| Autor |
Wiadomość |
Chrisbern
Poczatkujacy

|
Wysłany: 2007-12-20, 21:50 Taniej do Wroclawia?
|

|
|
Witam wszystkich! mam pytanie -
Jak najtaniej jezdzic z Berlina do Wroclawia?
Jezdze do mamy regularnie, co miesiac, ale po ostatniej podwyzce za kole place z Bahncard i Railplus pond 60 Euro w dwie strony, co jest dla mnie znacznym wydatkiem . Czy sa moze jakies sprawdzone tansze polaczenia autobusowe albo inne mozliwosci?
Dziekuje za Info |
|
|
|
 |
gosienka5
Staly bywalec forum

Pomogła: 10 razy Posty: 258 Skąd: berlin-schöneberg
|
Wysłany: 2007-12-21, 21:10
|

|
|
Witam!!! ja zawsze podrozuje Berlin Linien Bus.....odjezdzaja z Berlin ZOB i tam tez mozna nabyc bilety....koszt przejazdu uzalezniona jest od wieku, nie znam dokladnych cen, ale wiem ze napewno do 26-tego roku zycia przejazd kosztuje 38 euro w obie strony:):):) to jak narazie najtanszy przejazd jaki znam. Jest jeszcze bus ktory kursuje w kazdy weekend koszt przejazdu to 50 euro w obie strony...jezeli bedziesz zainteresowana to napisz na priv to podam CI numer |
_________________ gosienka-5 |
|
|
|
 |
Chrisbern
Poczatkujacy

|
Wysłany: 2007-12-22, 00:29
|

|
|
Dzieki za Info Gosienka5 Oferta Berlin Linie Bus wyglada kuszaco wlasnsie wyslalem im Maila z zapytaniem o cene (mam 32 lata). Ten drugi bus raczej nie wchodzi w gre, bo ja z reguly w piatek do Wrocka jezdze
Ma ktos jeszcze jakies dobre informacje? |
|
|
|
 |
KOZA7777
Uzytkownik

|
Wysłany: 2007-12-22, 07:21
|

|
|
"................koszt przejazdu uzależniony jest od wieku "
palma
a kobiety mogą jeździć ? |
|
|
|
 |
gosienka5
Staly bywalec forum

Pomogła: 10 razy Posty: 258 Skąd: berlin-schöneberg
|
Wysłany: 2007-12-24, 14:25
|

|
|
| Chrisbern napisał/a: | Ten drugi bus raczej nie wchodzi w gre, bo ja z reguly w piatek do Wrocka jezdze |
a ten bus jezdzi wlasnie w piatki z berlina i w niedziele wraca, co weekend |
_________________ gosienka-5 |
|
|
|
 |
|
|