|
| Autor |
Wiadomość |
ginia
Nowy

|
Wysłany: 2010-05-29, 11:50 kursy w GFBM
|

|
|
| Witam, czy chodzi ktos aktualnie na kurs w tej szkole na Kreutzbergu?Od 3 czerwca sie tam wybieram i ciekawa jestem czy sa tam jacys Polacy, bo kiedy poszlam sie zapisac to niestety widzialam tylko krazacych po korytarzu ciemnoskorych w roznych odcieniach. Bede tez wdzieczna za opinie o tej szkole Pozdrowienia |
|
|
|
 |
KasiaBerek
Aktywny uzytkownik

Pomogła: 1 raz Posty: 75 Skąd: Berlin
|
Wysłany: 2010-05-31, 13:38
|

|
|
Ja tam chodziłam i miło wspominam. Wiadomo jedni nauczyciele lepsi, inni gorsi, gdzieś się Polacy na pewno znajdą. A poza tym jedna nauczycielka jest Polką, no i jedna naprawdę super lubi polaków i uczy sie polskiego
No i zawsze można liczyć na pomoc, nawet z papierami w sekretariacie, czy jak dostaniesz jakieś pisemko to Ci pomogą |
|
|
|
 |
ginia
Nowy

|
Wysłany: 2010-06-01, 22:47
|

|
|
| dzieki za odpowiedz, bylam dzis tam i rzeczywiscie mila obsluga w sekretariacie. Mysle ze reszta tez oki. pozdrowienia |
|
|
|
 |
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
• phpBB & Przemo © 2000-2011 poloniaberlin.de • polskojezyczne forum dyskusyjne z Berlina |
|
|
|