Hartnackschule jak tam jest
| Autor |
Wiadomość |
bufbag
Aktywny uzytkownik Polish Navy

|
Wysłany: 2009-05-11, 16:14 Hartnackschule jak tam jest
|

|
|
| Czesc. Wybierma sie do Hartnackschule , niektorzy mowia ze tam fajnie jest, ale jak tam na prawde jest. Moze ktos z was wie |
_________________ Spieszmy się kochać kobiety.... Tak szybko się starzeją..... |
|
|
|
 |
Maq
Super Dyskutant Antagonist

|
Wysłany: 2009-05-11, 18:02
|

|
|
jak jest ?? Jak trafisz na kiepskiego nauczyciela i na kiepska grupa to nic sie nienauczysz
Czasem sie trafi wporzadku nauczyciel , ktory ma powolanie i mozesz wyjsc z tamtad zadowolony Gdybym mial teraz wybierac szkole to sprobowalbym jednak z Berlitz
Zalezy jak trafisz.
Grupy sa dosyc duze , choc czesto pozniej odpada sporo uczestnikow ,bo zle dobrano im poziom grupy itp.
Wszystko zalezy od szczescia i od ulozenia gwiazd na niebie |
|
|
|
 |
Pia
Super Dyskutant

Pomogła: 53 razy Posty: 1398 Skąd: Berlin
|
Wysłany: 2009-05-11, 18:07
|

|
|
ja chodzilam z 11-12 lat temu,nauczyciela mialam wspanialego ,ale grupe katastrofalna
chodzilam dosyc krötko bo przy tej grupie nie bylo po co ,kiedys spotkalam mojego nauczyciela na ulicy möwil wracaj teraz sa fajne grupy |
_________________ pozdrawiam Pia |
|
|
|
 |
sophia
Bardzo czesto tu bywa

|
Wysłany: 2009-05-11, 21:06
|

|
|
| Ja trafilam na fajnego nauczyciela, ale za to grupa byla katastrofalna. Bylo ponad 30 osob z czego 1/3 w ogole nie nadawala sie na ten poziom. Przez 3 miesiace nauczyciel zdarzyl przerobic z nami material tylko z 2 miesiecy, na material z 3 miesiaca nie starczylo juz czasu. Ja polecam Berlitz. |
|
|
|
 |
SoNja
Super Dyskutant Advocatus Diaboli

Pomogła: 40 razy Posty: 2288 Skąd: White Lake City
|
Wysłany: 2009-05-11, 23:25
|

|
|
| sophia napisał/a: | | Ja trafilam na fajnego nauczyciela, ale za to grupa byla katastrofalna. Bylo ponad 30 osob z czego 1/3 w ogole nie nadawala sie na ten poziom. Przez 3 miesiace nauczyciel zdarzyl przerobic z nami material tylko z 2 miesiecy, na material z 3 miesiaca nie starczylo juz czasu. Ja polecam Berlitz. |
podpisuje sie pod tym wszystkimi konczynami (bylysmy razem w klasie ) |
_________________ "Okazuj współczucie ludziom kalekim duchowo i skrzywdzonym psychicznie.Wszystko rozumieć, to wszystko przebaczać..."J.M.
愛與被愛 |
|
|
|
 |
malgoska__
Uzytkownik

Pomogła: 3 razy Posty: 30 Skąd: Berlin
|
Wysłany: 2009-06-18, 06:47
|

|
|
No wlasnie ja tez dostalam do hartnackschule na Spandau ,i nie mam zielonego pojecia Co ? z czym? Tym bardziej ze konczylam w tamtym roku sprachkurs z wynikiem na 2 |
_________________ malgoska |
|
|
|
 |
joolita
Staly bywalec forum

Pomogła: 3 razy Posty: 240 Skąd: Berlin Spandau
|
Wysłany: 2009-06-18, 08:41
|

|
|
Ja chodzilam tez na Spandau i jestem zadowolona
teraz tez musze sie zapisac na kolejny kurs ,chodzi ktos z was na Spandau ? |
|
|
|
 |
bufbag
Aktywny uzytkownik Polish Navy

|
Wysłany: 2009-06-18, 14:44
|

|
|
| ja ide do tej szkoly ale na nolendorfplatz....strach samemu tam ale trzeba isc |
_________________ Spieszmy się kochać kobiety.... Tak szybko się starzeją..... |
|
|
|
 |
malgoska__
Uzytkownik

|
Wysłany: 2009-06-18, 18:43
|

|
|
Ja mam na An der Spreeschanze Altstadt-Spandau .... i do tegop 4 dni na zapisanie sie |
|
|
|
 |
joolita
Staly bywalec forum

Pomogła: 3 razy Posty: 240 Skąd: Berlin Spandau
|
Wysłany: 2009-06-18, 22:49
|

|
|
| malgoska__ napisał/a: | Ja mam na An der Spreeschanze Altstadt-Spandau .... i do tegop 4 dni na zapisanie sie |
to wes mnie ze soba |
|
|
|
 |
malgoska__
Uzytkownik

|
Wysłany: 2009-06-18, 23:01
|

|
|
occcccccccccccc z mila czecia !!!!!!!!!!!
[ Dodano: 2009-06-18, 23:27 ]
checia!!! mialo byc przepraszam |
|
|
|
 |
|
|