tanie mieszkania na marzhan?????
| Autor |
Wiadomość |
samantha2007
Bardzo Aktywny

Pomogła: 12 razy Posty: 335 Skąd: MV
|
Wysłany: 2008-09-10, 17:27
|

|
|
Fakt to bylo pare lat temu ale za 76 kwm placilam tam okolo270 euro a w Berlinie kiedy sie stamtad przenioslam 256 euro za kawalerke 20kwm. Mimo, ze bylo to pare lat wczesniej to nie wierze zeby roznica sie zmniejszyla.
[ Dodano: 2008-09-10, 17:30 ]
Tam byly 3 pokoje z kuchnia nowa lazienka a tu pokoj z kuchnia i lazienka w strasznym stanie . Dodam ze to sa warm mity placone w tym samym roku |
|
|
|
 |
schevo
Nowy

|
Wysłany: 2008-09-23, 20:49
|

|
|
| Witam, mieszkam na marzahn - arehnsfelde i nie zamienie dzielnicy na zadna inna moze i jest tu pare osob co widac ze chetnie by chodzili z podniesiona reka ale sa nieszkodliwi bo jest tu duzo polakow rosjanow i od paru miesiecy coraz wiecej normalnych niemcow a powod jest prosty 72mk duzy balkon winda 3 pietro 3 pokoje - 410 e a do tego pelno zieleni na okolo zero syfu i smieci i psich gowien jak na weeding i nie ma tu turkow -minus 30 min s7 do alexanderplatz ale wole spokoj czystosc i cisze... |
|
|
|
 |
37procent
Super Dyskutant

|
Wysłany: 2008-09-24, 09:07
|

|
|
| spokuj , czystosc i cisze...polemizowal bym.no chyba ze mowisz o Garten der Welt-to sie zgodze. |
_________________ Polsko niemieckie studio reklamy w Berlinie>>> www.grafik-input.com
 |
|
|
|
 |
antika83
Bardzo czesto tu bywa

|
Wysłany: 2009-04-19, 23:02 Re: tanie mieszkania na marzhan?????
|

|
|
| samantha2007 napisał/a: | czy ktos z was mieszka na marzhan??? Przegladalam oferty mieszkan w tej dzielnicy i sa one tansze niz na reinickendorfie na przyklad. Moze ktos wie dlaczego?! Bede wdzieczna za odpowiedzi. |
Witam Ja mieszkam na marzahn,no i jest tu super.
Mieszkanie mam 3 pokojowe z dużym zaszklonym balkonem
ktory ma ok.2m szerokosci i płace czynsz nie wiekszy niż 500€
co wy na to... |
|
|
|
 |
Madziazakowa
Uzytkownik

Pomogła: 1 raz Posty: 45 Skąd: Berlin - Gdynia
|
Wysłany: 2009-04-22, 21:07 Re: tanie mieszkania na marzhan?????
|

|
|
ogolnie w Berlinie sa najtansze mieszkania w calych niemczech tak slyszalam... tyle ze z praca slabo...
Siostra moja sie do Leverkusen (kolo Köln) wyprowadzila, wlasnie niedawno bylam ja odwiedzic to tam mi sie bardzo spodobalo i moge naprawde polecic. Z praca nie jest ciezko jak nie w Leverkusen do bliziutko jest Köln dortmund, essen i duzo innych duzych miast, tyle ze autko najlepiej tam miec. Male miasto, spokojne jesli chodzi o trurkow to wiadomo ze sa oni wszedzie ale tam jest ich duzo mniej a praca lepiej platna nawet.
a co do Marzan to wiem ze sa tanie mieszkania bo wlasnie do centrum daleko
pozdrawiam |
|
|
|
 |
|
|