Polacy w okolicach Zehlendofru
| Autor |
Wiadomość |
Langusta
Nowy

|
Wysłany: 2011-08-23, 16:21 Polacy w okolicach Zehlendofru
|

|
|
Witam!!
Mieszkam na Zehlendorfie i szukam znajomosci.....ludzi , ktorzy od czasu do czasu chca sie spotkac , pogadac itd.....moze byc przy piffku ewentualnie finku )....gdzies w knjapce... |
_________________ Nie pomogą doktoraty, kiedy człowiek chamowaty ;DDD |
|
|
|
 |
bbsia123
Nowy

|
Wysłany: 2011-10-08, 19:15
|

|
|
Hej,
mieszkam na steglitzu i z checia poznam jakichs ludzi, mimo ze juz jestem tu 4 lata poznalam bardzo malo polakow ale jeszcze wszytsko mam nadzieje przede mna:) wiec daj znac jak bedziesz wolna
pozdrawiam
Basia |
_________________ "To było za nimi.
A przed nimi było wszystko" |
|
|
|
 |
gosienka5
Staly bywalec forum

Pomogła: 10 razy Posty: 258 Skąd: berlin-schöneberg
|
Wysłany: 2011-10-08, 19:47
|

|
|
| Hej! ja wlasnie bede sie wprowadzac na steglitz i z checia poznam kogos z okolic, moze ktos z was chodzi na fitnes ja sie wlasnie zapisalam na fitnes first frauen kolo u-bahnu walter schreiber platz,a moze ktos ma male dziecko i mogli bysmy sie spotykac na placu zabaw ja mam 2 letnia coreczke,pozdrawiam |
_________________ gosienka-5 |
|
|
|
 |
galejola
Aktywny uzytkownik zorro

|
Wysłany: 2011-10-09, 13:39
|

|
|
| Ja także mieszkam blisko Was, mam niedaleko do Steglitz i Zahlendorfu i także chętnie poznam babeczki,na babskie pogaduchy przy kawce i ciasteczku. Pozdrawiam. |
_________________ Najlepszych ludzi uformowało naprawianie własnych błędow. |
|
|
|
 |
Langusta
Nowy

|
Wysłany: 2011-10-14, 14:22
|

|
|
niesamowicie sie ciesze....cos sie wreszcie dzieje...niestety sporadycznie tutaj wchodze ale postaram sie to naprawic )....dziewczyny musimy wybrac sobie jakis dzien i sie spotkac.....(pewnie z tym bedzie najwiekszy problem hihihi), ale moze sie uda.... |
_________________ Nie pomogą doktoraty, kiedy człowiek chamowaty ;DDD |
|
|
|
 |
hexesylwunia
Uzytkownik

|
Wysłany: 2011-10-29, 09:45
|

|
|
ja chętnie sie dołacze:)
niech ktoś zaproponuje dzien i miejsce:)
pozdrawiam |
|
|
|
 |
ilona475
Poczatkujacy

|
Wysłany: 2011-11-02, 07:15
|

|
|
Ja tez mieszkam w okolicach Zehlendorfu i chetnie sie przylacze do jakiegos babskiego/nie-babskiego spotkanka |
|
|
|
 |
|
|