forum.poloniaberlin.de
 Portal  Album FAQ  Szukaj Grupy Użytkownicy Firmy Tematy Kontakt   Rejestracja   Profil   Sprawdz wiadomości   Zaloguj 

Poprzedni temat «» Następny temat

GESOBAU

Autor Wiadomość
samantha2007 
Bardzo Aktywny

Pomogła: 12 razy
  Wysłany: 2009-05-22, 12:18   GESOBAU

Mam pytanie, co sadzicie o tych wszystkich remontach w mieszkaniach z GESOBAU?! Sama jestem dopiero przed takim remontem, ale boje sie czy przy trojce dzieci najrozsadniejszym wyjsciem nie bedzie zmiana mieszkania na inne, no i podobno pozniej jeszcze sporo mite podnosza?! Moze ktos ma jekies bardziej szczegolowe info na ten temat?! :roll:

escada1987 
Bardzo czesto tu bywa

Wysłany: 2009-12-14, 19:53   Re: GESOBAU

samantha2007 napisał/a:
Mam pytanie, co sadzicie o tych wszystkich remontach w mieszkaniach z GESOBAU?! Sama jestem dopiero przed takim remontem, ale boje sie czy przy trojce dzieci najrozsadniejszym wyjsciem nie bedzie zmiana mieszkania na inne, no i podobno pozniej jeszcze sporo mite podnosza?! Moze ktos ma jekies bardziej szczegolowe info na ten temat?! :roll:

kolezanka juz przechodzila ten remont i mowi "nigdy wiecej" taki syf i balagan..

do kibelka musisz latac na dwor, tak samo jest chyba z kuchnia jest stolowka wspolna na dole(ale tego pewien nie jestem) a i jak masz dobre panele to moze porob zdjecia przed remontem bo znajomej strasznie zniszczyli. no i mieta idzie ostro w gore w wyremontowanych mieszkaniach 3 pokoje po srednio 800e

violetta 
Super Dyskutant

Pomogła: 11 razy
Wysłany: 2009-12-15, 08:33   

Ja nie mieszkam w tej spoldzielni ale zna duzo osöb co przechodzili taki remont i szczerze nigdy wiecje powiedzili kumpel za pokuj 43m kwadratowe placac 340 e po romoncie na 439 e ........ hmmm zalamka ,
a co do remnotu to syf i wogule jak okna mu wstawiali mnialo to byc w ciagu 2 dni no z 2 dni zrobily sie 2 tyg oni maja czasz a co do nadplat takich wysokich to normalne trzeba skasc wziac na dlasze remnoty pula pieniezna juz sie wyczerpuje powoli w 2011 ma byc robione Donnenwalderweg( nei wiem czy dobrze napisane) a czy beda robic????? :shock:

Joker Adams 
Moderator

Wysłany: 2009-12-15, 13:51   

Moi rodzice zdazyli przeprowadzic sie na juz gotowa druga strone Finsterwalder Str. przed tym calym remontem... Mysle, ze nie byla to zla decyzja. :wink:

escada1987 
Bardzo czesto tu bywa

Wysłany: 2009-12-15, 14:18   

napewno mieszkania sa ladnie zrobione wiec nie byla to zla decyzja, tylko ta cena zacznsz troche odstrasza

Odpowiedz do tematu