystając z tematu ,zapytam co sadzicie o sklepie Jumex właśnie go otworzyli na Wilmersdorfer Arcaden . |
Ten sklep egzystuje od dawna w Berlinie można niekiedy fajne perełki tam wyhaczyć a ceny są tam przystępne. |
_________________ "Okazuj współczucie ludziom kalekim duchowo i skrzywdzonym psychicznie.Wszystko rozumieć, to wszystko przebaczać..."J.M.
愛與被愛 |
|
|
|
 |
Malgoska-Goska
Aktywny uzytkownik

|
Wysłany: 2011-09-25, 20:14
|

|
|
Ten sklep egzystuje od dawna w Berlinie można niekiedy fajne perełki tam wyhaczyć a ceny są tam przystępne.[/quote]
Sonja, a możesz podpowiedzieć gdzie te sklepy jeszcze są ,bo znalazłam jeszcze na Marzahner Promenade no i Wilmersdorfer Arcaden .
Właśnie znalazłam fajna perełkę tylko nie było mojego rozmiaru ,a ceny są naprawdę zaskakujące |
|
|
|
 |
SoNja
Super Dyskutant Advocatus Diaboli

Pomogła: 40 razy Posty: 2287 Skąd: White Lake City
|
Wysłany: 2011-09-26, 00:11
|

|
|
jeszcze np. w Ring Center na Friedrichshain |
_________________ "Okazuj współczucie ludziom kalekim duchowo i skrzywdzonym psychicznie.Wszystko rozumieć, to wszystko przebaczać..."J.M.
愛與被愛 |
|
|
|
 |
Berso
Bardzo czesto tu bywa

|
Wysłany: 2011-11-25, 16:34
|

|
|
dorzucę swoja opinię - OSCO TO JEDEN WIELKI SCHEIß !!!
córka ma kurtkę na zimę to z tyłu w połowie braknie wypełnienia więc pojechałam sama z tą reklamacją a oni na to że gwarancja jest tylko na 14 dni dobre co ? i mnie pokazują że tam gdzieś na ladzie coś takiego pisze ... na to ja im pokazując paragon że nawet tylu dni jeszcze nie ma- no to zleciłay sie wszystkie sprzedawczynie i oglądają ... i one mnie na to że to moja wina bo ja na pewno prałam - ha po tygodniu? mówie że nawet nie zdarzyła się pobrudzić a na dodatek poszukałam im metkę gdzie jest pranie dozwolone to wymyśliły że i tak była źle wyprana albo źle suszona. Nawet ją wąchały i choć śmierdziała tylko ich sklepem to wmówiły to pranie. W końcu po moich już wściekłych wypowiedziach wzięły do reklamacji czyli uznania przez kogoś tam o mojej winie i oczywiście nikt nawet jej nie oglądał bo dostałam tak samo złożoną z powrotem...i oczywiście jak minęło już 14 dni i nie mogę ją dalej reklamować
wiec teraz po prostu ja wyrzucę bo jest tam z tyłu za cienka ,brak waty i córce zimno a ja mam 64 euro w śmietniku
nie kupujcie tam ani nie dajcie kupować tam dziecku bo co za jakość że nawet nie ma gwarancji dłuższej niż 2 tygodnie i do tego wciskają kity i robią problemy to są Niemcy a nie China |
|
|
|
 |
|
|