| Autor |
Wiadomość |
trigo
Aktywny uzytkownik

|
Wysłany: 2009-07-01, 20:27
|

|
|
Z PKP Zielona Góra otrzymałam własnie informację, że te bilety (BBT) można kupić jedynie w kasie w Rzepinie lub w Szczecinie, a ważne są także na pociągi i o 7 rano.
To ja już nic nie wiem od nadmiaru informacji ,,,
Aha, dzienny po Berlinie na 5 osób to coś koło 17 euro???? |
_________________ pozdrawiam |
|
|
|
 |
Aguuniek
Nowy

Pomogła: 1 raz Posty: 7 Skąd: Whitestock
|
Wysłany: 2009-07-10, 15:46
|

|
|
| Kamila napisał/a: | | trigo napisał/a: | | czy bilet Brandenburg Berlin jest ważny dopiero od 9 rano???? |
Od 9:00 rano, od poniedzialku do piatku. Do pieciu osob lub maksymalnie 2 osoby dorosly (rodzice/dziadkowie) + obojetnie jaka ilosc wlasnych dzieci / wnuczat. Wazny w S-Bahnach.
Zrodlo (PDF) |
BBT można kupić po polskiej stronie jedynie w Szczecinie i Rzepinie.
Jak wygląda sytuacja zakupu w pociągu? Ile w automacie a ile u konduktora?
Chodzi o bilet Kostrzyn - Berlin, na 5 osób, taki, by był ważny jeszcze w Berlinei na cały dzień.
Czy może lepiej jechac z mostówką na niemiecką stronę? Ale to chyba bez sensu. Tzn tyle, że jazda wczesniej, a tak na BBT w poniedziałek musimy czekać do 9.00.
Czy jeśli się kupuje ten jednodniowy na 5 osób (bardzo ważna dla mnei informacja o cenę tego w pociągu w automacie lub u konduktora - chyba w Kostrzynie nie ma takich automatów? czy są?) to już się tej mostówki nei kupuje?
Czarna magia te bilety z Polski do Berlina i z powrotem
Jak będę wyjeżdżała z Berlina po południu - jeśli kupię (tylko gdzie sie go kupuje???) bilet BBT - to cały dzień mogę po Berlinie śmigać?
Jeśli to jest sobota - to już jest ważny od 7 rano??? |
|
|
|
 |
trigo
Aktywny uzytkownik

|
Wysłany: 2009-07-10, 16:31
|

|
|
Bilet grupowy Berlin-Brandenburg-Ticket na trasie Kostrzyn - Berlin i na powrót - gdzie i za ile kupić?
Albo: gdzie otrzymam kompetentną informację?
Nie mogę liczyć na cud i nie mogę trzymać grupy na dworcu w Kostrzynie, bo jedziemy z dziećmi, w tym z niepełnosprawnymi.
Błagam o pomoc, bo im bliżej wyjazd tym mniej wiem |
_________________ pozdrawiam |
|
|
|
 |
burek132
Nowy

|
Wysłany: 2010-05-24, 13:52
|

|
|
| A na stronie Przewozów Regionalnych jest napisane, że w Gorzowie można kupić bilet do Berlina za 10,50€. Czyli jak się kupi ten bilet w kasie biletowej w Gorzowie to nie trzeba już kupować mostówki? I czy w Gorzowie można np. kupić bilet tylko do Seelow Gusow i ile on kosztuje? |
|
|
|
 |
Alislaw
Aktywny uzytkownik

|
Wysłany: 2010-05-26, 13:36
|

|
|
| Najlepiej z Gorzowa dojedz sobie do Kostrzynia a tam napewno znajdzie sie jakis polaka co sprzedaje bilety za 4 euro.jesli takowego nie bedzie mozesz sam zrobic sobie z innymi podroznymi chetnymi mala grupe do 5 osob za 27euro nie ma potrzeby kupowania miejscowek.Nastepne wyjscie to zakup pojedynczego biletu kosztuje chyba 11 euro.Oczywiscie bilety kupujesz w pociagu ,mozesz na tym bilecie jezdzic kazdym srodkiem lokomocji w Berlinie do godziny 3 rano dnia nastepnego,.oprocz tego biletu zakupionego w polaka bo ten to on Ci zabierze przed wysiadka .pozdrawiam i zycze udanej podrozy |
|
|
|
 |
SoNja
Super Dyskutant Advocatus Diaboli

Pomogła: 39 razy Posty: 2174 Skąd: White Lake City
|
Wysłany: 2010-06-03, 13:27
|

|
|
moze jakies wspolne zakupki w sobote? |
_________________ Mamy prawo popełniać w życiu wiele błędów. Oprócz jednego: tego, który niszczy nas samych...
愛與被愛 |
|
|
|
 |
Alislaw
Aktywny uzytkownik

|
Wysłany: 2010-06-04, 14:50
|

|
|
| Bylismy ostatniego w Kostrzyniu na zakupkach:) |
|
|
|
 |
SoNja
Super Dyskutant Advocatus Diaboli

Pomogła: 39 razy Posty: 2174 Skąd: White Lake City
|
Wysłany: 2010-06-09, 22:25
|

|
|
kolejna propozycja - w ten piątek... godzina do uzgodnienia.może znajdą sie jeszcze 3 osoby? |
_________________ Mamy prawo popełniać w życiu wiele błędów. Oprócz jednego: tego, który niszczy nas samych...
愛與被愛 |
|
|
|
 |
|
|