|
Tanie noclegi w Berlinie, hotele, hostele, motele, pensjonat
| Autor |
Wiadomość |
Portowiec
Staly bywalec forum Krzysztof Jarzyna ze Szczecina

|
Wysłany: 2010-05-27, 14:30 Tanie noclegi w Berlinie, hotele, hostele, motele, pensjonat
|

|
|
Witam. Ma ktos cos ciekawego? Obojetnie jakie miejsce w Berlinie, czy hostel, czy pensionaty. Wrzucajcie informacje!
Wazne aby bylo tanie !! |
|
|
|
 |
Pia
Super Dyskutant

Pomogła: 53 razy Posty: 2036 Skąd: Berlin
|
Wysłany: 2010-05-27, 17:07
|

|
|
http://booking.pl/
najlepsza strona rezerwacji i jest po polsku ,ceny nie sa stale zmieniaja sie wiec jak chcesz dokladnie wiedziec musisz podac date przyjazdu |
_________________ pozdrawiam Pia |
|
|
|
 |
Portowiec
Staly bywalec forum Krzysztof Jarzyna ze Szczecina

|
Wysłany: 2010-05-29, 19:17
|

|
|
| ale tanio nie jest, cos w granicach 10-15 euro za nocleg mozna cos gdzies znalesc w Berlinie |
|
|
|
 |
rav156
Bardzo czesto tu bywa

|
Wysłany: 2010-05-30, 16:45
|

|
|
w Grossberen pod Berlinem widziałem jakąś reklame że chyba za 15e
ale tak nawiasem mówiąc to za 15e to we wrocku sie nieznajdzie
musisz się liczyć z 20-25 przy drodze krajowej 1/5 Frankfurter Chausee są takie ceny
pozdrawiam |
|
|
|
 |
trigo
Aktywny uzytkownik

|
Wysłany: 2010-06-17, 16:18
|

|
|
| Tematy noclegów są rozsypane po całym forum. Szukam czegoś, co może byc nadal aktualne, ale niełatwo coś znaleźć |
_________________ pozdrawiam |
|
|
|
 |
waldi6
Poczatkujacy

|
Wysłany: 2010-07-26, 16:15
|

|
|
No będzie Ci ciężko znaleźć coś do 15e. We Wrocławiu faktycznie byłoby ciężko, chociaż można znaleźć jakiś hostel, poza centrum. W Berlinie... Prawdę powiedziawszy rok temu szukałem taniego noclegu dla znajomych, którzy tu przyjeżdżali. I nie było łatwo. Wprawdzie nie szukałem jakoś długo, parę godzin, ale większość zaczynała się od 30e. W końcu znajomi dali znać, że nie mogą przyjechać, więc przestałem szukać.
Ale najlepiej sprawdź sobie np. na www.hostelsclub.com. Tam jest chyba największa wyszukiwarka hosteli. Myślę, że nic innego jak hostel nie znajdziesz w odpowiedniej cenie. Powodzenia! |
|
|
|
 |
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
• phpBB & Przemo © 2000-2011 poloniaberlin.de • polskojezyczne forum dyskusyjne z Berlina |
|
|
|