Wysłany: 2007-03-30, 20:59 dworzec berlin gesundbrunnen
Mam bilet powrotny do Polski z tego dworca. i tutaj mam dylemat. Wyczytalem ze jest to dworzec kolei podmiejskiej. W takim razie czy intercity bedzie z niego normalnie jechal?? Czy to ten sam dworzec? zarazem normalnych pociagow jak i podmiejskich? perony sa podzielone na S i normalną kolej??.
Jeszcze pytanie z innej beczki. Czy istnieje bilet calodobowy na metro, kolej podmiejska, autobusy? ewentualnie kolej odrzucajac? i jaki to jest koszt??
Do końca nie jestem pewna czy na tej stacji zatrzymują się pociągi ICE, chociaz teraz ten dworzec się rozbudowuje. Zależy dokąd dokładnie chcesz jechać i to można sprawdzić w wykazie miast przez który jedzie dany ICE.
Są naturalnie bilety całodobowe, tzn. ważne do 3 rano od momentu skasowania na wszystkie środki komunikacji miejskiej i pociągi regionalne ale tylko do strefy ABC.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum