| Autor |
Wiadomość |
SoNja
Super Dyskutant Advocatus Diaboli

Pomogła: 40 razy Posty: 2288 Skąd: White Lake City
|
Wysłany: 2010-11-11, 19:15
|

|
|
| Bertoner napisał/a: | | Poniewaz poprzednia akcja (wyjazd) sie nie udala, potrzebuje opieki dla Dominusa od jutra rana do poniedzialku w poludnie. Zapraszam!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! |
ja bym go dopiero mogla wziac jutro po pracy, czyli po 19.30 , wiec to cie pewnie nie ratuje? |
_________________ "Okazuj współczucie ludziom kalekim duchowo i skrzywdzonym psychicznie.Wszystko rozumieć, to wszystko przebaczać..."J.M.
愛與被愛 |
|
|
|
 |
pazurska
Aktywny uzytkownik

|
Wysłany: 2010-11-12, 09:49
|

|
|
| Od czasu do czasu moge u siebie zaopiekowac sie czyims psem przez kilka dni, jesli pies nauczony jest czystosci w domu i nie ma dominujacego charakteru. Sama mam 2 psy (mix- kaukaz i owczarek niemiecki), oba psy nastawione przyjaznie do innych. Psy mieszkaja w domu, maja ogrod do dyspozycji i spacery w lesie obok plus latem kapiel w jeziorze wedle uznania. |
|
|
|
 |
Bertoner
Staly bywalec forum

|
Wysłany: 2010-11-18, 09:51
|

|
|
| SoNja napisał/a: | | Bertoner napisał/a: | | Poniewaz poprzednia akcja (wyjazd) sie nie udala, potrzebuje opieki dla Dominusa od jutra rana do poniedzialku w poludnie. Zapraszam!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! |
ja bym go dopiero mogla wziac jutro po pracy, czyli po 19.30 , wiec to cie pewnie nie ratuje? |
Dzieki - dalem rade inaczej.
[ Dodano: 2010-11-18, 09:52 ]
| pazurska napisał/a: | | Od czasu do czasu moge u siebie zaopiekowac sie czyims psem przez kilka dni, jesli pies nauczony jest czystosci w domu i nie ma dominujacego charakteru. Sama mam 2 psy (mix- kaukaz i owczarek niemiecki), oba psy nastawione przyjaznie do innych. Psy mieszkaja w domu, maja ogrod do dyspozycji i spacery w lesie obok plus latem kapiel w jeziorze wedle uznania. |
Witaj, dopisz sie do listy wg. wzoru. |
|
|
|
 |
Bertoner
Staly bywalec forum

|
Wysłany: 2011-07-26, 08:48
|

|
|
| Sprzedam Dominusa na weekend 4-6.08.11 |
|
|
|
 |
pazurska
Aktywny uzytkownik

|
Wysłany: 2011-07-26, 11:43
|

|
|
Niestety moj ON okazal sie byc swinia i przyatakowal innego psa (powaznie), wiec oferowana przeze mnie opieka raczej nie wchodzi w rachube, bo ubezpieczenie moze juz nie pokryc nastepnego ataku
A w przypadku OB tym bardziej mi szkoda, bo chetnie takim psem bym sie zajela. A Dominus sie gdzies szkoli/szkolil? Schutzhund, IPO moze? |
|
|
|
 |
Bertoner
Staly bywalec forum

|
Wysłany: 2011-07-26, 12:22
|

|
|
| pazurska napisał/a: | A w przypadku OB tym bardziej mi szkoda, bo chetnie takim psem bym sie zajela. A Dominus sie gdzies szkoli/szkolil? Schutzhund, IPO moze? |
Moze troche jasniej..? Dominus jest wyszkolony jak trzeba! |
|
|
|
 |
SoNja
Super Dyskutant Advocatus Diaboli

Pomogła: 40 razy Posty: 2288 Skąd: White Lake City
|
Wysłany: 2011-07-26, 13:49
|

|
|
ja jutro dostanę plan na sierpień, to będe mogla ci wtedy powiedziec czy go na 100% wezmę |
_________________ "Okazuj współczucie ludziom kalekim duchowo i skrzywdzonym psychicznie.Wszystko rozumieć, to wszystko przebaczać..."J.M.
愛與被愛 |
|
|
|
 |
Bertoner
Staly bywalec forum

|
Wysłany: 2011-07-27, 10:54
|

|
|
| Ok, dzieki. |
|
|
|
 |
Marrcin
Aktywny uzytkownik

|
Wysłany: 2011-07-27, 20:17
|

|
|
| Bertoner napisał/a: | | Sprzedam Dominusa na weekend 4-6.08.11 |
pytanko: jedziesz moze na pszystanek woodstock 4-6 ?
tez bym chcial sie zabrac, jakas ekipa sie zebiera na wypad? |
|
|
|
 |
Dominika
Bardzo Aktywny

|
Wysłany: 2011-07-29, 10:34
|

|
|
| Marrcin napisał/a: |
pytanko: jedziesz moze na pszystanek woodstock 4-6 ?
tez bym chcial sie zabrac, jakas ekipa sie zebiera na wypad? |
Załóż nowy temat, może prędzej znajdziesz jakąś ekipę niż tutaj , my w ty roku niestety raczej nie jedziemy. |
|
|
|
 |
Bertoner
Staly bywalec forum

|
Wysłany: 2011-07-29, 10:40
|

|
|
| Nie smiecic w temacie!!! |
|
|
|
 |
Bertoner
Staly bywalec forum

|
Wysłany: 2011-08-09, 18:40
|

|
|
| Opieka potrzebna na weekend 12-15.08 |
|
|
|
 |
Bertoner
Staly bywalec forum

|
Wysłany: 2011-08-20, 10:06
|

|
|
| Poprzednie wyjazdy nie wypalily. Teraz musi! Potrzebuje opieki dla Dominusa od 28.08 do 5.09. Warunki do uzgodnienia. |
|
|
|
 |
|
|