| Autor |
Wiadomość |
gumajan
Aktywny uzytkownik

|
Wysłany: 2011-08-15, 12:38 Jaka droga do Warszawy??
|

|
|
| Mam pytanie do osob czesto podrozujacych samochodem w kierunku Warszawy - pod koniec tygodnia wybieram sie wlasnie w droge i chcialbym ta poprosic o porade jak jechac zeby uniknac (w miare mozliwosci) korkow. Do tej pory jezdzilem najprostsza droga, czyli przez Swiecko, dalej do Nowego Tomysla, potem na autostrade itd. Moja ostatnia podroz (przed kilku miesiacami) byla koszmarna- zaraz za Swieckiem ugrzaznalem w korku glownie ciezarowek, potem zolwim tempem jechalem objazdem przez jakies oplotki, zeby wreszcie worcic na glowna droge (w korek). Droga do poczatku autostrady zajela mi jakies 4 godziny. Moze ktos zna lepsza droge albo wie czy te utrudnienia sia juz skonczyly??? |
|
|
|
 |
lenin666
Dyskutant

|
|
|
|
 |
rav156
Aktywny uzytkownik

|
Wysłany: 2011-08-15, 22:05
|

|
|
| Ja ostatnio jechałem tą trasą zrezygnowałem auta i pojechałem pociągiem InterCity jedzie ok 5,5h nie trzeba kierować a bilet kosztuje 39e jedną stronę z miejscówką |
|
|
|
 |
ata
Bardzo Aktywny

|
Wysłany: 2011-08-16, 01:02 Re: Jaka droga do Warszawy??
|

|
|
| gumajan napisał/a: | | ....zaraz za Swieckiem ugrzaznalem w korku glownie ciezarowek |
Mialam tak za kazdym razem jadac na Nowy Tomysl. Wole jechac godzine dluzej przez Kostrzyn niz stac w kilkugodzinnach korkach przez Swiecko. |
_________________ Pozdrawiam-ATa |
|
|
|
 |
lenin666
Dyskutant

|
Wysłany: 2011-08-16, 13:52
|

|
|
| rav156 napisał/a: | | Ja ostatnio jechałem tą trasą zrezygnowałem auta i pojechałem pociągiem InterCity jedzie ok 5,5h nie trzeba kierować a bilet kosztuje 39e jedną stronę z miejscówką |
a jak kupisz odpowiednio wczesniej to za 29 euro pojedziesz! |
|
|
|
 |
pazurska
Aktywny uzytkownik

|
Wysłany: 2011-08-16, 23:56
|

|
|