forum.poloniaberlin.de
 Portal  Album FAQ  Szukaj Grupy Użytkownicy Firmy Tematy Kontakt   Rejestracja   Profil   Sprawdz wiadomości   Zaloguj 

Poprzedni temat «» Następny temat

Berlin kluby - znajomości, kontakty

Autor Wiadomość
elkamel 
Nowy

Wysłany: 2007-02-19, 14:23   Berlin kluby - znajomości, kontakty

Witam wszystkich !! NIebawem wybieram sie do Berlina i jak wszystko dobrze sie ułoży to zagoszcze w tym mieście na dłużej !! Jestem Dj , gram szeroko pojętą muzykę house od vocal , funky , latino aż po electro !! W związku z tym poszukuje osób które mogły by w jakiś sposób pomóc wkręcić moją osobe do grania w jakims klubie !! Może ktoś z was pracuje jako barman lub barmanka w jakimś klubie albo moze ktos zna jakiegoś menagera lub właściciela klubu !! Z doświadczenia wiem że bez znajomości szanse na dostanie sie za konsole są kiepskie wiec !! Wręcz minimalne !! Dysponuje własnym sprzętem tj. 2x Pioneer Cdj 200 + mikser !! Gram zarówno z cd jak i z Vinyli (niestety własnych gramofonów nie posiadam)!! Mam także własny Mix-Tape (płyta demo) którą mogę przesłać pocztą !! Z góry Wielkie Dziekuje !! Pozdrawiam el kamel

The_Sorcerer 
Poczatkujacy

Wysłany: 2007-03-22, 23:21   Re: Berlin kluby - znajomości, kontakty

elkamel napisał/a:
Witam wszystkich !! NIebawem wybieram sie do Berlina i jak wszystko dobrze sie ułoży to zagoszcze w tym mieście na dłużej !! Jestem Dj , gram szeroko pojętą muzykę house od vocal , funky , latino aż po electro !! W związku z tym poszukuje osób które mogły by w jakiś sposób pomóc wkręcić moją osobe do grania w jakims klubie !! Może ktoś z was pracuje jako barman lub barmanka w jakimś klubie albo moze ktos zna jakiegoś menagera lub właściciela klubu !! Z doświadczenia wiem że bez znajomości szanse na dostanie sie za konsole są kiepskie wiec !! Wręcz minimalne !! Dysponuje własnym sprzętem tj. 2x Pioneer Cdj 200 + mikser !! Gram zarówno z cd jak i z Vinyli (niestety własnych gramofonów nie posiadam)!! Mam także własny Mix-Tape (płyta demo) którą mogę przesłać pocztą !! Z góry Wielkie Dziekuje !! Pozdrawiam el kamel

szkoda, ja się poruszam wdrum and bass szeni. Tesz jestem DJ nie dawno temu, choziasz tylko 2 razi wziczu kładłem wbaru, nigdy niesteti klubie :neutral:

HARDCORE !!! WILL !!! NEVER !!! DIEEEE !!!

zurtek 
Aktywny uzytkownik

Wysłany: 2007-03-25, 18:30   

z racji totalnie duzej progresji i konkurencji w Berlinie w tej dziedzinie trzeba jedynie zrobic dobrego na-prawde dobrego seta i go wystawic on-line nast. porozsylac linki po klubach,labelach pobawic sie po prostu w mikro-kampanie, ale glowna rzecza decydujaca o zaprezent. sie w klubie berlinskim sa releas'y,
serpo.zip

elkamel 
Nowy

Wysłany: 2007-04-03, 19:42   

dzieki za podpowiedz w sprawie mikro kampani . Jak widać wyjazd do Berlina nieco sie opóźnia , mam nadzieje ze już niebawem to nastapi :) no a tymczasem biore sie za nagranie kolejnego świeżutkiego secika i trzeba zacząć działać !!Mam jeszcze pytania - Czy istnieje jakaś strona , informator clubowy , cos takiego gdzie znajde informacje o klubach itd.... ?? i czy mógł by ktoś podać kluby gdzie gra sie muzyke house i gdzie jest naprawde dobra atmosfera ?? Pozdrawiam el kamel

zurtek 
Aktywny uzytkownik

Wysłany: 2007-04-03, 22:04   

thedjlist.com/world/Germany/Berlin

tu jest spoko ranking berlinskich dj(tootalnie progresywnych) a o niezaleznych djach to juz nie wspomne ;], swiatowa czoloweczka,
no i pod spodem tam jest ranking klubow berlinskich, z pewnoscia polskiemu koledze djowi sie przyda

posodr

Odpowiedz do tematu