wlasnie zaczelam tu studiowac - szukam znajomych!
| Autor |
Wiadomość |
kasiaberlin
Nowy

|
Wysłany: 2007-12-06, 23:00 wlasnie zaczelam tu studiowac - szukam znajomych!
|

|
|
Hej, przyjechalam na studia do Berlina w pazdzierniku i szukam znajomych w podobnej sytuacji:) Studiuje Historie i mikroekonomie na Humboldcie:) Jak sa tu jacys ludzie co lubia lazic po kinach, muzeach, pubach i w ogole szlajac sie po miescie to prosze dac znac
PS. to NIE JEST oferta matrymonialna;) |
|
|
|
 |
Joker Adams
Moderator

|
Wysłany: 2007-12-07, 08:02
|

|
|
Witam!
Oferujemy tutaj duzo spotkan... mniej wiecej co miesiac polonijne spotkania... na bilarda... bowling na przyklad w nastepna srode... i innego rodzaju imprezki... czytaj forum, na pewno gdzies zdolasz sie dolaczyc. |
_________________ The knight... |
|
|
|
 |
kaziunia
Uzytkownik

|
Wysłany: 2007-12-07, 16:20
|

|
|
| cześć:) ja też studiuje na humboldzie, vwl+bwl na 1fs, może mamy razem jakieś zajęcia?:) |
|
|
|
 |
kasiaberlin
Nowy

|
Wysłany: 2007-12-07, 20:11
|

|
|
Joker Adams, dzieki, postaram sie jakos wmieszac zaraz przejrze forum.
Kaziunia, matma i marketing we wtorek + buchhaltung i matma UE w srode , cos Ci sie pokrywa? no na bwl to troche nas jest;) ale na historii praktycznie zadnych polakow;) nie zeby mi to jakos bardzo przeszkadzalo ale odczuwam brak kontaktu z wlasna nacja;) |
|
|
|
 |
kaziunia
Uzytkownik

|
Wysłany: 2007-12-07, 21:38
|

|
|
matma 10-12 na audi we wtorek
absatztheorie 14-16 kinosaal
buchhaltung środa 8-10 audi
to już znasz mnie, poza tym jest jeszcze 5 polaków, którzy trzymają się razem na i często tez po zajęciach:) |
|
|
|
 |
kasiaberlin
Nowy

|
Wysłany: 2007-12-09, 10:39
|

|
|
| Hej Kaziunia! No to swietnie, da sie Ciebie/was jakos namierzyc przed matma we wtorek? Pzdr:) |
|
|
|
 |
kaziunia
Uzytkownik

|
Wysłany: 2007-12-09, 11:00
|

|
|
| nasłuchuj:) ja się jakoś tak na matmę zawsze spóźniam, ale zwykle siedzimy wszyscy razem:) jeśli chcesz możemy się jakoś umówić |
|
|
|
 |
kasiaberlin
Nowy

|
Wysłany: 2007-12-09, 13:46
|

|
|
| Hej! wole sie jakos umowic bo do tej pory was nie zauwazylam (tylko pojedynczych polakow..) no i trudno nasluchiwac bo na bwl to tylu rosyjskojezycznych ze sie miesza;)) 10 pod audimaxem jest okay? |
|
|
|
 |
kaziunia
Uzytkownik

|
Wysłany: 2007-12-10, 08:17
|

|
|
| jasne, ale na zewnątrz, czy w środku? a jak się rozpoznamy? |