Szkoła Języka Angielskiego
| Autor |
Wiadomość |
olejandra
Nowy

|
Wysłany: 2005-05-01, 13:47 Szkoła Języka Angielskiego
|

|
|
Witam.:)
W wakacje chciałabym zaprosic do Berlina mojego 12 letniego siostrzenca [w ramach nagrody za dobre swiadectwo] i zasponsorowac mu kurs języka angielskigo. Czy ktoś moze ma jakies info na temat wakacyjnych kursów jezyka angielskiego dla dzieci. Z góry dziekuje. |
|
|
|
 |
alisa
Super Dyskutant

Pomogła: 40 razy Posty: 1549 Skąd: ???
|
Wysłany: 2005-05-01, 18:45
|

|
|
| nie ma chwilowo nikt........................a tak na marginesie..........dlaczego my akurat mamy tego szukac? |
|
|
|
 |
Bosch
Super Dyskutant

|
Wysłany: 2005-05-05, 13:30
|

|
|
......poniewaz ktos grzecznie pyta o informacje....mozliwe ze ktos z forumowiczow wie cos na ten temat. To jest Forum. Z tego wynika, ze " olejandra" lepiej sie pytac kogos na ulicy, anizeli na Forum,bo dostanie sie tylko krytyke!!!!!
Sukceow moderatorka.... Alisa zycze |
_________________ Niemcy -Polska, droga 93
http://www.youtube.com/wa...layer_embedded# |
|
|
|
 |
Kamila
Super Dyskutant

|
Wysłany: 2005-05-05, 13:38
|

|
|
Ooooooo Bosch awansowałeś na 'super dyskutanta' GRATULACJE
P.S. Alisa, Bosz chyba Ciebie bardzo lubi. Wszedł po miesiącu na forum i pierwsze co zrobił to Cię zaczepił zamiast na przykład podziękować za życzenia urodzinowe To musi być wyróżnienie!!! |
_________________ KochamFotografie |
|
|
|
 |
alisa
Super Dyskutant

Pomogła: 40 razy Posty: 1549 Skąd: ???
|
Wysłany: 2005-05-08, 19:30
|

|
|
Kamila,ja tez Bosza bardzo lubie ,dlatego złożyłam mu życzonka urodzinowe ,dobrze wychowana jestem więc uważam że tak wypadało ,widać stęsknił się za mną bardzo w tym NEW YORK CITY ,skoro aż zza wielkiej wody/hihihihi/ znowu go przygnało.Doceniam jego starania o moje sukcesy i o przyszłość forum
A tak na marginesie .....Bosz ,jako obywatel amerykański napewno świetnie władasz..........angielsko-amerykańskim .......językiem................mam na myśli
Bosch ty tylko po to się odezwałeś żeby obwieścić światu i grajdołowi berlińsko-europejskiemu że za tą wielką kałużą siedzisz ? chwalipięta z Ciebie !Oj chwalipięta ! |
|
|
|
 |
mama
Bardzo Aktywny

Pomogła: 4 razy Posty: 321 Skąd: Berlin
|
Wysłany: 2005-05-16, 15:51
|

|
|
Widze ze Alisa i Kamila znowu nie pisza na temat.
olejandra odpowiedz podam ci na prv. |
|
|
|
 |
baranek
Dyskutant

|
Wysłany: 2005-05-16, 19:01
|

|
|
| mama napisał/a: | | Widze ze Alisa i Kamila znowu nie pisza na temat. |
Szanowna Mamusiu. Z Twojego profilu wynika niezbicie, ze dolaczylas do forum niecale 2 tygodnie temu, wiec proponuje, zebys jeszcze troche poobserwowala, zanim zaczniesz ustawiac innych. Wtedy zrozumiesz moze, ze forum jest czyms wiecej niz tylko sucha platforma do wymiany informacji i ze oprocz "porad wszelakich" czasem piszemy sobie o mniej lub bardziej waznych rzeczach. I jak to zazwyczaj jest gdy spotka sie wiecej niz jeden Polak, zaden temat nie odpowiada 100% uczestnikow. Na szczescie czytanie nie jest obowiazkowe.
Nie wiem czy zauwazylas ze twoja powyzsza uwaga byla tak samo nie na temat jak wczesniejsze posty Alisy i Kamili
| mama napisał/a: | | olejandra odpowiedz podam ci na prv. |
A co z innymi ktorych tez interesowala by odpowiedz???
baranek |
_________________ baranek |
|
|
|
 |
mama
Bardzo Aktywny

Pomogła: 4 razy Posty: 321 Skąd: Berlin
|
Wysłany: 2005-05-17, 18:18
|

|
|
Baranek napisal:
A co z innymi ktorych tez interesowala by odpowiedz???
To moga zwrocic sie do Ciebie !!
Pozdrowienia |
|
|
|
 |
Trool
Uzytkownik

|
Wysłany: 2005-12-08, 09:09 A propos kursu
|

|
|
Polecam VHS dobrzy nauczyciele i brak języka polskiego czyli musi sie nauczyć bo sie nie porozumiez nikim oto adres:
vhs@ba-temp.vervalt-berlin.de
tam dowiesz sie wszystkiego na ten temat
Pozdrowionka |
|
|
|
 |
coffii
Dyskutant

Pomogła: 5 razy Posty: 464 Skąd: Berlin - Lichtenrade
|
Wysłany: 2005-12-08, 11:26
|

|
|
| Wedle mnie najlepsza jest Hartnackschule, ale nie jest tez tania. WHS napewno tanszy, ale nie wiem czy tak skuteczny. |
|
|
|
 |
Goofy
Nowy

|
Wysłany: 2005-12-08, 23:22
|

|
|
| W Niemczech warto się uczyć niemieckiego, do anglika jest najlepsza Anglia, ew. Hameryka. Często na tamtejszych uniwerkach działają szkoły językowe. |
|
|
|
 |
marekk
Aktywny uzytkownik

|
Wysłany: 2005-12-10, 14:08
|

|
|
| polecam Tandem. |
|
|
|
 |
Bosch
Super Dyskutant

|
Wysłany: 2005-12-18, 14:38
|

|
|
ja polecam Berlitz-Schule, nauka jest super,dostajesz duzo materialow mulimedialnych. koszt 750 €. Prowadzacy sa osoby tylko z USA, wyskoko wykwalifikowana kadra.
U mnie jest troche inaczej,za mnie placi firma, gdyz angielski jest podstawowym jezykiem pracy. |
_________________ Niemcy -Polska, droga 93
http://www.youtube.com/wa...layer_embedded# |
|
|
|
 |
|
|