| Autor |
Wiadomość |
dusia253
Bardzo czesto tu bywa

Pomogła: 1 raz Posty: 127 Skąd: Barlinek
|
Wysłany: 2011-11-29, 11:33 Bewerbung
|

|
|
Mam pytanie odnosnie szukania pracy. Wysylajac Bewerbungi musze od razy zalaczyc Zyciorys, list motywacyjny, zdjecia i komplet swiadectw????????Czy donosi sie te dokumenty po ewentualnym zainteresowaniu ze strony pracodawcy?????
I jeszcze jedno czy sa jakies biura ktore profesjonalnie napisza te dokumenty????? |
|
|
|
 |
klon
Uzytkownik

|
Wysłany: 2011-11-29, 12:19
|

|
|
| dusia253, ile Ty masz wlasciwie lat? |
|
|
|
 |
SoNja
Super Dyskutant Advocatus Diaboli

Pomogła: 40 razy Posty: 2285 Skąd: White Lake City
|
Wysłany: 2011-11-29, 12:36
|

|
|
dusia235, ja nigdy tu nie pokazywałam świadectw, wierzyli mi zawsze na słowo
zdjęcie wystarczy jak sobie zeskanujesz na życiorysie, bo splajtujesz wysyłając wszędzie osobno zdjęcia |
_________________ "Okazuj współczucie ludziom kalekim duchowo i skrzywdzonym psychicznie.Wszystko rozumieć, to wszystko przebaczać..."J.M.
愛與被愛 |
|
|
|
 |
dusia253
Bardzo czesto tu bywa

Pomogła: 1 raz Posty: 127 Skąd: Barlinek
|
Wysłany: 2011-11-29, 15:10
|

|
|
| SoNja dziekuje za odpowiedz. Pytam bo mieszkam tu od niedawna. Dziekuje. U mnie beda chcieli dyplom ze studiow i pewnie zaswiadczenia o przebytych praktykach. |
|
|
|
 |
klon
Uzytkownik

|
Wysłany: 2011-11-29, 16:28
|

|
|
| dusia253 napisał/a: | | SoNja dziekuje za odpowiedz. Pytam bo mieszkam tu od niedawna. Dziekuje. U mnie beda chcieli dyplom ze studiow i pewnie zaswiadczenia o przebytych praktykach. |
Ty? Studiow? |
|
|
|
 |
SoNja
Super Dyskutant Advocatus Diaboli

Pomogła: 40 razy Posty: 2285 Skąd: White Lake City
|
Wysłany: 2011-11-29, 18:55
|

|
|
| klon napisał/a: | | dusia253 napisał/a: | | SoNja dziekuje za odpowiedz. Pytam bo mieszkam tu od niedawna. Dziekuje. U mnie beda chcieli dyplom ze studiow i pewnie zaswiadczenia o przebytych praktykach. |
Ty? Studiow? |
czego ty się wszędzie czepiasz klonie ?
Jeżeli to jest zawód gdzie chcesz przypunktować, pokazując od razu dyplom, to zrób sobie taką mapkę i tam powkładaj wszystkie papiery |
_________________ "Okazuj współczucie ludziom kalekim duchowo i skrzywdzonym psychicznie.Wszystko rozumieć, to wszystko przebaczać..."J.M.
愛與被愛 |
|
|
|
 |
|
|