ciekawi mnie.....????????
| Autor |
Wiadomość |
anka30-30
Aktywny uzytkownik

Pomogła: 1 raz Posty: 57 Skąd: Wedding
|
Wysłany: 2007-09-26, 10:42 ciekawi mnie.....????????
|

|
|
| ciekawi mnie fak... hm....roznego rodzaju spotkan oglaszanych na forum a blizej ...napisalam post iz z mila checia poznam kobietki z dziecmi itd. na 18 odpowiedz deklaracji spotkan i telefonicznych rozmow dwie tylko utrzmuja ze mna kontakt...chyba w mysl zasady jak sama nie zadzwonisz to my po co????????? ciekawe tak wlasciwie to ....czy warto zawracac sobie glowe ludzmi nie slownymi ktorzy nie potrafia dotrzymac slowa? bo po co sie narzucac? ciezko byc samej ale chyba lepiej tak niz w gronie tzw."przyjaciolek" ....jakie jest wasze zdanie? |
_________________ .... |
|
|
|
 |
Pia
Super Dyskutant

Pomogła: 53 razy Posty: 1398 Skąd: Berlin
|
Wysłany: 2007-09-26, 10:53
|

|
|
hey ,ale w czym problem
napisalas posty odpowiedzialysmy ,a Ty juz wiecej tam nic nie napisalas ..............
pisalas do kogos na priv ??? podalas jakis termin spotkania ?
Nie rozumiem o co chodzi i dlaczego te pretensje ?
Jakie przyjaciölki "my" czyli forum Cie wogöle nie znamy,przynajmniej ja hehehe wyluzuj,napisz cos milego ,jak juz napisalam posta i 18 dziewczyn Ci odpisalo milobyloby cos tam jeszcze od cIEBIE PRZECZYTAC ........... |
_________________ pozdrawiam Pia |
|
|
|
 |
anka30-30
Aktywny uzytkownik

|
Wysłany: 2007-09-26, 11:09 ..
|

|
|
| wlasnie chodzi o to ze odpowiedzialy na priva i to wszystko...jeden telefon i koniec ......hm....nieiwem co o tym myslec ? a co do czegos milego to chyby dzisiaj nie mam ochoty na pisanie czegos milego a pisac aby pisac to nie w moim stylu.. |
_________________ .... |
|
|
|
 |
Kamila
Super Dyskutant

|
Wysłany: 2007-09-26, 11:15
|

|
|
| A Ty zadzwonilas do tych dziewczyn? Sama napisalas priva czy tylko odpisalas? Zaproponowalas jakis termin spotkania? I dlaczego nie napisalas zadnej odpowiedzi w temacie "szukam mam"? Ja odebralam brak odpowiedzi z Twojej strony tak jakby Tobie juz nie zalezalo na poznaniu kogokolwiek... |
_________________ KochamFotografie |
|
|
|
 |
anka30-30
Aktywny uzytkownik

|
Wysłany: 2007-09-26, 11:26 ...
|

|
|
| napisalam i odpisalam.... jak wiecie jestem tu nowa i tak dobrze niewiem jak to dziala ..ale ok trzeba zyc dalej...mam tylko pytanie jak chce usunac jakis ze swoich postow co musze zrobic..... |
_________________ .... |
|
|
|
 |
Kamila
Super Dyskutant

|
Wysłany: 2007-09-26, 11:28
|

|
|
A czy zadzwonilas? Ustalilas sama termin spotkania?
Jaki post chcesz usunac? |
|
|
|
 |
anka30-30
Aktywny uzytkownik

|
Wysłany: 2007-09-26, 11:33 ...
|

|
|
| tak ogolnie pytam co do postow..a co do spotkania dam sobie chyba z tym spokoj jesli nadal ktos bedzie mial ochote to napewno odpisze... |
_________________ .... |
|
|
|
 |
szarlotka
Aktywny uzytkownik

|
Wysłany: 2007-09-26, 11:42
|

|
|
eee, nie rob sobie dola.Przeciez sama napisalas, ze az 18 odpowiedzi dostalas, to taeraz musisz wykazac troche inicjatywy ze swojej strony. No chyba, ze zaproponowalas spotkanie i zostalas zignorowana. To co innego...
Tez mam takie sytuacje, wtedy odpuszczam sobie tego ktosia.Poza tym dwie dziewczyny z Toba utrzymuja kontakt to juz masz nie najgorzej |
|
|
|
 |
Sylvia
Bardzo czesto tu bywa

Pomogła: 7 razy Posty: 179 Skąd: Berlin
|
Wysłany: 2007-09-26, 12:01 Re: ...
|

|
|
| anka30-30 napisał/a: | | ..ale ok trzeba zyc dalej... |
Moze to zabrzmi banalnie, ale usmiechnij sie Rozumiem, ze mozesz miec dzisiaj gorszy dzien, czasem tak bywa...
Najwazniejsze jest pozytywne myslenie i nastawienie
Pozdrawiam slonecznie
Zobacz linka, moze choc troche poprawi Ci humor
http://www.youtube.com/wa...icle%5Fid%3D423 |
|
|
|
 |
Pia
Super Dyskutant

|
Wysłany: 2007-09-26, 12:59
|

|
|
COS dzis negatywnego w powierzu wisi ...
ja tez jakas zaczepna jestem,i nawet na sporcie sie nie wyzylam ech...;) |
|
|
|
 |
Sylvia
Bardzo czesto tu bywa

Pomogła: 7 razy Posty: 179 Skąd: Berlin
|
Wysłany: 2007-09-26, 13:05
|

|
|
| Cytat: | | COS dzis negatywnego w powierzu wisi ... |
Pia
Ponoc co ma wisiec - nie utonie |
|
|
|
 |
violetta
Super Dyskutant

Pomogła: 11 razy Posty: 703 Skąd: berlin-hemsdorf
|
Wysłany: 2007-09-26, 14:27
|

|
|
nadzieje | anka30-30 napisał/a: | | ciekawi mnie fak... hm....roznego rodzaju spotkan oglaszanych na forum a blizej ...napisalam post iz z mila checia poznam kobietki z dziecmi itd. na 18 odpowiedz deklaracji spotkan i telefonicznych rozmow dwie tylko utrzmuja ze mna kontakt...chyba w mysl zasady jak sama nie zadzwonisz to my po co????????? ciekawe tak wlasciwie to ....czy warto zawracac sobie glowe ludzmi nie slownymi ktorzy nie potrafia dotrzymac slowa? bo po co sie narzucac? ciezko byc samej ale chyba lepiej tak niz w gronie tzw."przyjaciolek" ....jakie jest wasze zdanie? | ........................ niby kontakt a azden ,no pweni nie wszyscy maja czasz praca dziecko i wogulem termin czasem ybwa tak ze nie da sie spotkac , ja tez wiel osob poznalam dzieki forum ,a i wstyd z drugiej strony ale ktores z kolei opuscilam spotkanie.... a z checia na nie chodze ... z drugiej strony to jak sam sobie nie zadbasz o kontakt to jak ma sie on utrzymac hmmmm a no wisi cholerka mam ze nie bedzie padac |
_________________ ZeBy Mi SiE ChCiAlO TaK jAk Mi SiE nIe ChCe
 |
|
|
|
 |
Malgorzata
Super Dyskutant

Pomogła: 74 razy Posty: 2160 Skąd: Berlin-Steglitz
|
Wysłany: 2007-09-26, 14:54
|

|
|
jakie padac przeciez sloneczko piekne na niebie swieci |
|
|
|
 |
monko
Bardzo Aktywny

Pomogła: 18 razy Posty: 327 Skąd: Berlin
|
Wysłany: 2007-09-26, 17:14
|

|
|
sloneczko juz nie swieci
sama wiem jak to dziala
wydaje sie czlowiekowi ze wszystkiemu podola, chce sie spotkac, poznac kogos ale jak przychodzi co do czego to woli po pracy w kapciach na kanapie posiedziec
zycie
wiecej optymizmu i zyczliwosci, czasami ludzie nie sa tacy zli na jakich wygladaja
rzeczywiscie cos jest w tym powietrzu bo tez mam zly dzien |
|
|
|
 |
szarlotka
Aktywny uzytkownik

|
Wysłany: 2007-09-26, 17:26
|

|
|
Monko, szkoda eee, ze te kapcie przewazaja.Najlepsze jest jak ktos wreszcie wyskrobie te dwie godziny, zeby sie spotkac, a potem cisza i nie wiadomo o co chodzi.
Ja bym chciala miec kilka fajnych kolezanek z ktorymi mozna by bylo na kawke wyskoczyc, po prostu na dwie godzinki, ale tu wlasnie wychodza te "kapcie".Ale nie narzekam, bo zamiast kilka, mam jedna, ale za to wartosciowa. Jakosc sie liczy.
A nerwa to tez mam. Jakas pelnia ksiezyca nadchodzi i ide pobiegac bo zaraz mnie rozniesie |
|
|
|
 |
Pia
Super Dyskutant

|
Wysłany: 2007-09-26, 19:04
|

|
|
| szarlotka napisał/a: | Monko, szkoda eee, ze te kapcie przewazaja.Najlepsze jest jak ktos wreszcie wyskrobie te dwie godziny, zeby sie spotkac, a potem cisza i nie wiadomo o co chodzi.
Ja bym chciala miec kilka fajnych kolezanek z ktorymi mozna by bylo na kawke wyskoczyc, po prostu na dwie godzinki, ale tu wlasnie wychodza te "kapcie".Ale nie narzekam, bo zamiast kilka, mam jedna, ale za to wartosciowa. Jakosc sie liczy.
A nerwa to tez mam. Jakas pelnia ksiezyca nadchodzi i ide pobiegac bo zaraz mnie rozniesie |
Szarlotko wiesz po kazdym spotkaniu jestesmy,zafascynowani i jak najszybciej chcemy sie znöw spotkac
ale kochana ,dziewczyny maja dzieci,prace domy to nie jest tak latwo sobie wskoczyc co tydzien czy 3 razy w miesiacu gdzies na spotkanie czy disco,kazdy jest zalatany zmeczony,staramy sie zeby spotkania byly i sa dosyc regularnie czyli raz w miesiacu na wiecej chyba nie ma czasu .....
chociarz,ja mam piatek wolny kto ma ochote sie spotkac na kawe ????? do 15 mam czas ???;)))))) |
|
|
|
 |
Joker Adams
Moderator

|
Wysłany: 2007-09-26, 19:06
|

|
|
| Pia napisał/a: | | chociaz,ja mam piatek wolny kto ma ochote sie spotkac na kawe ????? do 15 mam czas ???;)))))) |
O tej godzinie jeszcze pracuje... |
_________________ The knight... |
|
|
|
 |
Pia
Super Dyskutant

|
Wysłany: 2007-09-26, 19:12
|

|
|
| Joker Adams napisał/a: | | Pia napisał/a: | | chociaz,ja mam piatek wolny kto ma ochote sie spotkac na kawe ????? do 15 mam czas ???;)))))) |
O tej godzinie jeszcze pracuje... |
) |
|
|
|
 |
Kamila
Super Dyskutant

|
Wysłany: 2007-09-27, 09:13
|

|
|
Ja teraz prawie codziennie szlifuje, maluje, kafelkuje i takie tam |
|
|
|
 |
marzena
Super Dyskutant

Pomogła: 10 razy Posty: 1589 Skąd: Berlin/Poznan
|
Wysłany: 2007-09-27, 10:01
|

|
|
Kochana Aniu !
Po pierwsze stres urodzie szkodzi
Po drugie naprawde wielu ludzi pracuje dlugo!!!!
Po trzecie z reguly tak bywa ze sie masa zglasza a potem nikogo nie ma! (tak bywa na spotkaniach)
I nie denerwuj sie i WY wszyscy tez nerwy w kubel bo jak sie wnerwie to WAS WSZYSTKICH POZAMYKAM W OSOBNYM DZIALE-KLATKA DLA NERWUSOW!!!!!!
Jeszcze jej nie ma to bedzie, teraz mam wladze !!!!!!
PS:Wszystkich bardzo przepraszam do tych co sie nie zglosilam bo mi komp padl, teraz pracuje jak szalona od rana do wieczora -dzis mam wolne wiec skrobie ten post!
Pozdrawiam Marzena |
|
|
|
 |
|
|