zajęcia taneczne dla dzieci i dorosłych
| Autor |
Wiadomość |
angi
Poczatkujacy

|
Wysłany: 2010-06-19, 13:12 zajęcia taneczne dla dzieci i dorosłych
|

|
|
Witam!
Niedawno przeprowadziłam się do Berlina i jeszcze nie mam pracy. Jestem tancerką od 17 lat a poza tym ukończyłam szkołę dla instruktorów tańca (ale niestety nie znam niemieckiego na tyle dobrze by pracować w berlińskich szkołach). Jeśli są jacyś chętni na lekcje prywatne lub zajęcia grupowe to zapraszam! Do wyboru taniec towarzyski dla par (dorosłych i dziecięcych) lub dla samych pań, taniec jazzowy, i zajęcia taneczno-rytmiczne dla dzieci. Cena - 15 euro za godzinę, terminy do ustalenia prywatnie (jestem dostępna przez 7 dni w tygodniu)
Pozdrawiam![/b] |
|
|
|
 |
Zofija1
Dyskutant

Pomogła: 19 razy Posty: 480 Skąd: zza krzaka
|
Wysłany: 2010-06-20, 19:20
|

|
|
Gdzie mialyby sie odbywac te zajecia?
Czy zajecia indywidualne kosztuja tyle samo co grupowe? |
|
|
|
 |
angi
Poczatkujacy

|
Wysłany: 2010-06-20, 19:39
|

|
|
jestem właśnie w trakcie wynajmowanie sali. Mam kilka obiektów na oku, więc w tym momencie nie jestem w stanie podać dokładnie miejsca. myślę jednak, że będą to okolice Mitte. pod koniec tygodnia sala powinna być gotowa. Umieściłam to ogłoszenie nieco wcześniej aby zobaczyć czy będzie ktoś zainteresowany. i jestem bardzo pozytywnie zaskoczona
co do ceny.. jeśli na zajęcia sprowadzą państwo swoich znajomych lub partnerów, to w takim wypadku mogą państwo zapłacić 10 euro od osoby za każdą godzinę
pozdrawiam serdecznie i zapraszam. |
|
|
|
 |
misiaczeek27
Aktywny uzytkownik

Pomogła: 2 razy Posty: 56 Skąd: berlin
|
Wysłany: 2010-06-21, 09:13
|

|
|
| A czy sa juz jakies chetne dzieciaki? Bo chetnie wyslalabym moja 3 latke ale zajecia musialyby byc w godzinach popołudniowych tzn godz 17 mniej wiecej. A pomysl swietny |
_________________ magda |
|
|
|
 |
angi
Poczatkujacy

|
Wysłany: 2010-06-21, 10:24
|

|
|
są już Panie zainteresowane zajęciami dla dzieci, więc myślę, że jak tylko uzbiera się odpowiednia grupa dzieci, napiszę o tym i znajdziemy odpowiedni termin.
Jeśli Pani sobie życzy to poinformuję Panią wiadomością prywatną o rozwoju sytuacji
Pozdrawiam |
|
|
|
 |
agat79
Super Dyskutant

Pomogła: 23 razy Posty: 819 Skąd: Kiel
|
Wysłany: 2010-06-21, 18:10
|

|
|
Szczerze mowica 15€ za godzine to duzo jak na dzieci . Przewaznie ceny nauki tanca dla dzieci wahaja sie w granicach 25-35€- ale za caly miesiac. |
|
|
|
 |
angi
Poczatkujacy

|
Wysłany: 2010-06-21, 19:50
|

|
|
tak, bardzo możliwe, jednak są to prawdopodobnie zajęcia w dużych grupach (minimum 15-20 dzieci) prowadzone w dużych szkołach tanecznych, gdzie nauczyciele nie opłacają wynajmowanej sali z własnych dochodów, oraz otrzymują miesięczne pensje. Ja mam swoją salę i z chęcią będę uczyć tańca wszystkich zainteresowanych. Ponieważ dopiero wprowadziłam się do Berlina, orientowałam się w cenach korepetycji i na takiej podstawie dobrałam swoją cenę. średnia cena za godzinę nauki gry na instrumencie, lub nauki języka bądź też zajęcia z trenerem fitness to właśnie ok 15 EUR za godzinę.
pozdrawiam |
|
|
|
 |
malutkaberlin20
Uzytkownik

|
Wysłany: 2010-06-21, 20:00
|

|
|
| mi sie ceny wydaja ok, moja corka chodzi do szkoly tanca place 30euro ,zajecia trwaja 45min w tym 10min pausa wiec samej nauki jest 35min razy 4 dni w miesiacu daje 140min a wiec niecale 2,5godz wiec latwo policzyc ile wychodzi za godzine, cena uwazam ze dobra tym bardziej ze sa to godziny prywatne, w szkole corki prywatna godzina kosztuje 41 euro za pare. szkoda ze nie czytalam tego ogloszenia wczesniej bo chyba bym sie skusila:-)) |
|
|
|
 |
klaudia2010
Uzytkownik

|
Wysłany: 2010-06-21, 20:18 Taniec
|

|
|
| Tak zgadzam sie z Pania 1 godz.korepetycji u dobrego nauczyciela kosztuje 15.-EUR ale On poswieca czas tylko jednemu dziecku . Jezeli bede chciala aby moje dziecko bralo udzial w douczaniu grupowym to kosztuje mnie to 80.-EUR miesiecznie, a zajecia sa dwa razy w tygodniu po dwie godziny, tak wiec 4 godziny w tygodniu razy 4 tygodnie rowna sie 16 godzin za 80.-EUR.Musi Pani zrobic rozeznanie bo w DOMU POLSKIM za nauke tanca instruktor pobieral 5.-EUR za jedno dziecko a lekcja trwala 90 minut!!!!!!!!My tu juz mieszkamy kilkanascie lat i wiemy co i za ile mozna dostac .Pozdrawiam |
|
|
|
 |
Zofija1
Dyskutant

Pomogła: 19 razy Posty: 480 Skąd: zza krzaka
|
Wysłany: 2010-06-21, 20:58
|

|
|
| To sie zgadza w kazdej szkole tanca grupy dzieciece sa kilkunasto osobowe (czesto sie zdarza, ze kilku), zajecia trwaja godzine zegarowa, a oplaty wachaja sie pomiedzy 25-35€ miesiecznie. Bardzo czesto sa karnety np na 8 spotkan za 55-65€, wazne 3 miesiace. Jest to pewien obraz sytuacji w Berlinie. Wiekszosc z tych szkol wynajmuje sale, rzadko kogo stac na kupno. Podejrzewam, ze bez wyrobionej tzw marki ciezko bedzie sie przebic, tylko z oferta jezykowa. |
|
|
|
 |
coffii
Dyskutant

Pomogła: 5 razy Posty: 464 Skąd: Berlin - Lichtenrade
|
Wysłany: 2010-06-22, 13:33
|

|
|
| Moja corcia tez uczeszcza do Brilliant Tanzschule. Placimy 23 € miesiecznie za 45 min nauki w tygodniu. Nie jest to jeszcze taniec towarzyski, bo jest w gropie wiekowej od 3 do 5 i te dzieciaczki sa jeszcze na trudniejsze choreografie jeszcze za male. Jest troche gimanstyki troche tanca, ale najwiecej zabawy. Jak skonczy 5 lat i jeszcze bedzie chciala to pojdzie na taniec towarzyski. |
|
|
|
 |
malgos1
Poczatkujacy

|
Wysłany: 2010-06-22, 21:04
|

|
|
coffii mogla bys napisac adres bo to jest super cena
moja coreczka ma 3 latka i chetnie wywija
pozdrawiam |
|
|
|
 |
malutkaberlin20
Uzytkownik

|
|
|
|
 |
coffii
Dyskutant

Pomogła: 5 razy Posty: 464 Skąd: Berlin - Lichtenrade
|
Wysłany: 2010-06-23, 12:25
|

|
|
| Tak to ten link u gory. I zajecia sa z ta pania ze zdjecia. |
|
|
|
 |
angi
Poczatkujacy

|
Wysłany: 2010-08-12, 02:39
|

|
|
Witam!
Serdecznie zapraszam na zajęcia taneczne przygotowane specjalnie dla Pań!
Mix tańców latynoamerykańskich oraz nowoczesnych to nie tylko nauka technik tanecznych ale także wspaniała okazja do popracowania nad kobiecością ruchów i poprawą kondycji fizycznej! Zapraszam do nauki i zabawy w miłej i profesjonalnej atmosferze
Zajęcia będą odbywały się we wtorki i czwartki od godziny 18.00 do 19.00 w Fit Sportstudio na ulicy Seestraße 50 (Wedding, 1 minuta pieszo od U-bhf Seestraße)
Koszt zajęć to 10€ od osoby za godzinę.
Wszysykie zainteresowane panie zapraszam na pierwsze zajęcia, które odbędą się już w czwartek, 19go sierpnia!!
UWAGA: ( dotyczy tylko pierwszych zajęcć ) Bardzo proszę każdą chętną Panią o wysłanie do mnie maila z deklaracją chęci przyjścia na zajęcia, abym mogła oszacować frekwencję. Odpiszę również udzielając wszelkich niezbędnych informacji o zajęciach. Maile proszę wysyłać pod adres kpryczek@gmail.com
Zapraszam i do zobaczenia !
Kasia Pryczek |
|
|
|
 |
gosia82
Uzytkownik

|
Wysłany: 2010-08-19, 20:15
|

|
|
i już po pierwszych tańcach, było super!!!!
polecam wszystkim, nie tylko paniom.... |
|
|
|
 |
angi
Poczatkujacy

|
Wysłany: 2010-08-30, 17:26 informacja dla uczęszczających i zainteresowanych
|

|
|
Informacja dla wszystkich uczęszczających oraz zainteresowanych!
Chciałam wam przekazać, że z powodu zamieszania ze studiem, niestety
jutrzejsze zajęcia się nie odbędą.... jest mi strasznie przykro, mam
nadzieję, że jeszcze w tym tygodniu się spotkamy! Będę pisać jak tylko się
dowiem kiedy będę miała znowu dostęp do studia. Może to być każdy inny dzień
tygodnia.
Mam nadzieję, że do szybkiego zobaczenia!
Kasia
[ Dodano: 2010-08-31, 18:50 ]
Witam!
Przesyłam nowe terminy zajęć.
Teraz widzimy się w każdy wtorek o godzinie 20.00 oraz każdy piątek o godzinie 17.30.
Zapraszam już w ten piątek!!
Wszystkich zainteresowanych proszę o kontakt, z chęcią odpowiem na wszystkie pytania!
mail: kpryczek@gmail.com
tel: 0176 384 55 356
Pozdrawiam i do zobaczenia w piątek o 17.30!
Kasia
[ Dodano: 2010-09-03, 09:48 ]
Zapraszam |
|
|
|
 |
|
|