szukam znajomych schöneberg
| Autor |
Wiadomość |
gosienka5
Staly bywalec forum

Pomogła: 10 razy Posty: 258 Skąd: berlin-schöneberg
|
Wysłany: 2007-07-18, 16:57 szukam znajomych schöneberg
|

|
|
| hej ja rowniez od niedawna mieszkam w berlinie i szukam znajomych mam 23 lata, a wlasciwie to juz 24 za niedlugo i chetnie poznam jakas kolezanke bo czasami jak jestem sama w domu to mi sie nudzi, jezeli mieszka ktos w okolicy schöneberg i chcialby sie spotkac albo poprostu popisac to piszcie na gg alo na priva |
_________________ gosienka-5 |
|
|
|
 |
wilk8
Poczatkujacy

|
Wysłany: 2007-07-29, 13:45
|

|
|
a kolega moze byc?? czy tylko kolezanki!!?? |
_________________ michal |
|
|
|
 |
gosienka5
Staly bywalec forum

|
Wysłany: 2007-07-29, 13:50
|

|
|
| wilk8 napisał/a: | a kolega moze byc?? czy tylko kolezanki!!?? |
koledzy tez sa mile widziani:) |
|
|
|
 |
wilk8
Poczatkujacy

|
Wysłany: 2007-07-29, 14:07
|

|
|
To super To prosze mnie w takim razie wziasc pod uwage Zreszta juz nam sie udalo cos napisac do siebie, a ja zaczalem od malej wpadki |
_________________ michal |
|
|
|
 |
teufelin
Staly bywalec forum

Pomogła: 13 razy Posty: 294 Skąd: bErLiN
|
Wysłany: 2007-07-29, 16:51
|

|
|
Nie jestem z Schöneberg, ale komunikacja w Berlinie dobrze rozwinieta , jesli mozna przylacze sie do Was
Pozdrawiam |
_________________ Gruss Anita
 |
|
|
|
 |
AgataM
Uzytkownik

|
Wysłany: 2007-07-29, 23:00
|

|
|
| Hej nazywam sie Agata i także jestem od niedawna w Berlinie. Mam 28 lat. Szukam miłych i sympatycznych ludzi do wspólnych berlińskich wypraw;), tańców, zabawy, plotek, uśmiechów, smutków itp itd Pozdrawiam |
|
|
|
 |
maremarie
Staly bywalec forum

Pomogła: 2 razy Posty: 264 Skąd: Tempelhof
|
Wysłany: 2007-08-04, 21:46 Re: szukam znajomych schöneberg
|

|
|
| gosienka5 napisał/a: | | hej ja rowniez od niedawna mieszkam w berlinie i szukam znajomych mam 23 lata, a wlasciwie to juz 24 za niedlugo i chetnie poznam jakas kolezanke bo czasami jak jestem sama w domu to mi sie nudzi, jezeli mieszka ktos w okolicy schöneberg i chcialby sie spotkac albo poprostu popisac to piszcie na gg alo na priva |
czesc Gosiu! jak tam po spotkaniu? nie odzywalas sie ostatnio
ja tez jak Gosia szukam znajomych, w przyszlym tygodniu spotkanie z kolezankami, ale dobrych znajomych nigdy za wiele |
|
|
|
 |
gosienka5
Staly bywalec forum

|
Wysłany: 2007-08-05, 22:03
|

|
|
| Hej!!! sorki, ze tak nic nie pisalam,w sumie to troszke sie pozmienialo ostatnio i juz nie mam az tyle czasu oczywiscie jakies male spotkanko zawsze mozna zaplanowac zeby w koncu sie poznac, bo jakos jeszcze nie bylo okazji ja narazie jestem w polsce ale jak wroce to mozna by sie umowic np do parku w jakims malym gronie....co Wy na to??? tylko ze mi najlepiej pasowalo by w tygodniu. |
|
|
|
 |
|
|