job center i kaucja za mieszkanie BERLIN
| Autor |
Wiadomość |
maxior21
Nowy

|
Wysłany: 2010-11-16, 10:35 job center i kaucja za mieszkanie BERLIN
|

|
|
| Witam chcę wynając mieszkanie w Berlinie job center przyznał mi pieniądze hartzII czy ktoś może mi powiedzieć jeżeli znajdę to mieszkanie to czy job center oplaci za nie kaucje z góry dziękuje za odpowiedzi |
_________________ MAX |
|
|
|
 |
sebastian71
Aktywny uzytkownik

|
Wysłany: 2010-11-16, 11:12 Mieszkanie z Job Center
|

|
|
| Cześc, Musisz wziąść Antrag auf Mietkaution z Job Center,wypełnic, zaznaczyć jakie to mieszkanie,ile mkw,itd oddać w J.C a oni zaopiniują. Możesz wynająć po uprzedniej akceptacji. To w skrócie. Sa ograniczenia w stosunku do opłat za mieszkanie-w zależności ile osobowa rodzina,czy Singiel.Powodzenia |
|
|
|
 |
SoNja
Super Dyskutant Advocatus Diaboli

Pomogła: 40 razy Posty: 2289 Skąd: White Lake City
|
Wysłany: 2010-11-16, 12:03 Re: job center BERLIN kaucja za mieszkanie
|

|
|
| maxior21 napisał/a: | | job center przyznał mi pieniądze hartzII |
hartz IV albo ALG II warto juz takie rzeczy wiedziec, jak sie te pieniazki pobiera
jak znajdziesz mieszkanie, to wszystkie papierki zabierz do JC, oni juz beda wiedzieli jak ci dalej pomoc... |
_________________ "Okazuj współczucie ludziom kalekim duchowo i skrzywdzonym psychicznie.Wszystko rozumieć, to wszystko przebaczać..."J.M.
愛與被愛 |
|
|
|
 |
Alislaw
Aktywny uzytkownik

|
Wysłany: 2010-11-16, 12:49
|

|
|
| Zapaca Ci kaucje a raczej bedzie to forma pozyczki .Pod warunkiem ze ta kucja nie bedzie za wysoka .Powodzenia |
|
|
|
 |
maxior21
Nowy

|
Wysłany: 2010-11-16, 18:28
|

|
|
| Dziękuje za informacje Max |
_________________ MAX |
|
|
|
 |
dorota_p82
Staly bywalec forum

|
Wysłany: 2010-11-17, 10:03
|

|
|
nie placa wszystkim maja jakies tam zasady. |
|
|
|
 |
bufbag
Aktywny uzytkownik Polish Navy

|
Wysłany: 2010-11-23, 17:15
|

|
|
| Placą tylko za 1 mieszkanie kaucje ale chyba cos do kwoty 800 euro bo jak miałem kolo 900 to nie chcieli a jak 800 to zgodzili sie , a to tez zalezy od urzednika . |
_________________ Spieszmy się kochać kobiety.... Tak szybko się starzeją..... |
|
|
|
 |
|
|