Szkola kosmetczna w Berlinie - prosze o opinie
| Autor |
Wiadomość |
karolina18
Aktywny uzytkownik

|
Wysłany: 2011-11-20, 19:21 Szkola kosmetczna w Berlinie - prosze o opinie
|

|
|
Hej dziewczyny mam takie pytanie ktora szkole kosmetyczna w Berlinie konczylyscie??ile trwala??milayscie jakies praktyki w gabinecie kosmetycznym??prosze jakies opinie na ten temat:)
A jakie koszty w moim przypadku mam JC jak by to wygladalo dziekuje:) |
|
|
|
 |
CrazyPolska
Bardzo czesto tu bywa

|
Wysłany: 2011-11-20, 20:23
|

|
|
| gdzies podobno na Wilmersdorfie jest szkola 'Prestige' i slyszalam, ze dziewczyny byly zadowolone. Mozna zalatwic, ze koszty pokryje JC |
_________________ Nie rób priorytetu z kogoś, dla kogo jesteś tylko 'opcją'. |
|
|
|
 |
kasia11
Uzytkownik

Pomogła: 1 raz Posty: 41 Skąd: berlin
|
Wysłany: 2011-11-21, 09:32
|

|
|
| jezeli masz JC to rzeczywiscie pokryje ci koszty szkoly.Tylko najwazniejsze pytanie jaki jest twoj zawod jezeli nie jestes kosmetyczka z zawodu to nie licz ze ci JC pokryje koszty takie szkoly sa bardzo drogie okolo 9tys eur.Mozesz sobie rozlozys na raty ale i tak kosztuje to kupe kasy miesiecznie.Ja jestem bankowcem z zawodu i tez chcialam robic cos innego ale JC nie wydal na to zgody.Powiedzial ze ja mam juz zawod i pokryja mi szkole bankowa ale nie kosmetyczna.Ale mozesz sprobowac bo wiem ze niektorym osobom sie udalo z JC mimo, ze wykonywaly inny zawod.Na Wilmersdorf jest fajna szkola kosmetyczna po ktorej masz szerokie mozlowosci mozesz pracowac jako kosmetyczka, otworzyc swoj zaklad,pracowac w gabinecie lekarskiem , ale coz u mnie sie nie udalo.Zycze powodzenia. |
|
|
|
 |
SoNja
Super Dyskutant Advocatus Diaboli

Pomogła: 40 razy Posty: 2288 Skąd: White Lake City
|
Wysłany: 2011-11-21, 14:08
|

|
|
| kasia11 napisał/a: | | takie szkoly sa bardzo drogie okolo 9tys eur. |
no to szkoła Trend (też polsko-niemiecka) na Neukölln jest o połowe tańsza |
_________________ "Okazuj współczucie ludziom kalekim duchowo i skrzywdzonym psychicznie.Wszystko rozumieć, to wszystko przebaczać..."J.M.
愛與被愛 |
|
|
|
 |
carlla
Aktywny uzytkownik

|
Wysłany: 2011-11-24, 11:41
|

|
|
| ja jestem po ekonomii(studia) i dostalam ta szkole bez problemu,JC pokryl mi calkowicie koszty,koszt calkowity okolo 8300e |
|
|
|
 |
karolina18
Aktywny uzytkownik

|
Wysłany: 2011-11-24, 13:34
|

|
|
| carlla a do ktorej szkoly chodzilas?? |