Czy moge sie zwolnic bez zadnych konsekwencji ze strony JC?
| Autor |
Wiadomość |
christoph1975
Nowy

|
Wysłany: 2011-01-19, 18:24 Czy moge sie zwolnic bez zadnych konsekwencji ze strony JC?
|

|
|
Witam,
mam jedno pytanie nie bede pisal powodow dlaczego bo za dlugo by pisac, podpisalem umowe z Zeitfirma, jezeli zwolnie sie po dwoch dniach to dzostane sperre w JC nie oceniajcie mnie pochopnie to nie z mojej winy poprostu obiecywano mi cos a w zakladzie dowiedzialem sie cos innego, najgorsze jest to ze ta firma wspolpracuej JC agentur fuer Arbeit.
z gory dziekuje |
|
|
|
 |
ddariusz
Super Dyskutant

|
Wysłany: 2011-01-19, 18:32
|

|
|
| No to w czym potrzebujesz pomocy ?? |
|
|
|
 |
christoph1975
Nowy

|
Wysłany: 2011-01-19, 19:35
|

|
|
| czy moge sie zwolnic bez zadnych konsekwencji ze strony JC ?? |
|
|
|
 |
Pogodniak
Super Dyskutant

|
Wysłany: 2011-01-20, 10:09
|

|
|
| Jak sie zwolnisz z wlasnej inicjatyw to raczej na pewno dostaniesz jakas sankcje z JC, nie mozesz poprosic firmy, zeby cie zwolnila, bo sobie nie dajesz rady? |
|
|
|
 |
ddariusz
Super Dyskutant

|
Wysłany: 2011-01-20, 10:14
|

|
|
| A jak nie chca cie zwolnic sami to rob wszystko to znaczy sie nic I napewno wkoncu cie zwolnia |
|
|
|
 |
christoph1975
Nowy

|
Wysłany: 2011-01-20, 15:15
|

|
|
Dzieki wam za rady no gdyby nie patrzac sa to dobre rady, tez juz nad tym myslalem ale nie jestem tego typu czlowiekiem jak juz cos robie to robie porzadnie, ale wiecie co sprubuje.
jeszcze raz dzieki wam wszystkim |
|
|
|
 |
ddariusz
Super Dyskutant

|
Wysłany: 2011-01-20, 15:17
|

|
|
christoph1975 nie jestesmy Ci w stanie pomoc nie wiemy na jakis jestes warunkach przyjety do pracy co ma do tego JC
Wiec pomagamy na ile mozemy
Jezeli ktos pomogl to kliknij pomogl |
|
|
|
 |
SoNja
Super Dyskutant Advocatus Diaboli

Pomogła: 40 razy Posty: 2285 Skąd: White Lake City
|
Wysłany: 2011-01-20, 19:14
|

|
|
| Pogodniak napisał/a: | | Jnie mozesz poprosic firmy, zeby cie zwolnila, bo sobie nie dajesz rady? |
jak to jest Manpower, to zamiast Kuendigung dostanie Aufhebungsvertrag z tym też dostanie sperre na 3 miesiące.Te Zeitarbeitsfirmy to szuje jakich mało ! Miałam okazję przekonać się na własnej skórze... |
_________________ "Okazuj współczucie ludziom kalekim duchowo i skrzywdzonym psychicznie.Wszystko rozumieć, to wszystko przebaczać..."J.M.
愛與被愛 |
|
|
|
 |
escada1987
Bardzo czesto tu bywa

|
Wysłany: 2011-01-20, 21:45
|

|
|
| ja pracowalem na czas probny w Manpower i bylem na chorobowym to oni sami mnie zwolnil,i zadnych sankcji nie mialem bo z jakiej racji.Choroba nie wybiera |
|
|
|
 |
SoNja
Super Dyskutant Advocatus Diaboli

Pomogła: 40 razy Posty: 2285 Skąd: White Lake City
|
Wysłany: 2011-01-20, 22:34
|

|
|
| escada1987 napisał/a: | | bylem na chorobowym to oni sami mnie zwolnil |
oczywiście, bo ty masz zastępować chorych a nie chorować tacy nie są im potrzebni...
gdzie miałeś biuro?Na Landsberger Allee może? |
_________________ "Okazuj współczucie ludziom kalekim duchowo i skrzywdzonym psychicznie.Wszystko rozumieć, to wszystko przebaczać..."J.M.
愛與被愛 |
|
|
|
 |
grzesiok
Nowy

|
Wysłany: 2011-01-21, 11:33 Re: Czy moge sie zwolnic bez zadnych konsekwencji ze strony
|

|
|
| Po zapytaniu czy dzialaja u nich Zwiazki zawodowe u wiekszosci sklawenhändler nie bedziesz musial sam pisac wymowienia. |
|
|
|
 |
|
|