|
au pair szuka nowej rodziny!!!
| Autor |
Wiadomość |
julita21
Nowy

|
Wysłany: 2008-09-12, 09:19 au pair szuka nowej rodziny!!!
|

|
|
| Hej od dwoch tygodni pracuje w Berlinie jako Au-pair, jednak moja rodzina okazala sie zupelnie inna, niz sie tego spodziewalam:-( Nie moge dluzej u nich zostac. Nie szukalam ich przez zadna agencje, tylko prywatnie i teraz musze sobie sama radzic. Jesli ktos z was wie cos o jakiejs milej rodzince szukajacej au-pair od zaraz, chetnie sie zglosze. Prosze o pomoc! |
|
|
|
 |
aleksandra
Nowy

|
Wysłany: 2008-09-28, 20:23
|

|
|
hej, mam podobny problem, ale ciezko mi sie za to zabrac.. rodzina jest niby sympatyczna, ale ogolnie nie... strasznie mnie olewaja i traktuja jak sprzataczke, mam okropnie duzo obowiazkow i nie adekwatne do tego pieniadze... i serdecznie dosc 10letniego niewychowanego chlopca....!!!! jak jest u Ciebie? mieszkam w charlottenburgu, zaraz na stadionie olimpijskim. na razie uszy do gory.
znasz strone aupair-world? ja tam znalazlam rodzine. to chyba bylaby najszybsza mozliwosc: http://www.aupair-world.n.../aupair_search/
Zawsze mozesz znalezc nowa rodzinke i ja przedtem odwiedzic:)! |
|
|
|
 |
Adriana
Uzytkownik

|
Wysłany: 2008-09-30, 13:46
|

|
|
Ja takze z tej stronki zawsze znajdywalam sobie rodzinke. Pozdrawiam
|
|
|
|
 |
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
|
|
|
|