|
Rudolf-Hildebrand-Grundschule czy ktos zna z Was ta szkole ?
| Autor |
Wiadomość |
emes1
Nowy

|
Wysłany: 2011-12-05, 12:49 Rudolf-Hildebrand-Grundschule czy ktos zna z Was ta szkole ?
|

|
|
| Witam, chcialbym sie dowiedziec cos wiecej o tej szkole (Wasze opinie), czy ktoras z Waszych pociech chodzila lub chodzi do tej szkoly ? Chodzi mi glownie o nauke, komunikacje nauczyciele- rodzice, hort, i czy czesto dochodzi tam do utarczek pomiedzy uczniami (mobbing itd). Pozdrawiam. |
|
|
|
 |
Anna_Maria
Dyskutant

|
Wysłany: 2011-12-05, 13:54
|

|
|
| emes1, Jesli to chodzi o ta przy Friedenstr. , to dziecko mojej dobrej kolezanki tam chodzi i owa wlasnie znajoma cieszy sie ze sie tam przeprowadzila ze dziecko moze do szkoly tam chodzic, bo jest przyjemniej niz w szkolach na Neukölnie, nauczyciele sa okay, dziecko tez nie wydaje sie bywac smutne wracajac ze szkoly. |
_________________ Pozdrawiam liczne grono mych wrogów
Trzymajcie się ciepluchno |
|
|
|
 |
emes1
Nowy

|
Wysłany: 2011-12-05, 14:01
|

|
|
Tak, Tak chodzilo mi o ta szkole (dziekuje za informacje ). Jezeli ktos z Was ma jeszcze jakies informacje o tej szkole, to bede bardzo wdzieczny. Pozdrawiam Marcin |
|
|
|
 |
magdzinska
Uzytkownik

|
Wysłany: 2011-12-05, 14:20
|

|
|
Witam,moj syn rowniez chodzi do tej szkoly i jest zadowolony,nauczyciele w porzadku,nawet mozna powiedziec ze mili,i sama widze ze szkola jest dobra,naprawde |
|
|
|
 |
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
• phpBB & Przemo © 2000-2011 poloniaberlin.de • polskojezyczne forum dyskusyjne z Berlina |
|
|
|