prywatne przedszkole szukam!!!
| Autor |
Wiadomość |
Daisy
Super Dyskutant

|
Wysłany: 2011-06-30, 22:02 prywatne przedszkole szukam!!!
|

|
|
Czy ktos sie orientuje moze jakie sa koszta w prywtanych przedszkolach i moze ktos poleci mi prywatne przedszkole na lichtenbergu lub w okolicy?
Z gory dziekuje za odp. |
_________________ http://www.youtube.com/watch?v=Kh2FRFhS7QY |
|
|
|
 |
Pia
Super Dyskutant

Pomogła: 53 razy Posty: 1398 Skąd: Berlin
|
Wysłany: 2011-07-03, 10:12
|

|
|
| Prywatne przedszkola maja rözne ceny od 100 do 1000 euro,zalezy co chcesz tu w Twojej dzielnicy nie znam ,sa jeszcze pöl prywatne wtedy potrzebujesz gutschein i doplacasz okolo 300 euro sama ,w kazdym pölprywatnym ceny sa bardzo podobne 240-280+ ten gutschein |
_________________ pozdrawiam Pia |
|
|
|
 |
Daisy
Super Dyskutant

|
|
|
|
 |
cyganka
Super Dyskutant

Pomogła: 22 razy Posty: 702 Skąd: berlin
|
Wysłany: 2011-07-06, 22:50
|

|
|
| Daisy, a co z tym przedszkolem co mieli otworzyc na jesien obok ciebie? |
_________________ Nie kłóć się z głupim bo najpierw zaniży cię do swojego poziomu, a następnie pokona doświadczeniem:) |
|
|
|
 |
Daisy
Super Dyskutant

|
Wysłany: 2011-07-07, 12:12
|

|
|
A daj spokoj jeszcze szukaja lokalizacji wiec cholera wie co z nim bedzie i co to bedzie.Bylam chyba w marcu na spotkaniu rodzicow itd i w sumie niczego sie niedowiedzialam oprocz statystyk niemieckich i innych bzdur.Wiesz otworzyc otworza ale jaki program bedzie mnie zalezy zeby byl sport,angielski itp
W sumie jestem zapisana we wszystkich przedszkolach na swojej dzielnicy i jest problem nie ma miejsc bo jak jest to to albo w zapyzialym przedszkolu gdzie nie ma sportu lub angielskiego czy jakiejs muzyki albo jest miejsce tylko dla jednego a przeciez nie bede wozic kazdego do innego przedszkola.Wiec szukam jakiegokolwiek rozwiazania bo ile moga dzieci siedziec w domu a ja z nimi
A ty babo sie obrazilas czy zapomnialas o mnie wiem ze nie masz czasu bo ja tez go nie mam ale jakos bysmy mogly sie spotkac |
_________________ http://www.youtube.com/watch?v=Kh2FRFhS7QY |
|
|
|
 |
|
|