Poszukuje szkoly jezykowej
| Autor |
Wiadomość |
Teufelchen
Uzytkownik

|
Wysłany: 2011-10-03, 23:23 Poszukuje szkoly jezykowej
|

|
|
Witam
Poszukuje szkoly jezykowej, gdzie dobrze tlumacza, i nie zasuwaja z materialem bez wzgledu na to czy kursanci kumaja temat czy nie. Z obecnej nie jestem zadowolona, dlatego szukam innej.
A drugie pytanie jak zalatwic przeniesienie do drugiej szkoly, i jak na to reaguje Job Center?
Pozdrawiam |
_________________ Nie przejmuj się rolą i tak Cię op*****ą |
|
|
|
 |
dorota_p82
Staly bywalec forum

|
Wysłany: 2011-10-04, 10:46
|

|
|
z tego co mi wiadomo to
wszystkie te Integrationskurse tak maja :/ musisz siedziec w domu nad lekcjami,bo inaczej kiepsko
a na te wolniejsze to Jocenter sie nie zgadza,
sa mütterkurse tam wszystko jest w wolniejszym tempie, |
|
|
|
 |
PatrycjaBerlin
Staly bywalec forum

|
Wysłany: 2011-10-04, 12:48
|

|
|
| ej no lepiej pozasuwac troche i potrudzic sie w domu i po kilku miesiacach miec Integrationskurs z glowy niz przeciagac kurs w nieskonczonosc i po kilku latach dalej nic nie umiec.. |
|
|
|
 |
Adamski32
Nowy

|
Wysłany: 2011-10-04, 15:30
|

|
|
W ktorej to szkole tak zasuwaja z materialem?? |
|
|
|
 |
Teufelchen
Uzytkownik

|
Wysłany: 2011-10-04, 16:49
|

|
|
jak nauczyciel sie za bardzo spina i nie potrafi wytlumaczyc, to tak jest, to po pierwsze, a po drugie zeby uczyc sie w domu jeszcze to trzebaby nie pracowac
A tak btw to pytanie jest o co innego wiec glupio madrym przedmowcom dziekuje za blyskotliwe odpowiedzi |
_________________ Nie przejmuj się rolą i tak Cię op*****ą |
|
|
|
 |
PatrycjaBerlin
Staly bywalec forum

|
Wysłany: 2011-10-04, 16:56
|

|
|
W kazdej szkole sa gorsi i lepsi nauczyciele. Moze najzwyczajniej mialas pecha i dostalas tego gorszego? W ogole co to za szkola? Ja ucze sie teraz w VHS i jestem bardzo zadowolona. Jest duzy wybor poziomow, godzin odbywania sie kursow, czestotliwosci, itp. Uczylo mnie juz kilka nauczycielek i kazda byla bardzo fajna.
A co do zadan to robisz to TYLKO dla siebie i im wiecej ich zrobisz tym szybciej sie nauczysz. A pracujesz nie tylko Ty, kazdy ma ciezko |
|
|
|
 |
|
|