| Autor |
Wiadomość |
dzidzia3726
Aktywny uzytkownik

Pomogła: 1 raz Posty: 88 Skąd: Reinckendorf
|
Wysłany: 2011-08-11, 15:42 modernizacja mieszkania
|

|
|
| hm..witam.Mam problem...za kilka miesiecy mam miec modernizacje mieszkania.Mam prosbe do osob,ktore juz to maja za soba.Prosze o pomoc i pomysly:jak zabezbieczyc meble i cala reszte,jak ustrzec sie zniszczen i najwazniejsze!!! Kradzierzy.Prosze podzielcie sie doswiadczeniem-))Pozdrawiam |
|
|
|
 |
samantha2007
Bardzo Aktywny

Pomogła: 12 razy Posty: 335 Skąd: MV
|
Wysłany: 2011-08-18, 21:31
|

|
|
Najlepiej to zbieraj meble i przeprowadz sie na wyremontowane ja tak zrobilam i nie zaluje |
_________________ "Jeśli możesz żyć wiecznie, to musisz wiedzieć po co żyjesz". |
|
|
|
 |
dzidzia3726
Aktywny uzytkownik

|
Wysłany: 2011-08-22, 20:37
|

|
|
Taka rada to zaden pomysl. Jakies inne moze?? |
|
|
|
 |
pazurska
Aktywny uzytkownik

|
Wysłany: 2011-08-22, 23:36
|

|
|
Zabzpieczyc mozna folia z babelkami, folia samoprzylepna i matami materialowymi (takie szare dywaniki o pow. okolo 150x150 cm) z Bauhaus. My tak zabezpiczalismy i obylo sie bez zniszczen. Tyle, ze takie porzadne zabezpiecznie wiaze sie z calkiem zauwazalnymi kosztami. No, ale trzeba ocenic samemu, co sie bardziej oplaca.
A przed kradzieza to raczej ciezko sie w 100% zabezpieczyc. Jesli tak bardzo sie obawiasz, to najbardziej wartosciowe rzeczy spakuj w karton i daj na przechowanie znajomym. Albo zatrudnij fachowcow, ktorzy moga wykazac sie referencjami od kilku roznych klientow. My mielismy bardzo uczciwego pana, ktory mogl zostac sam w domu i nie nie bylo zadnej watpliwosci, ze z domu cos zniknie. Zreszta do dzisiejszego dnia z nim utrzymujemy kontakt |
|
|
|
 |
dzidzia3726
Aktywny uzytkownik

|
Wysłany: 2011-08-23, 20:11
|

|
|
| hm...problem jest ciezszy,bo to Gesobau mi nadal ten remont!!!Zabezpieczenie to dobry pomysl i nawet dostane jakies kartony i folie,ale najgorsze to zlodziejstwo!!! |
|
|
|
 |
|
|