|
Berlin kluby - znajomości, kontakty
| Autor |
Wiadomość |
elkamel
Nowy

|
Wysłany: 2007-02-19, 14:23 Berlin kluby - znajomości, kontakty
|

|
|
| Witam wszystkich !! NIebawem wybieram sie do Berlina i jak wszystko dobrze sie ułoży to zagoszcze w tym mieście na dłużej !! Jestem Dj , gram szeroko pojętą muzykę house od vocal , funky , latino aż po electro !! W związku z tym poszukuje osób które mogły by w jakiś sposób pomóc wkręcić moją osobe do grania w jakims klubie !! Może ktoś z was pracuje jako barman lub barmanka w jakimś klubie albo moze ktos zna jakiegoś menagera lub właściciela klubu !! Z doświadczenia wiem że bez znajomości szanse na dostanie sie za konsole są kiepskie wiec !! Wręcz minimalne !! Dysponuje własnym sprzętem tj. 2x Pioneer Cdj 200 + mikser !! Gram zarówno z cd jak i z Vinyli (niestety własnych gramofonów nie posiadam)!! Mam także własny Mix-Tape (płyta demo) którą mogę przesłać pocztą !! Z góry Wielkie Dziekuje !! Pozdrawiam el kamel |
|
|
|
 |
The_Sorcerer
Poczatkujacy

|
Wysłany: 2007-03-22, 23:21 Re: Berlin kluby - znajomości, kontakty
|

|
|
| elkamel napisał/a: | | Witam wszystkich !! NIebawem wybieram sie do Berlina i jak wszystko dobrze sie ułoży to zagoszcze w tym mieście na dłużej !! Jestem Dj , gram szeroko pojętą muzykę house od vocal , funky , latino aż po electro !! W związku z tym poszukuje osób które mogły by w jakiś sposób pomóc wkręcić moją osobe do grania w jakims klubie !! Może ktoś z was pracuje jako barman lub barmanka w jakimś klubie albo moze ktos zna jakiegoś menagera lub właściciela klubu !! Z doświadczenia wiem że bez znajomości szanse na dostanie sie za konsole są kiepskie wiec !! Wręcz minimalne !! Dysponuje własnym sprzętem tj. 2x Pioneer Cdj 200 + mikser !! Gram zarówno z cd jak i z Vinyli (niestety własnych gramofonów nie posiadam)!! Mam także własny Mix-Tape (płyta demo) którą mogę przesłać pocztą !! Z góry Wielkie Dziekuje !! Pozdrawiam el kamel |
szkoda, ja się poruszam wdrum and bass szeni. Tesz jestem DJ nie dawno temu, choziasz tylko 2 razi wziczu kładłem wbaru, nigdy niesteti klubie |
_________________ DRUM AND BASS FOREVER !!!
HARDCORE !!! WILL !!! NEVER !!! DIEEEE !!! |
|
|
|
 |
zurtek
Aktywny uzytkownik

|
Wysłany: 2007-03-25, 18:30
|

|
|
z racji totalnie duzej progresji i konkurencji w Berlinie w tej dziedzinie trzeba jedynie zrobic dobrego na-prawde dobrego seta i go wystawic on-line nast. porozsylac linki po klubach,labelach pobawic sie po prostu w mikro-kampanie, ale glowna rzecza decydujaca o zaprezent. sie w klubie berlinskim sa releas'y,
serpo.zip |
_________________ "go ahead and talk to yourslef, just don't answer back" |
|
|
|
 |
elkamel
Nowy

|
Wysłany: 2007-04-03, 19:42
|

|
|
dzieki za podpowiedz w sprawie mikro kampani . Jak widać wyjazd do Berlina nieco sie opóźnia , mam nadzieje ze już niebawem to nastapi no a tymczasem biore sie za nagranie kolejnego świeżutkiego secika i trzeba zacząć działać !!Mam jeszcze pytania - Czy istnieje jakaś strona , informator clubowy , cos takiego gdzie znajde informacje o klubach itd.... ?? i czy mógł by ktoś podać kluby gdzie gra sie muzyke house i gdzie jest naprawde dobra atmosfera ?? Pozdrawiam el kamel |
|
|
|
 |
zurtek
Aktywny uzytkownik

|
Wysłany: 2007-04-03, 22:04
|

|
|
thedjlist.com/world/Germany/Berlin
tu jest spoko ranking berlinskich dj(tootalnie progresywnych) a o niezaleznych djach to juz nie wspomne ;], swiatowa czoloweczka,
no i pod spodem tam jest ranking klubow berlinskich, z pewnoscia polskiemu koledze djowi sie przyda
posodr |
_________________ "go ahead and talk to yourslef, just don't answer back" |
|
|
|
 |
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
|
|
|
|