|
Szkola tanca i berlinpass
| Autor |
Wiadomość |
samantha2007
Bardzo Aktywny

Pomogła: 12 razy Posty: 335 Skąd: MV
|
Wysłany: 2011-10-05, 21:22 Szkola tanca i berlinpass
|

|
|
Czy orientuje sie ktos czy z berlinpassem moge zalatwic znizke na oplaty miesieczne za kurs, chodzi mi o dzieci. Pytalam w tej szkole i nnie mieli pojecia o czym mowie wiec moze ktos wie czy te srodki z Bildung i Teilhabe pokryja mi czesc kosztow za szkole tanca dl;a moich dziewczyn?? Jesli tak to gdzie mam sie udac z umowa z Tanzschuli??
Z gory dziekuje za odpowiedzi |
_________________ "Jeśli możesz żyć wiecznie, to musisz wiedzieć po co żyjesz". |
|
|
|
 |
dorota_p82
Staly bywalec forum

|
Wysłany: 2011-10-06, 11:34
|

|
|
sama umowa nie wystarczy, oni chca oczywiscie antrag http://www.berlin.de/impe...abeleistung.pdf
lacznie z kartka od verein z ich adresem, data od kiedy do kiedy dziecko jest zapisane, ile placisz i ich numer konta, bo oni bezposrednio placa, ale tylko 10€ miesiecznie
i skladasz w jobcenter |
|
|
|
 |
samantha2007
Bardzo Aktywny

Pomogła: 12 razy Posty: 335 Skąd: MV
|
Wysłany: 2011-10-06, 22:00
|

|
|
Dzieki serdeczne |
_________________ "Jeśli możesz żyć wiecznie, to musisz wiedzieć po co żyjesz". |
|
|
|
 |
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
• phpBB & Przemo © 2000-2011 poloniaberlin.de • polskojezyczne forum dyskusyjne z Berlina |
|
|
|