witajcie
jak ktos ma ochote to ja moge sie spotkac ..
jade 29.03 do Berlina na tydzien sama wiec bede miała duzo czasu wolnego ..
wiec jak ktos ma ochote to nie ma problemu..
pozdr M
witam was... dlugo mnie nie bylo... i nie sledzilem odpowiedzi na moj post...
co do tego czy sie wstydzic byc polakiem lub wstydzic sie za Polske... to powiem tylko tak...
jestem dumny z tego ze jestem Polakiem... (chodz nie wiem czy mam powod...)
nie wstydze sie za nasz kraj... (co do polityki nie bede sie wtracal bo sie nie interesuje tym i nie sledze)
a co do tego ze sie wstydzic za Polakow w np. Niemczech... to ocziwiscie jesli widze np. jakis Polakow ktozy sie zachowuja nie odpowiednio to nie powiem ze mi wstyt za kraj... bardziej zal mi takich ludzi...
co do pilki to nie jestem wielkim fanem tej gry... kiedys troche se pokopalem... ale to juz dawno temu...
a co do glupich Blondynek w klubie Polonia... to nie wiem jak tam jest.. ale spotkalem sie z nie raz z tego typu czlowiekiem... tutaj w Berlinie czesciej niz w Polsce...
Hallo,
mam na imie Olga i chetnie poznam rowiesnikow.Mieszklam w Berlinie od 1,5 roku i trudno mi tu o nowe znajomosci i przyjaznie.
Mam 17 lat i chetnie spotkam sie na pogaduchach.
Milego weekendu.
O l g a
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum