|
pomoc w rozwiazaniu powaznego problemu z mieszkaniem
| Autor |
Wiadomość |
lipisia
Aktywny uzytkownik

|
Wysłany: 2010-09-23, 22:43 pomoc w rozwiazaniu powaznego problemu z mieszkaniem
|

|
|
witam.
sprawa rozchodzi sie o mieszkanie ktore jest na umowie na moje nazwisko,jednak ja ani jednego dnia tam nie spedzilam,ani nawet nie dostalam kluczy.totalnie nic.jedynie jeden raz bylam tam zeby je zobaczyc.to wszystko.chcialam wziac te mieszkanie i podpislam umowe.jednak doslownie dzien pozniej zrezygnowalam z mieszkania,wszystko milo byc ok,umowa miala byc anulowana ,jednak okazalo sie ze jest inaczej.nie mam tam zaplaconej kaucji,a wlascicielka kaze mi teraz zaplacic za 3 miesiace po 800 euro co miesiac!!!kupa kasy!!!probowalam jej wytlumaczyc ze nie chce tego mieszkania,ze nie mam nawet kluczy,ze w zasadzie nie spedzialam tam ani jednego dnia,ale z kobieta nie da sie ugadac.mowi ze ja to nie obchodzii mam jej placic kase.
moja prosba ,czy ktos moze mi pomoc w rozwiazaniu tego problemu?gdzie i do kogo mam sie zwrocic z pomoca?jakis urzad?adwokat?ktos kto zajmuje sie takimi sprawami?prosze pomozcie,bo nawet nie wiem w ktora strone isc,a potrzebuje kogos kto naprawde porzadnie zalatwi ta sprawe.nie che pacic tyle kasy za cos z czego nie korzystalam apo drugie to jest zbyt duza kwota...czekam na wiadomosci |
|
|
|
 |
Jack Daniels
Super Dyskutant

|
|
|
|
 |
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
• phpBB & Przemo © 2000-2011 poloniaberlin.de • polskojezyczne forum dyskusyjne z Berlina |
|
|
|