Wysłany: 2011-09-03, 03:54 Szyba do Samochodu gdzie wymienic?????
Dzien dobry wszystkim
W drodze z wakacji pekla mi szyba w samochodzie rysa ma juz prawie 30cm i ciagle sie powieksza.Czy moze ktos wie gdzie mozna wymienic szybe bez doplacania tego 150 Euro
selbstbeteiligung w Poznaniu zaspiewali mi 950zl ale po co mam placic jesli posiadam ubezpieczenie z teilkasko Carglass na Reinikendorf zaspiewal mi ze musze te 150 Euro
z wlasnej kieszeni zaplacic.Wiem ze mozna to jakos obejsc ale nie znam takiego warsztatu
a w niemieckich watsztatach tez nie chce sie o to pytac bo kto to wie co z tego bedzie???
Ja wymienilem na mariendorf u polaka w warsztacie specjalizujacym sie wymiana szyb mam tez Teilkasko z 150 Euro Selbstbeteiligung nie wziol
ani grosza szyby ma z niemiec firmowe mila i profesjonalna obsluga a co najwarzniejsze woda nie leci do srodka.
Jak mi 3 lata temu wymienili w Carglasie to woda lala sie woda ze spodsufitki nadodatek pobrudzili mi tapicerkie tak ze do dzisiej nie puscila.
(tam robia na wyscigi a nie na jakosc)
Adresu juz nie pamietam bylem tam ze szwagrem ale telefon mam na handy Zadzwon pod ten numer a napewno bedziesz zadowolony
tel :0176 380 405 85
rafmal 86 dzekuje za namiary wymienilam szybe na tym warsztacie
alt mariendorf bylo to we wtorek popoludniu po tych ulewach nocnych
narazie nic sie nie dzieje w samochodzie jest sucho a szybe dostalam
ladniejsza jak mialam z takim paskiem u gory (od slonca).
Polecam!!!!
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum