|
Co sądzicie o nieuczciwym pośrednictwie?
| Autor |
Wiadomość |
lightblue
Super Dyskutant

Pomogła: 20 razy Posty: 1255 Skąd: a nie powiem.
|
Wysłany: 2009-04-22, 18:29
|

|
|
| Sylvia napisał/a: |
Zawsze myślałam, że denaturat jest koloru fioletowego... no ale nie piję, więc może się mylę...
|
Potocznie mowi sie, ze jest niebieski.
Hymn Alkoholowy:
"Nasza Wóda niebieski kolor ma,
niebieski kolor ma,
a na flaszce dwie kości i czacha,
więc pij bracie, chlej,
denaturat w mordę lej"
|
_________________ Błogosławieni Ci, którzy nie mając nic do powiedzenia, nie oblekają tego faktu w słowa.
Julian Tuwim |
|
|
|
 |
agares
|
Wysłany: 2009-04-22, 20:14
|

|
|
W sumie nic nie sądzę o takich pośrednikach.
A w ogóle istnieją pośrednictwa tutaj w Berlinie? Poznam się z nimi też ! |
|
|
|
 |
giger
Uzytkownik

|
Wysłany: 2009-04-22, 20:54
|

|
|
cyganka@
W paleniu „glupa“..., tez Ci nie wychodzi!!! O czym z Tobą rozmawiać?...........
Zajmij się czymś innym...może „ciasteczko” złapiesz, i będziesz wiedziała, co z fantem zrobić?! Moja poczta działa bez zarzutu!!! Wiec, jeśli zamierzasz straszyć, to mogę odpowiedzieć z „kafejki” – powiedzmy ułomnie – i nie będziesz miała... co czytać na Tym FORUM!!! Oder? Idź, nadrób zaległości z retoryki, a następnie wyrażaj się jaśniej, rzeczowo i nie gub wątków!!! Nie można Cię zrozumieć, miast tego, same wróżby!!!
I na zakończenie:
Wcześniej napisałem moje zdanie, niż zadałaś pytanie, wiec CZYTAJ!!!
19.04.2009, Godz. 10,32 ( lopatoloficznie: zrozumiesz!)
„Wszystko, co idzie w symbiozie w naturze jest dobre, albo – niestety – koniecznością, pod warunkiem, ze jest to zdrowe dla obu stron. Wszystko traci swoja wartość moralna, czy etyczna, jeśli osoba uzależniona od pracodawcy dostaje ochlap, o który jeszcze musi walczyć!”
... i mała dygresja:
Jeśli tego dowcipu nie łapiesz, mogę napisać o pasożytach i symbiozie! Jak dla mnie, to wyczerpujące w Topie?
Jack Daniels@
Chamstwo powiadasz!
Twój cytat:
Aulus napisał/a:
Chmm ciekawi mnie jedno czy kolega nie jest jednym z nich? podkreślam nie oskarżam tylko pytam.
Oczywiscie, ze jestem, Wszystkich wale w rogi i przekrecam.
kaja_68: dobrze piszesz.
------
W wiekszosci przypadkow, a moze nawet prawie we wszystkich
sami ponasze wine zatrudniani.
Nie dogadujecie sie oficjalnie, chcecie na czarno pracowac... itp.
Zalatwiajcie wszystko jak nalezy, to i problemow bedzie mniej.
.........................................................................
Jak nie masz NIC do powiedzenia, to nie pisz bełkotu, który – jak dla mnie - JEST CHAMSTWEM!!!
Wiec...? Jest z mej strony nieuprzejme, niegrzeczne, k..ko OBRZYDLIWE, jak zwracam uwagę na Twoja pisownia?! DOBRE...!
Dropsiku: ja mam zbastowac? Najpierw to uczyń szacunek temu, komu odpisałeś, a ja zbastuje!!!
Co to? Twoje królestwo? Śmieszny jesteś z ta pseudo kultura!!!
Ps.
Jeśli Ty „jesteś z ...Dworca”, ja pije na niebiesko! Tak! „Dyktaturę” wale, i co komu do tego? Za Twoje??? Stać mnie na to, a Ciebie? Delikatny jesteś! NIC WIECEJ!
lightblue@
Pisze jak myślę! Nie zmuszam Cię do tego, byś czytała moje wpisy!!! Kulturę znam i zachowania Ludzkie tez. „Zamknij oko”, jak widzisz mój Post... i lec dalej! Traktuj mnie jak powietrze: tak DAMY robią!!!
Do stałego bywalca forum@
Przyznaje Ci racje: jest tez fioletowy! Jeśli jedziesz z Monitorem!
POZDRAWIAM!!!
I tak na marginesie:
Ciekawy jestem, za co te ostrzeżenia dostałem od Moderatora? Za pisownie, czyli ortografie, czy Prawdę!?
Ciekawe, jak Polak potrafi...? NIC dodać nic ująć!!!
To teraz za wypowiedz dostane bana? Co za Farsa...Ale taka sama, jak w temacie o uczciwych pośrednikach, pasożytach! |
|
|
|
 |
Kingus
Bardzo Aktywny

Pomogła: 10 razy Posty: 327 Skąd: Berlin
|
Wysłany: 2009-04-22, 23:30
|

|
|
| giger napisał/a: |
I tak na marginesie:
Ciekawy jestem, za co te ostrzeżenia dostałem od Moderatora? Za pisownie, czyli ortografie, czy Prawdę!?
! |
Za trollowanie. Za pisanie bez sensu, nie na temat, lanie wody... Posty niczego nie wnoszące, a siejące zamęt. Za chamstwo-wszedłeś na to forum bez zaproszenia, bo każdy może. Niemniej jednak każde miejsce, nawet budka z piwem osiedlowa, ma swoje zasady. Nasze, forumowe, zawarte są w regulaminie i faq. Zabrakło chęci czytania, czy problemy z czytaniem ze zrozumieniem? Nieważne... Teraz zniżę się do poziomu podłogi, bo chyba inaczej nie dotrze i zaryzykuję bana: spieprzaj, zakompleksiony dziadu, bo etap ironicznego uśmiechu po lekturze Twoich pseudointeligenckich postów wszyscy maja dawno za sobą. |
|
|
|
 |
lightblue
Super Dyskutant

|
Wysłany: 2009-04-22, 23:36
|

|
|
| Kingus napisał/a: | | Za trollowanie. Za pisanie bez sensu, nie na temat, lanie wody... Posty niczego nie wnoszące, a siejące zamęt. Za chamstwo-wszedłeś na to forum bez zaproszenia, bo każdy może. Niemniej jednak każde miejsce, nawet budka z piwem osiedlowa, ma swoje zasady. Nasze, forumowe, zawarte są w regulaminie i faq. Zabrakło chęci czytania, czy problemy z czytaniem ze zrozumieniem? Nieważne... Teraz zniżę się do poziomu podłogi, bo chyba inaczej nie dotrze i zaryzykuję bana: spieprzaj, zakompleksiony dziadu, bo etap ironicznego uśmiechu po lekturze Twoich pseudointeligenckich postów wszyscy maja dawno za sobą. |
Standing Ovations!!!!! |
_________________ Błogosławieni Ci, którzy nie mając nic do powiedzenia, nie oblekają tego faktu w słowa.
Julian Tuwim |
|
|
|
 |
Sylvia
Bardzo czesto tu bywa

Pomogła: 7 razy Posty: 179 Skąd: Berlin
|
Wysłany: 2009-04-22, 23:59
|

|
|
| Kingus napisał/a: | | spieprzaj, zakompleksiony dziadu |
Moim skromnym zdaniem... przesada... |
|
|
|
 |
cyganka
Super Dyskutant

Pomogła: 22 razy Posty: 702 Skąd: berlin
|
Wysłany: 2009-04-23, 07:29
|

|
|
| giger napisał/a: | | Ciekawy jestem, za co te ostrzeżenia dostałem od Moderatora? Za pisownie, czyli ortografie, czy Prawdę!? |
chyba za glupote ,bo coz madrego ty piszesz? | giger napisał/a: | | W paleniu „glupa“..., tez Ci nie wychodzi!!! |
za to Tobie wychodzi
ja wyrazam swoje zdanie nie obrazajac tutaj nikogo ,a Ty wrecz przeciwnie ,ale dosyc tego bo to nie miejsce na osobiste potyczki -milego dnia |
|
|
|
 |
giger
Uzytkownik

|
Wysłany: 2009-04-23, 10:20
|

|
|
Top, o ile oczy mnie nie mylą, a umysł nie szwankuje, dot.:, co sadzicie o nieuczciwym pośrednictwie!
W każdym moim Poście(!), jest choćby jedno zdanie w Temacie!!! ( Wystarczy popatrzec na chronologie Wpisow!) A WASZE – dotyczy belcacych? Wiecej wpisow nie na Temat i bez sensu!!! Istne mamamele. A wiec? Jakie Trolowanie?
Natomiast dodatkowe watki i uwagi w Moich Wpisach, dotyczą użytkowników – pominę Name przez grzeczność –, którzy ewidentnie TROLUJA i stosując Klakę, łamiąc netykiete z maniaka Depa!
Patrz Troll:
http://pl.wikipedia.org/wiki/Trollowanie
Obrażając się przy tym na moja ciętą ryposte – nikomu nie ubliżając, a ośmieszając -, jakby nie wiedzieli, o co chodzi, a na dodatek tego, zgłaszając do Admina naruszenie przeze mnie regulaminu!!! Gdzie umieściłem wulgarne słowo? A z takiej odległości od Monitora czytać umie!!!
Albo mam do czynienie ze stadem Matołów – dotyczy to Trolow – albo z przebiegłymi praktykami, które z uwagi na nadmiar czytania, Admin pobieżnie traktuje... Dając reprymendę!!! Mówiąc prosto:, kto pierwszy zgłosi temu wiara!??? Nie ważne, co mówi, tylko, Kto mówi!??? Czy, to nie wylewanie dziecka z wanny wraz z woda? To do ADMINA!!! Dlatego OFICYJALNIE PROTESTUJE i proszę o wykasowanie owych ostrzeżeń!!! Ubliża mi to, i wartościom w rozumieniu pojęcia: Obiektywizm!!!
Pominę już watek, jak owe osoby uchowały się jako super dyskutant itp. I za co? Programiści wiedza i to rozumie! Jednak ten temat pozwolę sobie rozwinąć na innym TOPIE, a prywatnie tez do Admina!
Nie będę tez podnosił kwestii ubliżania z architektury PRAWA. Nie wieże w Sprawiedliwość już od dawna i Jej się nie domagam!!! To troszkę tak, jak z tym Pośrednictwem Pracy, uczciwym, czy nieuczciwym! Zawsze trafi się jakis Kaszalot, Hiena, która w życiu leci na skróty ($), po „trupach” do celu!!! Aż Komuś w drogę nie wejdzie...
I na zakończenie w Temacie, który jak dla mnie się wyczerpał, ponieważ brak merytoryczny POSTOW!!! Prostak zawsze zostanie Prostakiem...
Niektórzy myślą, i sobie wmawiają, ze zniżają się do poziomu podłogi, zapominając, ze, na co dzień pracują przy niej! Co za refleks i spostrzegawczość, a ile w tym samokrytyki? Takiej samej, ze już nie wiedza, kiedy Troluja! Ale to tak jest, jak kolko gospodyń domowych wszędzie swoje „ 5 groszy” chcą wrzucić, w każdym temacie! A jeszcze śmieszniej, jak mylą pojęcia Dama i Jej zachowania w życiu...Dama ma klase...Myślę sobie tylko i mam głęboką nadzieje, ze nie mylą z Kameliowa.
Proste, nie dowartościowane Kobieciny ( nie mylić z Kobyla), które w ten sposób nadrabiają niedouczenie swoje i porażki w życiu! Tut mir leid!
Pozdrawiam Normalnych!!!
Ps.
Mam nadzieje, ze Admin nie poleci na latwiche i nie zamknie tematu! A może być ciekawie, lecz beze mnie. Z piaskownicy dawno nie korzystam. |
|
|
|
 |
lightblue
Super Dyskutant

|
Wysłany: 2009-04-23, 10:36
|

|
|
Drogie Kolezanki z naszego Kola Gospodyn Wiejskich i Kochany Dropsiku!
Ten Pan po prostu prowokuje, czeka z niecierpliwoscia na nasze komentarze,
zeby potem pisac swoje superelokwentne wypracowania, w ktorych dowala kazdemu
i jak juz napisala chyba Kingus, upaja sie tym....
Napisal dzisiaj:
"A może być ciekawie, lecz beze mnie."
Gdyby jednak nie dotrzymal slowa, to ja proponuje go
IGNOROWAC!!!! |
Julian Tuwim |
|
|
|
 |
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
• phpBB & Przemo © 2000-2011 poloniaberlin.de • polskojezyczne forum dyskusyjne z Berlina |
|
|
|