|
Czy jest tutaj ktos, kto idzie teraz do 7 klasy???
| Autor |
Wiadomość |
HeYaH
Nowy

|
Wysłany: 2006-08-15, 16:08 Czy jest tutaj ktos, kto idzie teraz do 7 klasy???
|

|
|
| Jest tu moze ktos taki mniej wiecej co idzie do 7 klasy???I mieszka w centrum? Nie mam w Berlinie znajomych, a zamieszkuje go dopiero od 24 czerwca tego roku, niedlugo ide do szkoly, a jezyka nie znam za dobrze.Mialam malo lekcji i bardzo sie boje.W Polsce uczylam sie najlepiej z klasy, ale teraz ten niemiecki.. eh.. nie wiem czy dam sobie rade, boje sie ...:(:(:(:(... klikajcie do mnie na gg na nr. 6278279 :*:*:* Prosze was o rady!!!!:(:( Ja nie wiem jak to będzie, moze znajdzie sie ktos kto bd chodzil ze mna do szkoly?! Jezeli kiedys tez mieliscie taka sytuacje jak ja teraz fajnie gdybyscie mi opisali jakie byly wasze poczatki itp. :* ........... |
|
|
|
 |
Marcin
Administrator

|
Wysłany: 2006-08-15, 20:16
|

|
|
Witamy na forum.
Glowa do gory! Napewno dasz sobie rade. |
|
|
|
 |
The_Sorcerer
Poczatkujacy

|
Wysłany: 2007-03-23, 00:07 Re: Czy jest tutaj ktos, kto idzie teraz do 7 klasy???
|

|
|
| HeYaH napisał/a: | | Jest tu moze ktos taki mniej wiecej co idzie do 7 klasy???I mieszka w centrum? Nie mam w Berlinie znajomych, a zamieszkuje go dopiero od 24 czerwca tego roku, niedlugo ide do szkoly, a jezyka nie znam za dobrze.Mialam malo lekcji i bardzo sie boje.W Polsce uczylam sie najlepiej z klasy, ale teraz ten niemiecki.. eh.. nie wiem czy dam sobie rade, boje sie ...:(:(:(:(... klikajcie do mnie na gg na nr. 6278279 :*:*:* Prosze was o rady!!!!:(:( Ja nie wiem jak to będzie, moze znajdzie sie ktos kto bd chodzil ze mna do szkoly?! Jezeli kiedys tez mieliscie taka sytuacje jak ja teraz fajnie gdybyscie mi opisali jakie byly wasze poczatki itp. :* ........... |
Ja chodzę do 12 klassi ale wniemickej orthografi jestem doskonałi. Tylko mam zpolskiej probleme jak widzisz. Ja mam dil, ty mi pomozesz wpolskiej orthografi a ja cię poduczę wniemieckej. Zemną można normalnie po polsku gadać. Znam 2 jęnziki i 2 kulturi. |
_________________ DRUM AND BASS FOREVER !!!
HARDCORE !!! WILL !!! NEVER !!! DIEEEE !!! |
|
|
|
 |
agnieszkagosc
Bardzo Aktywny

Pomogła: 11 razy Posty: 396 Skąd: Berlin
|
Wysłany: 2007-03-23, 00:14
|

|
|
Glowa do gory- na poczatku zawsze jest trudno potem juz z gorki |
|
|
|
 |
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
|
|
|
|