20, 25 latki zglaszajcie sie ...no i dobra ludziska do 30 :)
| Autor |
Wiadomość |
brytka10
Uzytkownik

Pomogła: 1 raz Posty: 47 Skąd: Prenzlauer Berg
|
Wysłany: 2009-03-05, 20:44
|

|
|
| Nie wiem gdzie to jest.. Ale konkretnie kiedy i o ktorej:) i dokladny adres:) |
|
|
|
 |
olga1985
Bardzo czesto tu bywa

Pomogła: 3 razy Posty: 156 Skąd: Berlin/Mitte
|
Wysłany: 2009-03-05, 21:59
|

|
|
a może faktycznie dajmy szansę jeszcze innym na zapisanie się do "naszego grona" i odczekajmy jeszcze z tydzien? I wtedy spotkanie moglibyśmy zrobić tak po 15.03 w doborowym i pełnym składzie;D A Alexanderplatz to dobre miejsce - sprawiedliwie, bo w srodku;) Albo Kreuzberg lub Prenzaluer Berg - mnóstwo ciekawych knajpek!
Pozdrawiam |
_________________ one is not born a woman, but rather becomes one |
|
|
|
 |
Joker Adams
Moderator

|
|
|
|
 |
wicko
Aktywny uzytkownik

|
Wysłany: 2009-03-06, 09:37
|

|
|
Mi się podoba propozycja spotkania w weekend, albo we wtorek im szybciej tym lepiej |
|
|
|
 |
itka
Uzytkownik

|
Wysłany: 2009-03-06, 11:02
|

|
|
| Mnie weekend tez pasuje,a nawet i wtorek-Aleksanderplatz,ale 15 marzec piątek już nie, bo jadę nach Polen.A spotkanie polonijne 20 zaliczę i będę na pewno.Pozdrawiam |
_________________ Nim coś powiesz zmilcz,nim coś powiesz zważ.... |
|
|
|
 |
Florka
Uzytkownik

|
Wysłany: 2009-03-07, 00:08
|

|
|
| Poczekajmy na innych:) Cholerka, to taki pretekst jednak, bo nie ma mnie w tym tygodniu w Berlinie:( A też z chęcią bym wpadła:) |
_________________ / nie pytaj co Tobie da, ale co Ty możesz zrobić dla niej.. |
|
|
|
 |
wicko
Aktywny uzytkownik

|
Wysłany: 2009-03-07, 00:54
|

|
|
Spotkanie w ten weekend nie wyklucza spotkania za tydzień, więc możesz być spokojna Ja nie mam co robić jutro, więc co powiecie na godzinę 19 albo 20 na Alexanderplatz? Kto chętny na piwko? |
|
|
|
 |
bunnything
Dyskutant

|
Wysłany: 2009-03-07, 12:05
|

|
|
Ja tez sie pisze na spotkanie tylko ze ten weekend odpada ;p od poniedzialku postaram sie dostosowac do reszty |
_________________ Wenn das Leben dir eine Zitrone gibt, frag nach Salz und Tequila;p |
|
|
|
 |
WojtekK
Uzytkownik Tsukuyomi

|
Wysłany: 2009-03-07, 14:18
|

|
|
| A ja od siebie dodam, ze dzisiaj tak , natomiast wtorek nie , dajcie znac gdzie dokladnie i o ktoraj h , 20 byla by calkiem ok, tylko w ktorym miejscu na alex? |
_________________ To już byłby koniec tego zasranego świata, gdyby ludzie podróżowali pierwszą klasą, a literatura wagonem bagażowym. |
|
|
|
 |
olga1985
Bardzo czesto tu bywa

Pomogła: 3 razy Posty: 156 Skąd: Berlin/Mitte
|
Wysłany: 2009-03-07, 17:54
|

|
|
najlepiej będzie chyba zaproponować jakąś datę z tygodniowym wyprzedzeniem i wtedy każdy, kto ma ochotę przyjść, to się może jakoś dopasować...Proponuję np. poniedziałek 16.03 godzinę 18:30 . Jeśli chodzi o miejsce to :http://www.palmbeach-berlin.de/index.htm, czyli tak jak chcieliście koło Alexanderplatz.
Pozdrawiam |
_________________ one is not born a woman, but rather becomes one |
|
|
|
 |
leparisien
Nowy

|
Wysłany: 2009-03-09, 09:32
|

|
|
| Ja sie pisze na to nastepne. wheneverwhereever |
|
|
|
 |
bunnything
Dyskutant

|
Wysłany: 2009-03-09, 10:48
|

|
|
Ja sie pisze na propozycje Olgi |
_________________ Wenn das Leben dir eine Zitrone gibt, frag nach Salz und Tequila;p |
|
|
|
 |
anuschka
Uzytkownik

|
Wysłany: 2009-03-09, 11:31
|

|
|
Witam ponownie wszystkie dwudziestki, nie sadzilam, ze nazbiera nas sie az tak duzo SUPEEEER!!!
Spotkanie jak najbardziej, moze nawet kilka spotkan hehhe.. bo nigdy nie trafimy z data, ktora wszystim bedzie pasawala.
Zacznijmy od pierwszego spotkania: 13 MARZEC , GODZINA: 17.00, MIEJSCE: ALEXANDERPLATZ, dokladne miejsce docelowe: BRAK !
Proponujcie...
...moze faktycznie: :http://www.palmbeach-berlin.de/index.htm ???
Jesli komus nie odpowiada data lub godzina, nic strasznego, bedzie kolejne spotkanko... i kolejne ... i kolejne itd... |
|
|
|
 |
WojtekK
Uzytkownik Tsukuyomi

|
Wysłany: 2009-03-09, 12:07
|

|
|
http://kilkenny-pub.de/in...e&page=location
A moze tutaj, tylko stacje dalej, wiec ja bym byl za ta lokalizacja:)
w piatek, ale moze tak na 19, nie bylo by lepiej , o 17 jest jeszcze jasno przeciez |
_________________ To już byłby koniec tego zasranego świata, gdyby ludzie podróżowali pierwszą klasą, a literatura wagonem bagażowym. |
|
|
|
 |
bunnything
Dyskutant

|
Wysłany: 2009-03-09, 12:29
|

|
|
| WojtekK napisał/a: | ale moze tak na 19, nie bylo by lepiej , o 17 jest jeszcze jasno przeciez |
WojtekK masz cos do ukrycia
Widze ze miejsce spotkania jak i data ciagle ulegaja zmienie wiec dopisze sie do wiekszosci w takim ukladzie Piatek 13.03 (data to chyba tak na szczescie;p ) |
|
|
|
 |
Maq
Super Dyskutant Herr Batka :)

|
Wysłany: 2009-03-09, 13:15
|

|
|
hmm piatek mi nie pasuje , gdyz gram tego dnia w klubie Cosmopolitan
inna data moze ?? |
|
|
|
 |
WojtekK
Uzytkownik Tsukuyomi

|
Wysłany: 2009-03-09, 13:22
|

|
|
No data jest ta sama, a h, no coz, jakos tak dziwnie do pubu o 17, ale oczywiscie moge sie dostosowac.
[ Dodano: 2009-03-09, 13:23 ]
A. pytanie , czy miejsce wam odpowiada, to co podalem???, chyba ze sa jakies inne propozycje, oprocz tego palmbeach!! |
|
|
|
 |
bunnything
Dyskutant

|
Wysłany: 2009-03-09, 13:47
|

|
|
Ja osobiscie nie orentuje sie na alex co do lokali wiec umywam od tego rece po prostu dostosuje sie do reszty jak juz pisalam;p Mysle ze jesli chodzi o date spotkania zasugerujemy sie wg wiekszosci ...anuschka proponuje piatek,olga1985 poniedzialek ...czas rozpoczac glosowanie |
|
|
|
 |
anuschka
Uzytkownik

|
Wysłany: 2009-03-09, 15:33
|

|
|
Bez zadnych dyskusji!!!!! SPOTKANIE W PIATEK I KONIEC!
INNE PLANY ODWOLUJEMY I SPOTYKAMY SIE 20-STKI W TYM TYGODNIU 13.03.09,
CZAS POLACZYC SILY
Jesli chodzi o miejsce, podobnie jak Aga nie znam knajp na alexie, wiec dostosuje sie do reszty swiata, moze byc ta propozycja , ktora padla powyzej
Ewentualnie co do godziny moga zajsc zmiany ale to zalezy od wiekszosci, ja jednak jestem za jasnoscia wiec 17.00h |
|
|
|
 |
markotka_be
Poczatkujacy

|
Wysłany: 2009-03-09, 15:41
|

|
|
Halo;)
To ja moze tez sie dolacze, ze do 20-tek to raz, a dwa do spotkania 13 w piatek mi tez pasuje, tyle ze 17 to troche za wczesnie, bo wtedy koncze prace... ale godzine pozniej bede na miejscu... no wlasnie Miejscu.. napiszcie gdzie dokladnie,
pozdr. |
|
|
|
 |
|
|