TANIE POŁĘCZENIA LOTNICZE Z POLSKI DO BERLINA
| Autor |
Wiadomość |
kapitanu
Nowy

|
Wysłany: 2007-12-11, 08:55 TANIE POŁĘCZENIA LOTNICZE Z POLSKI DO BERLINA
|

|
|
Od 7 stycznia 2008 r. Port Lotniczy Bydgoszcz uruchomi regularne połączenia lotniczego do i z: Berlina, Kopenhagi i Katowic. Ruszyła już sprzedaż biletów.
Rezerwacji biletów można dokonywać na stronie www.jetair.pl oraz w kasie biletowej Portu Lotniczego Bydgoszcz (tel. + 48 52 365 46 607) i w Centrum Podróży LCC (tel. + 48 52 321 01 00).
Szczegółowy rozkład lotów dostępny jest na stronie internetowej www.plb.pl www.jetair.pl oraz w Porcie Lotniczym Bydgoszcz. Loty na trasie Bydgoszcz – Katowice – Bydgoszcz realizowane będą we wtorki i środy, do i z Berlina – w czwartki, a do i z Kopenhagi w poniedziałki i piątki.
Bilety z opłatami lotniskowymi i podatkami będą kosztować: na trasie Bydgoszcz - Katowice od 212 zł, na trasie Bydgoszcz - Kopenhaga od 299 zł, a na trasie Bydgoszcz - Berlin (Tempelhof) od 299 zł.
Oprócz wyżej wymienionych kierunków z lotniska w Bydgoszczy polecisz do Dublina, Liverpoolu, Londynu oraz wybierzesz sie na wakacje do Turcji, Tunezji, Egiptu czy na Kretę. |
_________________ kapitanu |
|
|
|
 |
coffii
Staly bywalec forum

Pomogła: 5 razy Posty: 213 Skąd: Berlin - Lichtenrade
|
Wysłany: 2007-12-11, 09:40
|

|
|
| Słyszałam że Bydgoszcz-Berlin około 100 Euro. To wciąż za drogo, birąc pod uwagę fakt, że to nie aż tak daleko. |
|
|
|
 |
marlen
Bardzo Aktywny

Pomogła: 8 razy Posty: 375 Skąd: Berlin- Kreuzberg
|
Wysłany: 2007-12-11, 13:37
|

|
|
| kiedy ja sie doczekam tanich polaczen do warszawy z berlina ?!:/ |
_________________ marlen |
|
|
|
 |
Nika
Dyskutant

Pomogła: 3 razy Posty: 438 Skąd: Spandau
|
Wysłany: 2007-12-13, 15:41
|

|
|
| Z ta stowa to przewalili za 1,5 godziny lotu...........? do bydzi splajtuja zanim otworza:-( |
_________________ Pozdrawiam Nika
 |
|
|
|
 |
monczykpol
Uzytkownik

|
Wysłany: 2007-12-13, 16:09
|

|
|
| marlen napisał/a: | | kiedy ja sie doczekam tanich polaczen do warszawy z berlina ?!:/ |
no własnie mnie to strasznie dziwi dlaczego dwie stolice nie maja ze soba połaczenia tanich linii lotniczych ..ja tez wciaz czekam ... ;/ |
|
|
|
 |
Nemo
Dyskutant

|
Wysłany: 2007-12-14, 09:06
|

|
|
Zanim sie doczlapiesz na Schönefeld w godzine , musisz byc potorej chyba godziny przed odlotem zanim on sie wzniesie i doleci to tez z poltorej godziny wyladujesz na okeciu i musisz sie znow przesiadac w cos do miasta to juz jestes pociagiem na centralnym. Ja wole pociag bez tych wszystkich ceregieli nawet jesli godzinke dluzej posiedze w Warsie. Ludzie myslcie!:-)Chcecie latac samolotem bo lepiej wyglada? Bo ja tu zadnego "Vortajlu" nie widze. A zapomnialem, ze bilet na pociag kosztuje od 20Euro chyba. To jesli by nawet samolot kosztowal 100owe to mozna sie najesc w Warsie i opic na umor za ta roznice Lub przesiedziec za 80Euro na godzine. Niezla stawka za siedzenie. |
|
|
|
 |
coffii
Staly bywalec forum

|
Wysłany: 2007-12-14, 09:51
|

|
|
Nemo popieram!
Ja do Bydzi śmigam około 5 h a czasem i 4 autem. Z odprawami i cudami nie wiele szybciej bym doleciała, a za stówę to i dojadę i imprezę wyprawię. |
|
|
|
 |
pikesz
Bardzo Aktywny

Pomogła: 7 razy Posty: 367 Skąd: Pankow /opolskie
|
Wysłany: 2007-12-14, 10:08
|

|
|
| coffii napisał/a: | i imprezę wyprawię. |
Heheheh:-) Tez tyle imprezujecie w PL?Od znajomych do znajomych...:-) |
_________________ Pozdro
Ewa |
|
|
|
 |
Nika
Dyskutant

|
Wysłany: 2007-12-14, 10:43
|

|
|
| Wszyscy tak baluja hihihi......... |
 |
|
|
|
 |
coffii
Staly bywalec forum

|
Wysłany: 2007-12-15, 20:16
|

|
|
Jak sie bawic, to sie bawic |
|
|
|
 |
kapitanu
Nowy

|
Wysłany: 2007-12-28, 11:49
|

|
|
Super last minute na połączenia do Berlina, Katowic i Kopenhagi i!!!
Super last minute na nowe połączenia lotnicze do Berlina , Katowic, Kopenhagi. Linia lotnicza Jetair wprowadza promocyjną cenę 99 PLN za lot do Berlina, Katowic i Kopenhagi. Ze wszystkimi opłatami bilet w jedna stronę do wybranej destynacji będzie kosztował od 149 zł* (cena zależna od opłat lotniskowych). W styczniu bilety last minute będą dostępne dla wszystkich podróżnych na 24 h przed wylotem w każdym punkcie sprzedaży + Call Centre (48 22 846 86 61) W Bydgoszczy taki bilet będzie można kupić w kasie biletowej Portu Lotniczego Bydgoszcz oraz w Centrum podróży Lufthansa City Center na ul. Grodzkiej 12. |
|
|
|
 |
Pia
Super Dyskutant

Pomogła: 53 razy Posty: 1398 Skąd: Berlin
|
Wysłany: 2007-12-28, 13:48
|

|
|
ja jstem blond,albo slepa
lot berlin -bydgoszcz jest non stop czy z przesiadkami ??
[ Dodano: 2007-12-28, 13:54 ]
ok znalazlam,
bez sensu szybciej bede autem a cena najaaaaa
[ Dodano: 2007-12-28, 13:56 ]
bylabym w stanie zaplacic nawet 200E za lot non stop ale z przesiadkami,i takim czasem czekania na drugi lot to pomylka jakas jest |
_________________ pozdrawiam Pia |
|
|
|
 |
Nika
Dyskutant

|
Wysłany: 2007-12-28, 14:24
|

|
|
sorry bo chyba zle zrozumialam to co z bydzi do Berlina jest lot z przesiadka ???????
nie robcie jaj przeciez jak sie wzniesie to za chwilke bedzie musial ladowac..... normalnie kino za darmo.................:-) |
 |
|
|
|
 |
kapitanu
Nowy

|
Wysłany: 2007-12-31, 07:32
|

|
|
| Nie ma żadnej przesiadki, ludziska skąd się Wam ta przesiadka wzięła?! Wsiadacie do samolotu w Bydgoszczy po godzinie lotu lądujecie w Berlinie Tempelhof. W druga strone podobnie. Pozdro dla Wszystkich i wszystkie najlepszego w Nowym Roku!!! |
|
|
|
 |
Kamila
Super Dyskutant

|
Wysłany: 2007-12-31, 16:58
|

|
|