forum.poloniaberlin.de
 Portal  Album FAQ  Szukaj Grupy Użytkownicy Firmy Tematy Kontakt   Rejestracja   Profil   Sprawdz wiadomości   Zaloguj 

Poprzedni temat «» Następny temat

nieproszeni goscie

Autor Wiadomość
magdaa 
Nowy

Wysłany: 2007-05-30, 08:25   nieproszeni goscie

Witam :smile:
mam prosbe nie wiem jak poraduzic sobie z tym problemem mieszkam na ostatnim pietrze bloku i od jakiegos czasu przychodzi 3-4 chlopakow okolo 20-25 lat pala paierosy a przy okazji dewastuja co zrobic zeby pozbyc sie zadzwonic na policje czy do spoldzielni mial juz ktos taki problem ?
Z gory dziekuje za pomoc

Kobieta pracujaca 
Dyskutant

Pomogła: 37 razy
Wysłany: 2007-05-30, 09:05   

Nie jest to mily problem... :evil: Ja bym zaczela od powiadomienia spoldzielni. Macie domofon? Jezeli tak, to kto ich wpuszcza? Jezeli nie, to niech spoldzielnia zalozy lub niech wymysla cos innego. Jezeli dzieje sie to w nocy, od razu bym dzwonila na policje. Powodzenia.

zurtek 
Aktywny uzytkownik

Wysłany: 2007-05-30, 09:27   

hi, tez tak mialem, spoldzielnia przyjela kilka sygnalow i zatrudnila Sicherheit-Nord (20Eur do miete od kazdego mieszkanca) jest tak spoko, ze mozna nie zamykac drzwi, kamerki ciupenkie pomontowali, git :],

pozd

Joker Adams 
Moderator

Wysłany: 2007-05-30, 09:27   

Pff... Ja mam tutaj w Gesobau ten sam problem. Jak jest troche zimniej, lub jak deszcz pada, to mam klatke zawalona z takimi... subjektami... Na nastepny dzien sa zbite szyby i porozrzucane butelki po wodce... Normalnie szyje chce sie komus przekrecic na taki widok. Dobrze, ze sie wyprowadzam...

A wracajac do tematu... Gesobau ma wlasny Security Service (tyle ze nic nie daje...), moze twoja spoldzielnia ma tez takie cos, sprawdz na stronie internetowej. Jesli nie, to czemu nie... dzwon na policje, w koncu to wandalizm lub zaklocenie ciszy nocnej.

Pia 
Super Dyskutant

Pomogła: 53 razy
Wysłany: 2007-05-30, 09:59   

dzwonilabym na policje,i zglosila do spöldzielni

Dominika
Bardzo Aktywny

Wysłany: 2007-05-30, 18:04   

U nas tez takie rzeczy raz na jakis czas sie dzieja. Ja raz takich typow przepedzilam, wydarlam sie na nich ale potem balam sie, ze mi moze mieszkanie podpala. Najlepiej pewnie najpierw do spoldzielni, a w nocy bym na policje dzwonila. :roll:

Landsgorski Jan 
Poczatkujacy
landsgor

Wysłany: 2007-05-30, 22:45   

A ja mieszkam w bloku 11-0 rodzinnym, gdzie nikt nie jest zainteresowany zamykaniem drzwi, bramy wjazdowej czy utrzymaniem porządku. Niemrawi sąsiedzi.

uko 
Super Dyskutant
/..-/-.-/---/

Wysłany: 2007-05-31, 09:24   

Landsgorski Jan napisał/a:
A ja mieszkam w bloku 11-0 rodzinnym, gdzie nikt nie jest zainteresowany zamykaniem drzwi, bramy wjazdowej czy utrzymaniem porządku. Niemrawi sąsiedzi.

W Gorzowie sa jedenastorodzinne? :)
pozdr
uko

Odpowiedz do tematu