Prawo pobytu w niemczech. Prosze o POMOC
| Autor |
Wiadomość |
dusia
Nowy

|
Wysłany: 2010-12-16, 11:43 Prawo pobytu w niemczech. Prosze o POMOC
|

|
|
| Nie wiem kompletnie co mam robic i gdzie sie udac po jakas pomoc. Od 3 lat jestem w niemczech od 2 po slubie z polakiem ale on ma obywatelstwo niemieckie. Od roku nie uklada nam sie , on codziennie pije, robi awantury, wykancza mnie psychicznie i zneca sie fizycznie, ja juz nie mam sil. Nie mamy wspolnych dzieci, ja mam dwojke z pierwszego malzenstwa on ma tez dwojke, ale jego sa z matka. Teraz nie wiem w momencie rozwodu jakie ja mam tutaj prawa. On twierdzi ze musze wracac do Polski bo nie mam prawa tu byc. Prosze o jakies informacje. Moje dzieci chodza tu juz 3 lata do szkoly , moze z racji tego mam prawo pobytu. Czy ktos cos wie ???????????????? |
_________________ dusia |
|
|
|
 |
niki
Dyskutant

Pomogła: 19 razy Posty: 646 Skąd: Niemcy
|
Wysłany: 2010-12-16, 13:20
|

|
|
a czy tego tematu juz tu nie bylo?
http://www.poloniaberlin....awa-vt14686.htm
dziwi mnie tylko,ze jezeli chodzi o meza z podwojnym obywatelstwem
to zawsze wszystkie pisza ten sam powod
a moze to wina drugiej strony?
dlatego mi sie nawet czytac nie chce
bo za kilka dni malzonek na forum wyskoczy z tematem
"slub na papiery"zona mnie wykorzystala itd.itp |
|
|
|
 |
dusia
Nowy

|
Wysłany: 2010-12-16, 13:35
|

|
|
| niki ciesze sie ze Tobie sie w zyciu ulozylo i trafilas na porzadnego faceta,o ile go masz.Ja niemam zamiaru byc workiem treningowym mojego meza , mam swoja godnosc, a ty widze zycia nie znasz bo wiele kobiet ma mezow alkoholikow i jest przez nich bita . Moze jeszcze powiesz ze my pragniemy by nas bito i zachecamy naszych mezow do picia???? |
_________________ dusia |
|
|
|
 |
niki
Dyskutant

Pomogła: 19 razy Posty: 646 Skąd: Niemcy
|
Wysłany: 2010-12-16, 14:18
|

|