Osoby miedzy 30 i 40+ latek
| Autor |
Wiadomość |
pazurska
Aktywny uzytkownik

|
Wysłany: 2011-06-26, 14:57
|

|
|
Biorac pod uwage zero odzewu i to, ze ja mam 2h do centrum, to niestety nie zaryzykuje dojazdu do miasta po to, zeby sie okazalo, ze wspomniane piwo bede pic samotnie |
|
|
|
 |
Pi0tr
Aktywny uzytkownik

|
Wysłany: 2011-06-26, 15:22
|

|
|
Aaa..właśnie odczytałem. Ja sie tam i tak przejde. A wypić jedno piwo samemu...toż to nie problem...zdarzały się nawet większe ilości |
|
|
|
 |
pazurska
Aktywny uzytkownik

|
Wysłany: 2011-06-26, 15:41
|

|
|
Jak mieszkalam obok, to tez sama (lub z psem) chodzilam tam na piwko, ale teraz jesli mam sama pic piwko to wole wypic kolo siebie, a nie poswiecac 4 godziny na dojazd w te i z powrotem. Co innego, jesli pic mialabym w milym towarzystwie |
|
|
|
 |
Pi0tr
Aktywny uzytkownik

|
Wysłany: 2011-06-26, 15:49
|

|
|
| No masz. A to czemu się tak daleko przeprowadziłaś? |
|
|
|
 |
pazurska
Aktywny uzytkownik

|
Wysłany: 2011-06-26, 15:57
|

|
|
Bo w centrum (mieszkalam na przeciwko wejscia glownego do Zoo) jest glosno, brudno i malo zieleni. Zieleni dla psow. A ja mam 2 psy. I to nie sa yorki Teraz mam duuuuzo fajniej nad jeziorem |
|
|
|
 |
filonia
Poczatkujacy

|
Wysłany: 2011-06-26, 17:12
|

|
|
Czesc wszystkim
Dzieki za odzew. Widze, ze jest kilka zainteresowanych osob spotkaniem, ale nie wszystkim pasuje ten weekend. A co Wy na to, zebysmy zaplanowali jakies kameralne spotkanko na przyklad na przyszla sobote?? Mamy prawie tydzien zeby sie skrzyknac, wybrac czas i miejsce. Kto chetny, reka do gory |
|
|
|
 |
pazurska
Aktywny uzytkownik

|
Wysłany: 2011-06-26, 17:30
|

|
|
| Ja jestem chetna, jesli spotkanie bedzie przed lub po poludniu, a nie wieczorem. |
|
|
|
 |
aniuta
Poczatkujacy

|
Wysłany: 2011-06-26, 17:34
|

|
|
| Podnoszę rękę na znak obecności w przyszłą sobotę..:)pozdrawiam |
|
|
|
 |
krystian73
Bardzo czesto tu bywa

|
Wysłany: 2011-06-26, 17:52
|

|
|
| podnosze reke do gory!!!!!! sobota mi pasuje |
|
|
|
 |
filonia
Poczatkujacy

|
Wysłany: 2011-06-26, 18:21
|

|
|
| pazurska, Przed poludniem?? Kto pije piwo przed poludniem?? |
|
|
|
 |
krystian73
Bardzo czesto tu bywa

|
Wysłany: 2011-06-26, 18:31
|

|
|
| a co myslicie o poskiej knajpce?/np. Orchidea? |
|
|
|
 |
pazurska
Aktywny uzytkownik

|
Wysłany: 2011-06-26, 18:51
|

|
|
| filonia napisał/a: | | pazurska, Przed poludniem?? Kto pije piwo przed poludniem?? |
Eeeeee, bo ja piwa nie pije Myslalam bardziej o kawie
Krystian, a gdzie ta knajpka? |
|
|
|
 |
filonia
Poczatkujacy

|
Wysłany: 2011-06-26, 18:53
|

|
|
| Ja tez nie pije piwa, a wiesz jak wieczorkiem, w milym towarzystwie smakuje kawka, albo lampka dobrego wina?? |
|
|
|
 |
krystian73
Bardzo czesto tu bywa

|
Wysłany: 2011-06-26, 18:59
|

|
|
| pazurska napisał/a: | | filonia napisał/a: | | pazurska, Przed poludniem?? Kto pije piwo przed poludniem?? |
Eeeeee, bo ja piwa nie pije Myslalam bardziej o kawie
Krystian, a gdzie ta knajpka? |
Nauener Platz u9 w kierunku Osloer Str.
jakies 10 minutek od Zoo |
|
|
|
 |
filonia
Poczatkujacy

|
Wysłany: 2011-06-28, 18:51
|

|
|
Czesc,
Ci, co podniesli reke do gory niech teraz zaproponuja jakies miejsce do spotkania. Mieszkam w Berlinie stosunkowo krotko i nie bardzo sie jeszcze orientuje gdzie moglibysmy sie spotkac, no i nie znam Waszych gustow. Wiec proponuje, aby kazdy z nas zaproponowal jakies miejsce i droga kompromisu wybierzemy takie, ktore bedzie odpowiadalo wiekszosci.
Pozdrawiam ) |
|
|
|
 |
pazurska
Aktywny uzytkownik

|
Wysłany: 2011-06-28, 20:22
|

|
|
Chcialabym tylko, zeby wybrane miejsce bylo w centrum. Wszystko jedno wschodnim, czy zachodnim. Tak, zeby wszyscy mieszkajacy dalej mieli mniej wiecej rownie dlugi dojazd.
Jesli natomiast bedziecie chcieli posiedziec nad piwkiem, czy z kawa nad samym jeziorem, to zapraszam w moje okolice do Restauracja Richtershorn |
|
|
|
 |
aniuta
Poczatkujacy

|
Wysłany: 2011-06-29, 09:41
|

|
|
| Witam,mi pasuje miejsce zaproponowane przez Krystiana albo Piotra...tylko teraz proszę ustalmy konkretny dzień i godzinkę:)pozdrawiam. |
|
|
|
 |
pazurska
Aktywny uzytkownik

|
Wysłany: 2011-06-29, 10:05
|

|
|
Wole otwarta przestrzen i jezioro, wiec bardziej sklaniam sie ku Cafe am Neuen See.
W piatek ma nie padac, a w sobote po poludniu tak. W zwiazku z tym pewnie piatek bylby lepszy. Czy na 18ta daliby wszyscy rade? A jak nie wszyscy to moze niektorzy, a reszta by dojechala pozniej...? |
|
|
|
 |
Tomasz__
Nowy

|
Wysłany: 2011-07-02, 23:55
|

|
|
|
|
|
|
 |
pazurska
Aktywny uzytkownik

|
Wysłany: 2011-07-08, 09:43
|

|
|
| Haloooooo!!!!! Czy ktos w koncu chce sie spotkac????? Znowu lykend idzie, pogoda piekna... |
|
|
|
 |
|
|