Szkoła tańca dla dziecka w Berlinie
| Autor |
Wiadomość |
Berso
Bardzo czesto tu bywa

|
Wysłany: 2010-01-18, 16:29 Szkoła tańca dla dziecka w Berlinie
|

|
|
| Szukam dobrej ,fajnej szkoły tańca dla dziecka ale nie baletu. Aktualnie tańczy taniec artystyczny .Moźe ktoś coś poleci ? |
|
|
|
 |
ossola
Bardzo czesto tu bywa

|
Wysłany: 2010-01-27, 16:06
|

|
|
| moja corcia ma 3 lata i tanczy w szkole tanca przy burgerpark na pankow polecam kurs u milego pana w piatki-polecam!!!! |
|
|
|
 |
Berso
Bardzo czesto tu bywa

|
Wysłany: 2010-01-27, 21:25
|

|
|
| Moja tanczy ale chcialaby chodzic do takiej szkoly co wyjezdza na wystepy lub tanczyc na koncertach . |
|
|
|
 |
Gosia
Staly bywalec forum

Pomogła: 8 razy Posty: 276 Skąd: Berlin
|
Wysłany: 2010-01-28, 13:35
|

|
|
Moja corka tanczy w Step by Step, okolice Strasuberger Platz. Wystepy sa dosc czesto, tzn. w okresach Swiat i Wielkanocy, poza tym sporadycznie. Wyjazdy na obozy treningowe dwa razy w roku, oprocz tego trening calodzienny w czasie ferii jesiennych. Treningi sa dwa razy w tygodniu pon i sr, godzina w zaleznosci od grupy.
Sa tez wystepy wyjazdowe, w zeszlym roku wygrali Karneval der Kulturen.
Acha i wystepy to musciale. |
|
|
|
 |
antika83
Bardzo czesto tu bywa

|
Wysłany: 2011-10-20, 11:41
|

|
|
| A czy orientuje się ktoś czy jest w Berlinie taka szkoła tańca gdzie rodzic z dzieckiem razem może sie uczyć? |
|
|
|
 |
gebcio76
Nowy

|
Wysłany: 2011-12-12, 16:19
|

|
|
Witam serdecznie.
Jest jeszcze jedna szkola miesci sie na Spandau,Ballettschule Alliedanse odbywaja sie tam zajecia zwiazane z Baletem a takze Dance,Modern,Jazz,Walz a dla najmlodszych kindertanz jest to szkola istniejaca od roku ale sie rozwija i osoba prowadzaca jest naprawde swietna tancerka jak i swietnym fachowcem pozdrawiam serdecznie |
_________________ gebcio76 |
|
|
|
 |
Kobieta pracujaca
Dyskutant

Pomogła: 37 razy Posty: 693 Skąd: Berlin
|
|
|
|
 |
dusia253
Bardzo czesto tu bywa

Pomogła: 1 raz Posty: 127 Skąd: Barlinek
|
Wysłany: 2011-12-28, 18:38
|

|
|
| mam pytanie odnosnie tej szkoly, bardzo zainteresowala mnie ta szkola dla corci ktora ma 4 latka, ile razy w tygodniu odbywaja sie zajecia- pytam bo niestety mam daleko i moze ktos wiem ile kosztuja mniej wiecej zajecia. |
|
|
|
 |
angi
Poczatkujacy

|
Wysłany: 2012-02-02, 04:44
|

|
|
Zapraszam do nowej szkoly tanca Studio Motion. Szkola oferuje kursy w jezyku polskim, niemieckim oraz angielskim. W ofercie kursow dla dzieci znajduja sie miedzy innymi treningi kreatywnosci, balet, taniec towarzyski, show dance, animacje oraz wiele innych.
zapraszam na www.studio-motion.eu - strona jest w budowie ale mozna z nij pobrac grafik zajec w formacie pdf.
Po wiecej informacji prosze pisac na office@studio-motion.eu
Pozdrawiam! |
|
|
|
 |
|
|