|
Zameldowanie-b.prosze o pomoc
| Autor |
Wiadomość |
elzbietka
Nowy

|
Wysłany: 2011-10-18, 09:47 Zameldowanie-b.prosze o pomoc
|

|
|
Witam wszystkich!Uprzejmie chcialam zapytac -pewnie po raz kolejny na tym forum o zameldowanie- a dokladnie:jestem tutaj na stypendium (kontrakt z wysokoscia stypendium mam) wynajmuje pokoj prywatnie- przy rodzinie w kamienicy- czy do zameldowania potrzebuje oprocz dowodu os. i wypelnionego formularza jeszcze czegos???umowa wynajmu ktorej nie posiadam? jakies zasw od wynajmujacego mi pokoj?
Dziekuje za wszystkie info:)
Jeszcze jedno pytanie mi sie nasunelo- czy z racji niewielkich dochodow jakie mam ze stypendium( organizacja katolicka) czy mam mozliwosc otrzymania jakiegos swiadczenia socjalnego badz innego? dodam ze mam 29 lat, ukonczylam studia w Polsce i tam pracowalam. Jeszcze raz diekuje i zycze milego dnia! |
|
|
|
 |
gosia1976
Aktywny uzytkownik

|
Wysłany: 2011-10-18, 16:01
|

|
|
| do zameldowania potrzebujesz tylko dowod osobisty i dane osob wynajmujacych, a co do pomocy finansowej to tylko Wohngeld, czyli doplata do czynszu, ale bez umowy najmu, nic nie wskorasz, pozdrawiam |
_________________ lepiej zalowac i probowac, niz zalowac, ze sie nie sprobowalo
http://www.facebook.com/#!/profile.php?id=1601404023 |
|
|
|
 |
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
• phpBB & Przemo © 2000-2011 poloniaberlin.de • polskojezyczne forum dyskusyjne z Berlina |
|
|
|