|
| Autor |
Wiadomość |
LadyRock
Bardzo czesto tu bywa

|
Wysłany: 2011-09-04, 02:23 Hiszpanski
|

|
|
Czesc!
Krotkie pytanie mam, czy ktos z was byl moze na kursie hiszpanskiego od podstaw?
Czy mozecie polecic jakas szkole, gdzie mozna sie uczyc hiszpanskiego w weekendy ewentualnie poznym popoludniem?
Przejrzalam juz oferte VHS-ow i szukam czegos jeszcze do wyboru
Pozdrawiam! |
|
|
|
 |
Gigii
Aktywny uzytkownik

|
Wysłany: 2011-09-05, 07:08
|

|
|
Z tego co mi wiadomo, to tutaj można najpierw jeden dzień zobaczyć jak wygląda nauka a potem dopiero zapisać się na kurs.
http://www.iberika.de/ |
|
|
|
 |
ata
Bardzo Aktywny

|
|
|
|
 |
bakaliowe
Nowy

|
Wysłany: 2011-09-26, 13:17 Hiszpanski. Udzielam lekcji i konwersacji :)
|

|
|
Witam,
jestem mgr Iberystyki po UJ w Krakowie i Universidad Autonoma w Barcelonie. Mieszkalam w Hiszpanii przez kilka lat. Mam kilkuletnie doswiadczenie w uczeniu (szkoly jezykowe, firmy, wyzsze szkoly i lekcje prywatne). Jesli jeszcze nie znalazlas odpowiedniego kursu ja ucze w godzinach porannych albo popoludniowych, takze w weekendy.
Jestem w Berlinie od bardzo niedawna, przyjechalam by rozpoczac studia w innej dziedzinie na UdK... Bylabym bardzo wdzieczna za jakies wskazowki nt. jak/gdzie szukac pracy (np. w charakterze nauczyciela hiszpanskiego)?
Pozdrawiam! |
|
|
|
 |
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
• phpBB & Przemo © 2000-2011 poloniaberlin.de • polskojezyczne forum dyskusyjne z Berlina |
|
|
|