Poszukiwani znajomi ze Spandau
| Autor |
Wiadomość |
fly1988
Poczatkujacy

|
Wysłany: 2011-05-31, 14:49 Poszukiwani znajomi ze Spandau
|

|
|
Witm serdecznie wszystkich forumowiczow
Szukam kolezanek i znajomych z dzielnicy Spandau, okolic Haselhorst. Milo by bylo spotkac sie, poplotkowac czy wyskoczyc gdzies wspolnie na miasto. Nie pracuje poniewaz jestem w 9 miesiacu ciazy i niemilosiernie sie nudze, a jak wiadomo w towarzystwie nawet nuda nie jest taka straszna |
|
|
|
 |
fly1988
Poczatkujacy

|
Wysłany: 2011-06-29, 10:02
|

|
|
drobna korekta: mam już 3 tygodniowego synka |
|
|
|
 |
pazurska
Aktywny uzytkownik

|
Wysłany: 2011-06-29, 10:08
|

|
|
Wielkie gratulacje i pociechy z dzidzi |
|
|
|
 |
anasavana
Nowy

|
Wysłany: 2011-06-30, 18:55
|

|
|
Czesc ja rowniez jestem ze Spandau i szukam nowych znajomych |
|
|
|
 |
Perelka
Nowy

|
Wysłany: 2011-07-08, 00:06
|

|
|
| Czesc!!!Szukam znajomych ze Spandau.Odezwij sie jak masz ochote*** |
|
|
|
 |
alexa27001
Poczatkujacy

|
Wysłany: 2011-07-31, 16:14
|

|
|
| ja rowniez mieszakam na spandau i niemam tu rzadnych znajomych |
_________________ alexandra |
|
|
|
 |
dracena
Nowy

|
Wysłany: 2011-08-03, 13:07
|

|
|
Cześć ja rownież chętnie poznam miłe kobitki jestem tu od niedawna mąz w pracy wiecie jak to jest jak się niezna nikogo .Piszcie jak macie ochotę może jakieś spotkanie mamy taki piękny park moze spacerek? |
|
|
|
 |
scarllet
Nowy

|
Wysłany: 2011-08-03, 14:06
|

|
|
| ja tez jestem ze Spandau i szukam nowych znajomych |
|
|
|
 |
fredi
Staly bywalec forum Mr.Frenklin

|
Wysłany: 2011-08-03, 21:15
|

|
|
A Jo tyz ze Spandau |
|
|
|
 |
fly1988
Poczatkujacy

|
Wysłany: 2011-08-04, 15:32
|

|
|
Bardzo grzecznie proszę żeby na mój post odzywały się osoby rzeczywiście chcące poznać nowe znajomości. Pisanie dla pisania nie ma sensu.
Drogi Fredi, niestety szukam tylko koleżanek |
_________________ Lubię dyskutować, ale nie lubię wymieniać poglądów, bo zasadniczo jestem przywiązana do swoich |
|
|
|
 |
gart
Nowy

|
Wysłany: 2011-08-31, 16:21
|

|
|
| W sumie nie mieszkam, lecz bywam bardzo często ;] |
|
|
|
 |
Angela
Poczatkujacy

|
Wysłany: 2011-09-19, 19:39
|

|
|
Hej ja tez jestem ze spandau i mieszkam na haselhorst. Chętnie bym poznała kogoś bo siedzę sama z 6 miesięczna córka w domu i sie strasznie nudzimy chętnie sie spotkamy na spacer |
|
|
|
 |
ona22
Nowy

|
Wysłany: 2011-09-23, 10:59
|

|
|
Witam wszystkich Ja mieszkam nie daleko Staaken , wraz z 2 letnim synkiem. Poszukuje koleżanki,może też masz dziecko i nudzisz się w domu:) Zapraszam na spacer, do parku itp ..:) |
|
|
|
 |
fly1988
Poczatkujacy

|
Wysłany: 2011-09-23, 15:37
|

|
|
| Witam wszystkich, ktorzy umiescili komentarz pod moim postem, ze chetnie sie spotkaja. Darujcie sobie i nie zawracajcie mi dupy skoro zadna z Was nie odpisuje na wiadomosci a jej kotakt w sprawie wspolnych spacerkow z dziecmi konczy sie na dodaniu postu. Wybaczcie, ale jezeli macie zamiar nabijac sobie tylko posty to nie na moim temacie!! |
_________________ Lubię dyskutować, ale nie lubię wymieniać poglądów, bo zasadniczo jestem przywiązana do swoich |
|
|
|
 |
Sterka
Poczatkujacy

|
Wysłany: 2011-09-23, 17:39
|

|
|
| fly1988 przepraszam, ze skorzystam z Twojego tematu ale to prawda!!! Na forum tzn. publicznie to wszyscy pisza jacy to nie sa chetni spotkac sie, wynajac mieszkanie, czy na inny temat i jeszcze prosza o kontakt na pw... Ale jak sie napisze prywatna wiadomosc to juz nikt nie odpisze!!! Nie wiem o co chodzi? Czy tak ciezko jest odpisac: np. a nie jednak dzieki, nie pasuje mi albo cos w tym stylu? |
_________________ Pozdrawiam, Agnieszka |
|
|
|
 |
gosia1976
Aktywny uzytkownik

|
Wysłany: 2011-10-13, 17:42
|

|
|
a ja odpisuje wszystkim i chetnie zawieram znalomosci, jak oczywiscie znajde czas... i tez mieszkam na Spandau wraz z moja corcia, ktora juz ma prawie 8 lat, pozdrawiam szczegolnie mamuski |
|
|
|
 |
Evelina
Nowy

|
Wysłany: 2011-10-28, 19:06
|

|
|
Hej,
Ja tez z tych okolic. Konkretnie Staaken. Mam rocznego synka, nie pracuje a maz cale dnie spedza w pracy... Chetnie sie spotkam. Zeby nie bylo ze "nabijam sobie tylko posty" to proponuje przyszly tydzien - oprocz poniedzialku bo mam juz cos w planach. Czekam na konkretne odpowiedzi. Pozdrawiam! |
|
 |
nathalialata
Uzytkownik

|
Wysłany: 2011-11-15, 13:40 znajomi?
|

|
|
| szukam kolezanki ale najlepiej takiej bez dziecka;/ widze narazie wszystkie macie dzieci a ja poznam kogos nie obciazonego i chetnego na zycie |
|
|
|
 |
Justinana
Poczatkujacy

|
Wysłany: 2011-11-15, 14:09
|

|
|
nathalialata, ja jestem bez dzeicka i szukam znajomych widze ze w dzisiejszych czasach ciezko tu znalezc niezaciazona kolezanke |
_________________ Być człowiekiem oznacza mieć wątpliwości i mimo to iść dalej swoją drogą. |
|
|
|
 |
krystian73
Bardzo czesto tu bywa

|
Wysłany: 2011-11-16, 07:14
|

|
|
| Pozdrawiam z Staaken.Wiele osob ze Spadnau jak rowniez z mojego rodzinnego miasta Szczecina.Tylko chyba moj wiek nie odpowiedni.He he |
|
|
|
 |
|
|