Tanie dzwonienie do Polski
| Autor |
Wiadomość |
Malgorzata
Super Dyskutant

Pomogła: 74 razy Posty: 2160 Skąd: Berlin-Steglitz
|
Wysłany: 2007-11-02, 09:58
|

|
|
Czy sa specjalne taryfy na skypa??? mam Alice,ale ile placilabym za rozmowy przez Skypa do Anglii i Argentyny??
Sorry,ale ja niezbyt w tych taryfach zorientowana jestem |
|
|
|
 |
Joker Adams
Moderator

|
|
|
|
 |
Malgorzata
Super Dyskutant

|
Wysłany: 2007-11-02, 11:16
|

|
|
Dzieki Adam
Tam jest napisane,ze pomiedzy uzytkownikami Skypa jest bezplatnie,czy to znaczy,ze jesli obojetnie,gdzie dzwonie(na Skypa oczywiscie) to jest to bezplatnie??? |
|
|
|
 |
Joker Adams
Moderator

|
Wysłany: 2007-11-02, 12:44
|

|
|
Tak, miedzy komputerami z skypa na skypa dzwonisz bezplatnie... jesli dzwonisz z skypa na "prawdziwy" telefon... wtedy musisz miec naladowane konto na skypie (koszta wedlug taryfy w linku)... cos jak prepaid, jesli dobrze zrozumialem. |
_________________ The knight... |
|
|
|
 |
Malgorzata
Super Dyskutant

|
Wysłany: 2007-11-02, 12:48
|

|
|
okey,dzieki ponownie |
|
|
|
 |
Tomek0774
Super Dyskutant

|
Wysłany: 2007-11-02, 14:26
|

|
|
Do Anglii i paru innych panstw na calym swiecie mozesz tez dzwonic za darmo przez Peter zahlt . Kiedys byla tu Polska ale zlikwidowali bo Telekomunikacja chciala od nich za duzo kasy. Jedyny warunek to posiadanie telefonu stacjonarnego i rozmowa jest ograniczona do 30 minut.
http://www.peterzahlt.de/c2c-peterzahlt/index.do |
_________________ "Zauważyliście, że każdy jadący wolniej od nas to palant, a szybciej - szaleniec." |
|
|
|
 |
Malgorzata
Super Dyskutant

|
Wysłany: 2007-11-02, 14:39
|

|
|
dzieki,znam te stronke,ale teraz mi chodzilo tylko o taryfy na Skypa |
|
|
|
 |
Mike
Aktywny uzytkownik

|
|
|
|
 |
baranek
Dyskutant

|
Wysłany: 2007-11-09, 14:39
|

|
|
Właśnie przed chwilą zamówiłem sobie CountryFlat w T-Com, czyli możliwość dzwonienia do 25 krajów (w tym oczywiście do PL) na telefony stacjonarne za dodatkowe 3,95 € w miesiącu. Oto pełna lista krajów:
Belgien, Dänemark, Frankreich, Luxemburg, Niederlande, Österreich, Polen, Schweiz, Tschechien, Italien, Kanada, Norwegen, Portugal, Schweden, Spanien, USA, Australien, Großbritannien (inkl. Nordirland, Kanalinseln, Isle of Man), Griechenland, Irland, Andorra, Liechtenstein, Monaco, San Marino, Vatikanstadt
Szczególnie interesująca wydaje mi się możliwość dzwonienia do Watykanu, robie to tak często że hej!
A tak już poważniej to uważam, że cena jest całkiem OK. Wprawdzie nie uda mi się przez to wyeliminować zupełnie Call-by-Call (zostaje jeszcze dzwonienie na polskie komórki), ale na pewno zredukuje trochę przez to rachunki. Można to "domówić" do istniejącej umowy z T-Com i w każdej chwili wypowiedzieć.
Pozdrowionka |
_________________ baranek |
|
|
|
 |
|
|