| Autor |
Wiadomość |
samantha2007
Bardzo Aktywny

Pomogła: 12 razy Posty: 335 Skąd: MV
|
Wysłany: 2009-05-22, 12:18 GESOBAU
|

|
|
Mam pytanie, co sadzicie o tych wszystkich remontach w mieszkaniach z GESOBAU?! Sama jestem dopiero przed takim remontem, ale boje sie czy przy trojce dzieci najrozsadniejszym wyjsciem nie bedzie zmiana mieszkania na inne, no i podobno pozniej jeszcze sporo mite podnosza?! Moze ktos ma jekies bardziej szczegolowe info na ten temat?! |
_________________ "Jeśli możesz żyć wiecznie, to musisz wiedzieć po co żyjesz". |
|
|
|
 |
escada1987
Bardzo czesto tu bywa

|
Wysłany: 2009-12-14, 19:53 Re: GESOBAU
|

|
|
| samantha2007 napisał/a: | Mam pytanie, co sadzicie o tych wszystkich remontach w mieszkaniach z GESOBAU?! Sama jestem dopiero przed takim remontem, ale boje sie czy przy trojce dzieci najrozsadniejszym wyjsciem nie bedzie zmiana mieszkania na inne, no i podobno pozniej jeszcze sporo mite podnosza?! Moze ktos ma jekies bardziej szczegolowe info na ten temat?! |
kolezanka juz przechodzila ten remont i mowi "nigdy wiecej" taki syf i balagan..
do kibelka musisz latac na dwor, tak samo jest chyba z kuchnia jest stolowka wspolna na dole(ale tego pewien nie jestem) a i jak masz dobre panele to moze porob zdjecia przed remontem bo znajomej strasznie zniszczyli. no i mieta idzie ostro w gore w wyremontowanych mieszkaniach 3 pokoje po srednio 800e |
|
|
|
 |
violetta
Super Dyskutant

Pomogła: 11 razy Posty: 704 Skąd: berlin-hemsdorf
|
Wysłany: 2009-12-15, 08:33
|

|
|
Ja nie mieszkam w tej spoldzielni ale zna duzo osöb co przechodzili taki remont i szczerze nigdy wiecje powiedzili kumpel za pokuj 43m kwadratowe placac 340 e po romoncie na 439 e ........ hmmm zalamka ,
a co do remnotu to syf i wogule jak okna mu wstawiali mnialo to byc w ciagu 2 dni no z 2 dni zrobily sie 2 tyg oni maja czasz a co do nadplat takich wysokich to normalne trzeba skasc wziac na dlasze remnoty pula pieniezna juz sie wyczerpuje powoli w 2011 ma byc robione Donnenwalderweg( nei wiem czy dobrze napisane) a czy beda robic????? |
_________________ ZeBy Mi SiE ChCiAlO TaK jAk Mi SiE nIe ChCe
 |
|
|
|
 |
Joker Adams
Moderator

|
Wysłany: 2009-12-15, 13:51
|

|
|
Moi rodzice zdazyli przeprowadzic sie na juz gotowa druga strone Finsterwalder Str. przed tym calym remontem... Mysle, ze nie byla to zla decyzja. |
_________________ The knight... |
|
|
|
 |
escada1987
Bardzo czesto tu bywa

|
Wysłany: 2009-12-15, 14:18
|

|
|
| napewno mieszkania sa ladnie zrobione wiec nie byla to zla decyzja, tylko ta cena zacznsz troche odstrasza |
|
|
|
 |
|
|