| Autor |
Wiadomość |
Daisy
Super Dyskutant

|
Wysłany: 2011-09-29, 16:21
|

|
|
| SoNja napisał/a: | | ja musze do Szczecina jeździć... tutaj to nieporozumienie jakieś... |
Hahah to tak samo jak ja.Chyba wlasnie skocze w poniedzialek bo odstraszam juz ludzi |
_________________ http://www.youtube.com/watch?v=Kh2FRFhS7QY |
|
|
|
 |
bunnything
Dyskutant

Pomogła: 8 razy Posty: 552 Skąd: Waidmannslust
|
Wysłany: 2011-09-29, 17:19
|

|
|
Dziewczyny a jesli wolno spytac to do jakiego fryzjera jezdzicie do Szczecina ? |
_________________ Wenn das Leben dir eine Zitrone gibt, frag nach Salz und Tequila;p |
|
|
|
 |
SoNja
Super Dyskutant Advocatus Diaboli

Pomogła: 40 razy Posty: 2287 Skąd: White Lake City
|
Wysłany: 2011-09-29, 18:59
|

|
|
| bunnything napisał/a: | Dziewczyny a jesli wolno spytac to do jakiego fryzjera jezdzicie do Szczecina ? |
ja od lat tylko u szwagierki sie obcinam tylko jej sie "oddaje" z zamknietymi oczami i mowie rob co chcesz i nigdy jeszcze mnie nie zawiodła bedziesz chciała to adresikiem salonu rzuce na priv |
_________________ "Okazuj współczucie ludziom kalekim duchowo i skrzywdzonym psychicznie.Wszystko rozumieć, to wszystko przebaczać..."J.M.
愛與被愛 |
|
|
|
 |
Daisy
Super Dyskutant

|
Wysłany: 2011-10-01, 09:30
|

|
|
Ja chodzilam do Lor ale popsuli sie ida na ilosc a za kazdym razem 3 stowki lekka reka trzeba bylo zostawic a nie na jakos przynajmniej przy ul.Rodla jeszcze fajnie robia ta sama siec w starej cegielni choc ja calkowicie z nich zrezygnowalam.Rowniez robia fajnie w Beverly Hills ale niestety moja Pani wyjechala z Polski Tak wiec zostalam zmuszona szukac nowego salonu i wlasnie w poniedzialek jade do niego tak wiec sama jestem ciekawa jaki bedzie efekt.Dam znac jesli bedzie naprawde godny polecenia. |
|
|
|
 |
bunnything
Dyskutant

Pomogła: 8 razy Posty: 552 Skąd: Waidmannslust
|
Wysłany: 2011-10-01, 21:13
|

|
|
Daisy, pisz smialo jak bylo ,ja jade do Szczecina we wtorek i skorzystam z propozycji Sonji albo sprawdze tego Lora..tam gdzie dostane termin tam pojde Kiedys chodzilam do Keune ale niestety prawdziwi stylisci wyjechali a zostala zkwaszona kasjerka i wygorowane ceny ;p Tez kiedys chodzilam do Beverly Hills,jeszcze kiedy Oskar tam pracowal ale jak to bywa z dobrym fryzjerem wyjechal tak szczerze dziewczyny to chyba az nienormalne by w Niemczech nie mozna bylo znalesc dobrego fryzjera |
_________________ Wenn das Leben dir eine Zitrone gibt, frag nach Salz und Tequila;p |
|
|
|
 |
sunfx
Uzytkownik

|
Wysłany: 2011-10-17, 16:59 Paznokcie, Opalanie Natryskowe
|

|
|
Witam
Serdecznie zapraszam do skorzystania z mojej oferty!
Pozdrawiam, Ania |
|
|
|
 |
antika83
Bardzo czesto tu bywa

|
Wysłany: 2011-10-17, 19:06
|

|
|
Ja kiedyś u Rosjanki sobie włosy obcinałam fajnie mi ścieła.
Jakby ktoś chciał zaryzykować podam nr.tel na priv. |
|
|
|
 |
milen1000
Poczatkujacy

|
Wysłany: 2011-10-17, 21:18 ...
|

|
|
po ostatnim,,niemiłym doświadczeniu,,z p.Lucynką postanowilam jezszce raz sprobowac i nie żałuje mam paznokcie zobione przez panią Anię są łądne zgrabne a kwiatki z akrylu bajeczne ciesze sie Aniu ze Cie znalazlam nie musze juz jezdzic do Polski
dziewczyny ta osoba jest naprawde godna polecenia. czystym sumieniem moge ją polecic i wiem ze sie nie rozczaruje. |
_________________ ` kiedy życie daje Ci sto powodów do płaczu, pokaż mu, że masz tysiąc powodów do uśmiechu. .. |
|
|
|
 |
marzena mk
Aktywny uzytkownik

|
Wysłany: 2011-10-17, 22:06 Re: ...
|

|
|
[quote="milen1000"]po ostatnim,,niemiłym doświadczeniu,,z p.Lucynką postanowilam jezszce raz sprobowac i nie żałuje mam paznokcie zobione przez panią Anię są łądne zgrabne a kwiatki z akrylu bajeczne ciesze sie Aniu ze Cie znalazlam nie musze juz jezdzic do Polski
dziewczyny ta osoba jest naprawde godna polecenia. czystym sumieniem moge ją polecic i wiem ze sie nie rozczaruje. A mozna prosic o namiary do tej milej Pani Ani |
|
|
|
 |
milen1000
Poczatkujacy

|
Wysłany: 2011-10-18, 09:56 ...
|

|
|
0171 118 37 27 end_of_the_skype_highlighting Ania
ps. w ofercie rowniez przedluzanie paznokci metoda zelowa lub akrylowa....dlugoletnie doswiadczenie!!!
--------------------------------------------------------------------------------
Unbenannt.jpg |
_________________ ` kiedy życie daje Ci sto powodów do płaczu, pokaż mu, że masz tysiąc powodów do uśmiechu. .. |
|
|
|
 |
|
|