20, 25 latki zglaszajcie sie ...no i dobra ludziska do 30 :)
| Autor |
Wiadomość |
leparisien
Nowy

|
Wysłany: 2009-03-09, 17:18
|

|
|
poniedzialekponiedzialekponiedzialek!! Anushka - dyktator!! |
|
|
|
 |
SoNja
Super Dyskutant Advocatus Diaboli

Pomogła: 40 razy Posty: 2288 Skąd: White Lake City
|
Wysłany: 2009-03-09, 17:52
|

|
|
kto chodzi w piątek o 17 pić? chodzi sie na przynajmniej na godz. 19-20 |
_________________ "Okazuj współczucie ludziom kalekim duchowo i skrzywdzonym psychicznie.Wszystko rozumieć, to wszystko przebaczać..."J.M.
愛與被愛 |
|
|
|
 |
Jaegermeister
|
Wysłany: 2009-03-09, 18:54
|

|
|
| SoNja napisał/a: | | kto chodzi w piątek o 17 pić? |
Sonja, nie wiesz?... to dlatego, bo malolaty musza opuszczac lokal o najpózniej 22.00... |
|
|
|
 |
brytka10
Uzytkownik

Pomogła: 1 raz Posty: 47 Skąd: Prenzlauer Berg
|
Wysłany: 2009-03-09, 18:59
|

|
|
| Hahah ale zamieszania ludzie narobiliscie:P piatek spoko ale godzina to rzeczywiscie jest troche za wczesna:) |
|
|
|
 |
olga1985
Bardzo czesto tu bywa

Pomogła: 3 razy Posty: 156 Skąd: Berlin/Mitte
|
Wysłany: 2009-03-09, 21:49
|

|
|
ja tam trzymam się swojej daty, czyli 16.03 (poniedziałek) Wcześniej nie dam rady! Pozdrawiam |
_________________ one is not born a woman, but rather becomes one |
|
|
|
 |
brytka10
Uzytkownik

|
Wysłany: 2009-03-10, 10:18
|

|
|
| Pierwsze w piatek, drugie w poniedzialek (ja akurat nie moge ale moze inni sie pisza).. Okolo 19-20.. Na Alexanderplatz przy galerii |
|
|
|
 |
SoNja

|
Wysłany: 2009-03-10, 10:38
|

|
|
| brytka10 napisał/a: | | Nie spamowac ludzie bo wszystkich wytraciliscie z watku:P to robimy ture spotkan:D pierwsze w piatek, drugie w poniedzialek (ja akurat nie moge ale moze inni sie pisza).. Okolo 19-20.. Na Alexanderplatz przy galerii |
Przy ktorej galerii i dla czego nie w knajpce od razu? może byś zadzwoniła i zarezerwowała jakiś stolik?Do PalmBeach chodzi sporo ludzi i moze byc problem z miejscem .
pozdrawiam |
_________________ "Okazuj współczucie ludziom kalekim duchowo i skrzywdzonym psychicznie.Wszystko rozumieć, to wszystko przebaczać..."J.M.
愛與被愛 |
|
|
|
 |
brytka10
Uzytkownik

|
Wysłany: 2009-03-10, 10:51
|

|
|
| Przy galerii tej zielonej:P z telefonem to nie wyda, ktos inny moze to zrobic bo ja jestem tu dopiero miesiac i jeszcze nic nie kminie:) |
|
|
|
 |
markotka_be
Poczatkujacy

|
Wysłany: 2009-03-10, 11:18
|

|
|
| brytka10 napisał/a: | | Przy galerii tej zielonej:P z telefonem to nie wyda, ktos inny moze to zrobic bo ja jestem tu dopiero miesiac i jeszcze nic nie kminie:) |
Ale galeria kaufhof jest duuuza i ma duzo roznych wejsc, mozemy sie nie polapac;) Moze w takim razie Weltuhr, obok? |
|
|
|
 |
anuschka
Uzytkownik

|
Wysłany: 2009-03-10, 12:15
|

|
|
WITAM, JUZ MNIE OSKARZAJA O DYKTATORSTWO
Wiec jak przystalo, na dobrze wychowana, moze byc i poniedzialek, jesli z tym piatkiem jest tyle zamieszania...
A tak naprawde chce rowniez przelozyc z piatku na inny dzien, bo tez nie moge sie zjawic
/ PLACZE.... /
A ja musze byc obecna, jako wodzirej watku 20-latkow...
Prosze o doze tolerancji!!!!
P.s nie chce robic zamieszania, na wszystko sie zgodze ale w przyszlym tyg...
i nawet co do godziny sie dostosuje, niech bedzie 19.00h, czy tam pozniej , jak wolicie
[ Dodano: 2009-03-10, 12:17 ]
TYLKO MNIE NIE POBIJCIE, ZA TO ZE CHCE ZMIENIC TERMIN!!!! |
|
|
|
 |
bunnything
Dyskutant

Pomogła: 8 razy Posty: 552 Skąd: Waidmannslust
|
Wysłany: 2009-03-10, 12:28
|

|
|
Oczywiscie ze bedziemy bic i bedziemy patrzec czy rowno puchnie
W takim ukladzie prosze sie zglaszac kto bedzie bo wypadaloby miejsca rezerwowac jesli uda nam sie wiecej niz 3 osoby zebrac |
_________________ Wenn das Leben dir eine Zitrone gibt, frag nach Salz und Tequila;p |
|
|
|
 |
WojtekK
Uzytkownik Tsukuyomi

|
Wysłany: 2009-03-10, 12:51
|

|
|
w sumie to z checia sie pojawie, tylko musialbym wiedziec dokladnie gdzie i jednak o tej 19 najpredzej, no i moze jednak w tej irlandckiej knajpce
http://kilkenny-pub.de/in...e&page=location
to jest tylko jedna stacje dalej, ale mozemy sie oczywisice spotkac na alex!! |
_________________ To już byłby koniec tego zasranego świata, gdyby ludzie podróżowali pierwszą klasą, a literatura wagonem bagażowym. |
|
|
|
 |
olga1985
Bardzo czesto tu bywa

Pomogła: 3 razy Posty: 156 Skąd: Berlin/Mitte
|
Wysłany: 2009-03-10, 13:57
|

|
|
a nie mówiłam, że 16.03 - poniedziałek, to najlepszy termin Dalej proponuję Palm-beach (dobre coctaile:)) godzinę 18- 19!
Pozdrawiam |
_________________ one is not born a woman, but rather becomes one |
|
|
|
 |
anuschka
Uzytkownik

|
Wysłany: 2009-03-10, 14:42
|

|
|
... a wiec krotko podsumowujac: SPOTKANIE: 16.03.09
GODZINA: 18.00/ 19.00h
MIEJSCE: Palm-beach/ Kilkenny-pub
Dwie ostatnie pozycje- do uzgodnienia
Glosujemy...., zliczamy propozycje, wiekszosc wygrywa, proste |
|
|
|
 |
leparisien
Nowy

|
Wysłany: 2009-03-10, 15:43
|

|
|
| Jestem za Kilkenny. |
|
|
|
 |
bunnything
Dyskutant

Pomogła: 8 razy Posty: 552 Skąd: Waidmannslust
|
Wysłany: 2009-03-10, 17:23
|

|
|
| olga1985 napisał/a: | a nie mówiłam, że 16.03 - poniedziałek, to najlepszy termin Dalej proponuję Palm-beach (dobre coctaile:)) godzinę 18- 19!
Pozdrawiam |
W takim ukladzie ja tez sie pisze na Palm-beach a jesli chodzi o spotkanie przed galeria itp uwazam ze to nie ma sensu ewentualnie jak juz tak checie mozna spotkac sie przed lokalem |
_________________ Wenn das Leben dir eine Zitrone gibt, frag nach Salz und Tequila;p |
|
|
|
 |
brytka10
Uzytkownik

|
Wysłany: 2009-03-10, 17:27
|

|
|
| Kurna no poniedzialek to jedyny dzien kiedy nie moge <placze> |
|
|
|
 |
SoNja

|
Wysłany: 2009-03-10, 18:32
|

|
|
a kto chodzi w tygodniu pic ?
nastepnego dnia rano niektorzy wstaja do pracy/szkoly |
愛與被愛 |
|
|
|
 |
WojtekK
Uzytkownik Tsukuyomi

|
Wysłany: 2009-03-10, 18:45
|

|
|
Ja tez za Kilkenny, zeby nie bylo , i jeszcze jedno, sluchajcie , ten piatek to juz 3 termin jaki jest podany, wie moze sie najpierw zastanowmy, czy napewno sie chcemy spotkc, bo takie przekladanie nic dobrego nie wrozy, ja jestem za piatkiem 13.03, trzeci termin, a ze do 3 razy sztuka...
nie zeby mi cos nie pasowalo np, z poniedzialkiem,ale pon. to poniedzialek , dzien odpoczynku po weekendzie, wiec ja stawiam na piatek, w pon mnie napewno nie bedzie. i proponaowalbym jednak irlandckie klimaty, bo sa fajne |
|
|
|
 |
anuschka
Uzytkownik

|
Wysłany: 2009-03-10, 19:23
|

|
|
16.03.09 PONIEDZIALEK
Lista obecnosci:
1. anuschka
2. bunnything
3. olga1985
4. leparisien
5. WojtekK / wprawdzie nie jest chetny by zjawic sie w poniedzialek, jednak umieszczamy na liscie, w razie gdyby zmienil zdanie /
To byloby nas 5 osob
Kontynuujmy liste obecnosci.... jesli ktos chetny... kolejny numereczek i swoje pseudo..
6....
7....
8.... |
|
|
|
 |
|
|