Ile biora bileciarze za bilet Berlin Lichtenberg - Kostrzyn
| Autor |
Wiadomość |
dagusienka
Uzytkownik

Pomogła: 1 raz Posty: 46 Skąd: berlin
|
Wysłany: 2011-01-25, 11:40 Ile biora bileciarze za bilet Berlin Lichtenberg - Kostrzyn
|

|
|
| ile biora polscy bileciarze za bilet Berlin,lichtenberg na kostrzyn.Kiedys jak jezdzilam to bylo raz 5 euro a raz 4euro a teraz? |
|
|
|
 |
mamusia
Staly bywalec forum

Pomogła: 7 razy Posty: 274 Skąd: świebodzin-berlin
|
Wysłany: 2011-01-25, 13:07
|

|
|
| nic sie w tej kwestji nie zmieniło |
_________________ życie jest piękne !!!!! |
|
|
|
 |
natalia1401
Nowy

|
Wysłany: 2011-04-08, 02:08
|

|
|
| Czy ktos jedzie z Kostrzyna do Berlina dnia 09.04.2011r., godz. 11.07? Chetnie dołącze się do tworzącej się grupy. ( prosze kontaktowac sia na maila : nkozik@wp.pl) |
|
|
|
 |
aguucha141
Poczatkujacy

|
Wysłany: 2011-04-08, 21:28
|

|
|
| To zależy ;p Jak jeździłam to płaciłam przeważnie 5 Euro a raz mi się udało za 3 e ,ale to byl jakis super wyjątek ;] Pozdrawiam ;p |
|
|
|
 |
KamilSWD
Nowy

|
Wysłany: 2011-05-08, 21:44
|

|
|
Witam. Mam takie pytanie odnoście bileciarzy. Można ich spotkać również na dworcu w Słubicach albo Frankfurcie nad Odrą? Za ile najtaniej można dostać się stamtąd do Berlina? I na który dworzec dokładnie jeżdżą pociągi regionalne ze Słubic/Frankfurtu? I ostatnie pytanie. Co ile kursują pociągi do Berlina z Frankfurtu/Słubic albo Kostrzyna?
Wybaczcie, że tyle pytań, ale nie wiem czy lepiej dostać się z Poznania do Berlina przez Słubice czy lepiej przez Kostrzyn, a kompletnie nie orientuję się w temacie. |
|
|
|
 |
|
|